Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.12.2015 20:17
versi

XXX.XXX.37.240

Dobrý večer, pořídili jsme si jack rusel teriéra psa.má 15 týdnů.učíme chodit ven, docela dobře to zvládá.nějaká ta loužička či hromádka se ale stane.to by nevadilo to se určitě naučí.máme 4 letého syna a pejsek mu počůral peřinu, potom polštář co máme v obýváku na gauči (zrovna byl na zemi syn si sním hrál) a dneska počůral gauč.řešila jsem to tak že dostal na zadek a na gauč už nesmí, ale bojím se že to udělá zase.není to náhodou z jeho strany projev toho že nás chce přečůrat a jakoby nám říct tady velím já?jak se tohle dá řešit.předem děkuji za odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.12.2015 20:27

versi napsal(a):
Dobrý večer, pořídili jsme si jack rusel teriéra psa.má 15 týdnů.učíme chodit ven, docela dobře to zvládá.nějaká ta loužička či hromádka se ale stane.to by nevadilo to se určitě naučí.máme 4 letého syna a pejsek mu počůral peřinu, potom polštář co máme v obýváku na gauči (zrovna byl na zemi syn si sním hrál) a dneska počůral gauč.řešila jsem to tak že dostal na zadek a na gauč už nesmí, ale bojím se že to udělá zase.není to náhodou z jeho strany projev toho že nás chce přečůrat a jakoby nám říct tady velím já?jak se tohle dá řešit.předem děkuji za odpovědi.

Proboha, ne, štěně vás nechce přečůrat!, a nebijte ho.

22.12.2015 20:29
wejka

XXX.XXX.57.129

My jsme teda nasi fenku nikdy za počurani na zadek nedavali a v 5ti mes. Vydrzela 8hod.kdyz jsme byli v praci.proste to casem pochopila, co se po ni chce.i kdyz se parkrat stalo, ze jsme po 8 hodinach prisli a byly od bobku vsechny mícky a bobek az na skrini a zdi a to jsem uz zmenila ton hlasu a musela jit na misto(pro ni nejvetsi trest:Dpodle me je zbytecne, takto ho trestat, je to jeste mímo, ikdyz vim, ze to nastve, ale naschval to nedela, nebojte :).

22.12.2015 20:34
Arni

XXX.XXX.111.238

Vzpomeňte si kdy vám syn začal chodit na nočník. Trpělivost.

22.12.2015 23:11
Šarina

XXX.XXX.231.146

Je to mimino, v tomhle věku se čistotě teprve učí, no a při hře nebo když se soustředí na něco jiného, tak ho to prostě přepadne a pak se vyčůrá na něco měkkého.
ROZHODNĚ NECHCE VELET!
A nemá cenu ho trestat!
Pokud se štěně vyčůrá za vaší přítomnosti doma, je to jen a jen vaše chyba!
Musíte být rychlejší a předvídat, kdy s ním vyběhnout ven...

23.12.2015 06:53
aha

XXX.XXX.41.2

Je to psí miminko, některé je hold čistotnější, některé méně, ale naučí se to.

Každému majiteli psa, který chce pánečkovi "sebrat trůn" doporučuji přečíst alespoň tuto malinkou, ne tak drahou knížku, "Psí dominance: Mýtus, nebo skutečnost?"

23.12.2015 07:17
rapotacka11

XXX.XXX.32.56

Pokud se štěně vyčůrá za vaší přítomnosti doma, je to jen a jen vaše chyba!
Musíte být rychlejší a předvídat, kdy s ním vyběhnout ven...
""""""""""""""""""
Kdy tohle lidi pochopí ?

23.12.2015 07:26
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

versi napsal(a):

Ach jo. Ne, nechce vás přečůrat. Prostě je to mimino a čůrá tam, kde ho zrovna napadne. Dětem se kvůli tomu dávají plínky, psům ne. Psi se musí brát co nejčastěji ven, aby si zvykli, že se to doma prostě nedělá. Bít ho za to, že se vyčůrá, protože se mu chce čůrat... co je to za nápady? Svého syna byste taky bila, když se mu povede to pustit do kalhot? Zkuste vzít trochu rozum do hrsti. A sežeňte si nějakou kvalitní literaturu o psech a výchově štěněte.

milka000

23.12.2015 07:27
milka000

XXX.XXX.97.97

Vic s nim chdit ven nebo ho pustit na zahradu. to pak zalezi kde bydlite.

23.12.2015 07:27

versi napsal(a):

Další vánoční dárek ? Proč si něco nepřečtete než si pořídíte živého tvora ? Syna jste taky seřezali v 15 týdnech když vás chtěl přečůrat? Bojíte se že to udělá zase ? Jasně že to udělá zase, a bude to dělat třeba ještě půl roku, protože je to štěně, psí miminko. Měla by jste mít víc citu když jste nedávno měla miminko svoje. Začne dělat ještě jiné věci, trhat, okusovat, ničit zařízení bytu, štěkat, utíkat, zlobit, a potom zkoušet skutečně vám velet, protože je to lovecký teriér a ne plyšák pro čtyřleté dítě. člověk se ráno před vánoci jukne na počítač, a hned sem nasr..., lidi jsou fakt blázni.

23.12.2015 07:35
scylla

XXX.XXX.150.32

versi napsal(a):

Řešit se to dá tím, že nebudete štěně bít. NIKDY nebijte psa, opravdu nikdy. Není za co ho trestat. Berte štěně ven po každém krmení, po probuzení a po hře, co nejčastěji. Postupně se naučí venčit se venku. Na nějaké číčoviny typu velení a přečůrávání naprosto zapomeňte, to hlásají jen lidé, co se bojí psů a nic o nich nevědí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík