Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.12.2015 18:07
domcaast

XXX.XXX.44.197

Prosím o typy a recenze na kliniky s pohotovostí kolem Prahy 9. Fena má mezi 21. a 26.12. termín porodu. A jak ji znám, nechá si to až na svátky To ovšem náš vet neordinuje. Tak ať mám něco v záloze, kdyby se nedařilo. Pište i špatné zkušenosti a prosím trochu rozvést. Ne jen "do Eriky ne, jsou to blbci" a podobně.

12.12.2015 18:10
scylla

XXX.XXX.150.32

Najděte kontakt na dr. Kateřinu Malíkovou, která jezdí i za pacienty domů. Je výborná.

13.12.2015 13:52
domcaast

XXX.XXX.44.197

scylla napsal(a):
Najděte kontakt na dr. Kateřinu Malíkovou, která jezdí i za pacienty domů. Je výborná.

Děkuji za typ.

Neregistrovaný uživatel

13.12.2015 19:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Pohotovost veterina Anděl, pak Stodůlky Duchek, Veterina Horní Počernice a myslím, že i Jaggy Praha, ...

https://www.google.cz/search?q=pohotovost+veterina+praha&oq=pohotovost+veterina+praha&aqs=chrome..69i57.9014j0j8&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8.

Osobně mám zkušenost jen s veterinou na Stodůlkách - Duchek.
Vzali nás hned (pes si zlomil druhý prst na levé přední pacce), hnedka udělali rtg, psovi dali injekci na bolest, atb a hotovo - jo a radu, že má chodit po třech (to bylo myšleno ze srandy). Byli fajn a příjemní smajlík

27.12.2015 18:11
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

domcaast napsal(a):
Prosím o typy a recenze na kliniky s pohotovostí kolem Prahy 9. Fena má mezi 21. a 26.12. termín porodu. A jak ji znám, nechá si to až na svátky To ovšem náš vet neordinuje. Tak ať mám něco v záloze, kdyby se nedařilo. Pište i špatné zkušenosti a prosím trochu rozvést. Ne jen "do Eriky ne, jsou to blbci" a podobně.

Jak to dopadlo? Už jsou štěnda na světě?

27.12.2015 19:54
domcaast

XXX.XXX.44.197

Fiona.Praha napsal(a):
Jak to dopadlo? Už jsou štěnda na světě?

Ano ano už jsou. Přesně jak jsem čekala, nechala si to fenka na ten nejnevhodnější den. Jediný den, kdy musel přítel do práce a já zůstala sama Ale nevadí, zvládly jsme to samy dvě. Ze 4 miminek na sonu se vyklubalo deset krásných zdravých uzlíčků
Nakonec jsme na popordní sono jeli na Poděbradskou a byla jsem spokojená s přístupen pana doktora Čápa.

27.12.2015 20:03
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

domcaast napsal(a):
Ano ano už jsou. Přesně jak jsem čekala, nechala si to fenka na ten nejnevhodnější den. Jediný den, kdy musel přítel do práce a já zůstala sama Ale nevadí, zvládly jsme to samy dvě. Ze 4 miminek na sonu se vyklubalo deset krásných zdravých uzlíčků
Nakonec jsme na popordní sono jeli na Poděbradskou a byla jsem spokojená s přístupen pana doktora Čápa.

Ty woe
My podle sona čekali 2-3, bylo jich 5. Kamarádky fenka (jiná rasa) během týdne taky rodila, čekala 3-4, bylo jich 7. A to jsem absolvovali sona u rozdílných veterinářů.
Ale místo 4 mít 10 kousků...

27.12.2015 20:21
domcaast

XXX.XXX.44.197

Fiona.Praha napsal(a):
Ty woe
My podle sona čekali 2-3, bylo jich 5. Kamarádky fenka (jiná rasa) během týdne taky rodila, čekala 3-4, bylo jich 7. A to jsem absolvovali sona u rozdílných veterinářů.
Ale místo 4 mít 10 kousků...

A to bylo opravdu podrobné sono a pan veterinář mě ujistil, že ví než 6 jich čekat nemám Čekala jsem tak 6-8. Ale když ani po osmém nepřestávala tlačit, byla jsem celkem v šoku

Přidejte reakci

Přidat smajlík