Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.12.2015 14:17
noemi

XXX.XXX.208.149

Znáte někdo tento e-shop?
Stránky zcela shodné se zoohitem - navíc taky německé.
Doprava od 999 Kč zdarma.

Granule velké balení o stovku levnější (konkrétně Purizon).
Už jste tam někdo objednávali?

http://www.bitiba.cz/.

Zdenka13

16.1.2016 22:46
Zdenka13

XXX.XXX.52.3

Zdravím, taky mě to zarazilo, chtěla jsem si objednat, ale sháním informace.
Už jste si z obchodu objednali? díky.

17.1.2016 11:55
noemi

XXX.XXX.64.236

Zatim jsem zustala verna zoohitu...ale nekdy priste tento internetovy obchod vyzkousim.
Ted chci objednat granule v jinem eshopu. Purizony jsou fajn, ale momentalne mame rybi (minule jehneci) a pro naseho psa jsou i pri snizeni davky stale lehce "ridkostolicoidni" .

17.1.2016 22:48
joanne.s

XXX.XXX.39.152

Objednala jsem tam kočičí konzervy, zatím jen jednou. Dodávka v pořádku.
Ovšem pozor, zdaleka ne vše vychází výhodněji než na zoohit. Např. velká výhodná balení některých konzerv /Schesir, Cosma/ ani nemají v nabídce, granule Orijen stojí stejně jak na zoohit atd.

5.5.2016 17:27
tlaťáci

XXX.XXX.114.182

5.5.2016 17:37
Arni

XXX.XXX.111.238

noemi napsal(a):

Beru taky od zoohit konzervy Gran Carno, tady bych ušetřil 60 Kč to je jedna konzerva, proč ne. Joanne.s píše že dodávka v pořádku, můžu vyzkoušet.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.5.2016 20:04
Uživatel s deaktivovaným účtem

Patří zooplus AG stejně jako zoohit.

10.5.2016 14:44
Arni

XXX.XXX.16.1

Vyzkoušeli jsme, vše v pořádku. Objednané v sobotu, dnes zboží dorazilo. Jedna konzerva 800g navíc. Není to o moc levnější než zoohit ale proč ne.

esme

5.6.2016 13:25
esme

XXX.XXX.60.96

Obednala jsem si u nich uz 3x ve velkem během 1,5 roku a jsem velmi spokojena. Jen trva nekdy az 4-5 dni, nez to prijde, ale v tom byl vikend.
Budu u nich obednavat dal.
Sulcova HK.

jolyha

21.6.2016 18:00
jolyha

XXX.XXX.229.101

A platili jste převodem předem? Docela ráda bych u nich udělala větší nákup, ceny velmi slušné u toho, co kupujeme. Ale vzhledem k vyšší ceně (přes 9 tisíc) prý není možno zaslat na dobírku, nutno převodem. U formuláře při objednávce se mi to neobjevilo, až druhý den přišla tato informace na mail. Když jsem se ptala proč není možno na dobírku, odpověď byla právě ta, že je to zboží za vysokou částku a z tohoto důvodu na dobírku nelze. Tak nějak nevím co si myslet. Máte někdo zkušenost? (pokud patří stejné firmě jako zoohit, tak klidně i u zoohitu? ) Děkuji.

21.6.2016 18:25
Arni

XXX.XXX.111.238

Nikde v platebních podmínkách to nemají. Tak to rozdělte na víc objednávek a je. Nebo je tu ten Zoohit.

21.6.2016 19:44
joanne.s

XXX.XXX.14.18

Co vím, u některého konkrétního /dražšího/ zboží je napsané, že nelze platit dobírkou.

Já co jde, dobírkou platím. Speciálně u zoohit i bitiba. Objednávka na dobírku totiž dojde za 2-3 dny od objednávky, placeno převodem - týden nemusí stačit.

21.6.2016 19:56
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

joanne.s napsal(a):
Co vím, u některého konkrétního /dražšího/ zboží je napsané, že nelze platit dobírkou.

Já co jde, dobírkou platím. Speciálně u zoohit i bitiba. Objednávka na dobírku totiž dojde za 2-3 dny od objednávky, placeno převodem - týden nemusí stačit.

Ale né. Převodem to tam mají do druhého dne. Pracovního. Jen je potřeba si to ohlídat. Oni jsou líní a nespěchají. Je to jen krytí, že to trvá tak dlouho. Nic víc. Převodem platím hodně často a zboží mám rychle.

21.6.2016 20:04
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Já teda platím převodem téměř vždy a nikdy jsem neměla problém, většinou hned druhý den odesílají.

jolyha

22.6.2016 16:15
jolyha

XXX.XXX.229.101

Arni napsal(a):
Nikde v platebních podmínkách to nemají. Tak to rozdělte na víc objednávek a je. Nebo je tu ten Zoohit.

Ráda bych, ale přestože jsem se ptala do jaké částky je tedy možno objednat na dobírku, odpověď nedorazila a nikde v podmínkách jsem nic nenašla. Takže nevím jak rozdělit, když nevím do jaké částky je to možné...

22.6.2016 16:32
Arni

XXX.XXX.111.238

Tak bych tam zavolal, nebo napsal. Podají info.

jolyha

22.6.2016 21:03
jolyha

XXX.XXX.229.101

Arni napsal(a):
Tak bych tam zavolal, nebo napsal. Podají info.

No, to už jsem právě udělala... úplně blbá fakt nejsem. Telefon stále obsazen, na odpověď mailem stále marně čekám.

22.6.2016 21:24
Arni

XXX.XXX.111.238

jolyha napsal(a):
No, to už jsem právě udělala... úplně blbá fakt nejsem. Telefon stále obsazen, na odpověď mailem stále marně čekám.

To jsem tím určitě nechtěl říct. Tak to rozdělte na tři obj. a uvidíte.

23.6.2016 13:42
Arni

XXX.XXX.111.238

Zkusil jsem tam zavolat, dovolal jsem se na poprvé, asi štěstí. Ptal jsem se jak to je, bylo mi řečeno že tak velkou částku při první obj. chtějí platit kartou nebo převodem.

23.6.2016 17:25
umpa.lumpa

XXX.XXX.54.225

Arni napsal(a):
Zkusil jsem tam zavolat, dovolal jsem se na poprvé, asi štěstí. Ptal jsem se jak to je, bylo mi řečeno že tak velkou částku při první obj. chtějí platit kartou nebo převodem.

Hm, tak se se ale vědělo od začátku. Otázka zněla, na jaké menší částky to rozdělit, aby to šlo na dobírku.

23.6.2016 17:36
Arni

XXX.XXX.111.238

umpa.lumpa napsal(a):
Hm, tak se se ale vědělo od začátku. Otázka zněla, na jaké menší částky to rozdělit, aby to šlo na dobírku.

Řešil jsem otázku proč tak velkou částku nelze platit dobírkou. To jste věděla že jo.

23.6.2016 17:52
umpa.lumpa

XXX.XXX.54.225

Arni napsal(a):
Řešil jsem otázku proč tak velkou částku nelze platit dobírkou. To jste věděla že jo.

Kdybyste se zeptal, jaká je maximální částka na první dobírku, nejspíš byste tazatelce pomohl o dost víc. Než se zeptat na to, co je jí stejně k prdu. Škoda peněz za telefon.

23.6.2016 18:04
Arni

XXX.XXX.111.238

umpa.lumpa napsal(a):
Kdybyste se zeptal, jaká je maximální částka na první dobírku, nejspíš byste tazatelce pomohl o dost víc. Než se zeptat na to, co je jí stejně k prdu. Škoda peněz za telefon.

No, vy to jistě víte, takže to přenechám vám. Vyškeřovat, to vám jde.

23.6.2016 18:42
umpa.lumpa

XXX.XXX.54.225

<a> Ráda bych, ale přestože jsem se ptala do jaké částky je tedy možno objednat na dobírku, odpověď nedorazila a nikde v podmínkách jsem nic nenašla. Takže nevím jak rozdělit, když nevím do jaké částky je to možné...

<b> Tak bych tam zavolal, nebo napsal. Podají info.

<b> Zkusil jsem tam zavolat, dovolal jsem se na poprvé, asi štěstí. Ptal jsem se jak to je, bylo mi řečeno že tak velkou částku při první obj. chtějí platit kartou nebo převodem.

Sorry, ale...

23.6.2016 18:51
Arni

XXX.XXX.111.238

Tak to je zase váš výklad. Já se sem nechodím hádat.

19.11.2016 21:19
noemi

XXX.XXX.64.236

Hm?... Terko?

24.1.2017 10:54
Daisyen

XXX.XXX.147.140

Koupila jsem tu kočičí WC a přišlo prasklý. Odpověď přes mail -ekologicky zlikvidujte a částku za WC můžete čerpat při dalším nákupu, kde bude odečtena. Sice se mi to moc nelíbilo, prtz mne vlastně donutili opet objednat u nich, ale objednala jsem tedy znovu.Výsledkem je-kočičí WC za dvojnásobnou cenu.

24.1.2017 11:04
inusanka

XXX.XXX.98.58

Též jsem koupila kočičí WC u Zoohitu, přišlo prasklé, odpověď ekologicky zlikvidujte a peníze převedli na účet. Platím převodem a vždycky bez problému.

20.6.2017 11:26
1manu

XXX.XXX.60.210

Tak právě čerstvá reakce s Bitiba.cz. Právě jsem provedla objednávku na e-shopu přes 1000, - Kč a chtěla zaplatit kartou - nešlo to. Volala jsem infolinku, změnili zadání na platbu převodem a poslali ihned údaje - opět peníze nešly převést - neplatné číslo účtu. Opět jsem volala a opět změnili způsob platby tentokrát na poslední možnost a to dobírkou. Jsem zvědavá co přijde a pokud to vůbec přijde. Velká nedůvěra z mojí strany ohledně tohoto e-shopu. Paní na infolince byla vyloženě nepříjemná když jsme spolu komunikovali. Vůbec nemám chuť si něco vyzvedávat na poště. Nechápu jak je možné v dnešní době, kdy je tak ohromná konkurence, vést takto e-shop!

jolyha

20.6.2017 14:23
jolyha

XXX.XXX.229.101

1manu napsal(a):
Tak právě čerstvá reakce s Bitiba.cz. Právě jsem provedla objednávku na e-shopu přes 1000, - Kč a chtěla zaplatit kartou - nešlo to. Volala jsem infolinku, změnili zadání na platbu převodem a poslali ihned údaje - opět peníze nešly převést - neplatné číslo účtu. Opět jsem volala a opět změnili způsob platby tentokrát na poslední možnost a to dobírkou. Jsem zvědavá co přijde a pokud to vůbec přijde. Velká nedůvěra z mojí strany ohledně tohoto e-shopu. Paní na infolince byla vyloženě nepříjemná když jsme spolu komunikovali. Vůbec nemám chuť si něco vyzvedávat na poště. Nechápu jak je možné v dnešní době, kdy je tak ohromná konkurence, vést takto e-shop!

Nakupovala jsem u nich už několikrát. Poprvé sice s nedůvěrou, než si obchod ověřím, beru radši na dobírku - ale chtěla jsem toho víc za vyšší částku, tak to nešlo. Riskla jsem, poslala peníze převodem, vše dorazilo jak má. Následně jsem brala od nich již asi 4x, vždy za částku kolem 10ti tisíc a vždy vše ok, balíky dovezeny domů, vše v pohodě. S paní na infolince jsem nikdy nemluvila, tak neposoudím.

14.12.2017 14:46
mokolo

XXX.XXX.253.177

noemi napsal(a):

Pozor na ně, při vrácení zboží ve 14 dení lhutě jsou velké problémy, nemohu od nich dostat peníze.

Katka3280

14.6.2021 12:24
Katka3280

XXX.XXX.168.208

Mám u nich vytvořený účet, kam jsem zadala platební údaje a pokaždé když objednávám, tak se mi platba automaticky strhává z účtu. Nikdy jsem problém neměla.

bibi12

15.6.2021 09:58
bibi12

XXX.XXX.32.116

Také tam občas nakupuji, vždy na dobírku, menší objednávky, zatím vše bylo v pohodě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík