Znáte někdo tento e-shop?
Stránky zcela shodné se zoohitem - navíc taky německé.
Doprava od 999 Kč zdarma.
Granule velké balení o stovku levnější (konkrétně Purizon).
Už jste tam někdo objednávali?
http://www.bitiba.cz/.
Zdenka13

XXX.XXX.52.3
Zdravím, taky mě to zarazilo, chtěla jsem si objednat, ale sháním informace.
Už jste si z obchodu objednali? díky.
noemi
napsal(a):
Beru taky od zoohit konzervy Gran Carno, tady bych ušetřil 60 Kč to je jedna konzerva, proč ne. Joanne.s píše že dodávka v pořádku, můžu vyzkoušet.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Patří zooplus AG stejně jako zoohit.
esme

XXX.XXX.60.96
Obednala jsem si u nich uz 3x ve velkem během 1,5 roku a jsem velmi spokojena. Jen trva nekdy az 4-5 dni, nez to prijde, ale v tom byl vikend.
Budu u nich obednavat dal.
Sulcova HK.
jolyha

XXX.XXX.229.101
A platili jste převodem předem? Docela ráda bych u nich udělala větší nákup, ceny velmi slušné u toho, co kupujeme. Ale vzhledem k vyšší ceně (přes 9 tisíc) prý není možno zaslat na dobírku, nutno převodem. U formuláře při objednávce se mi to neobjevilo, až druhý den přišla tato informace na mail. Když jsem se ptala proč není možno na dobírku, odpověď byla právě ta, že je to zboží za vysokou částku a z tohoto důvodu na dobírku nelze. Tak nějak nevím co si myslet. Máte někdo zkušenost? (pokud patří stejné firmě jako zoohit, tak klidně i u zoohitu? ) Děkuji.
joanne.s
napsal(a):
Co vím, u některého konkrétního /dražšího/ zboží je napsané, že nelze platit dobírkou.
Já co jde, dobírkou platím. Speciálně u zoohit i bitiba. Objednávka na dobírku totiž dojde za 2-3 dny od objednávky, placeno převodem - týden nemusí stačit.
Ale né. Převodem to tam mají do druhého dne. Pracovního. Jen je potřeba si to ohlídat. Oni jsou líní a nespěchají. Je to jen krytí, že to trvá tak dlouho. Nic víc. Převodem platím hodně často a zboží mám rychle.
jolyha

XXX.XXX.229.101
Arni
napsal(a):
Nikde v platebních podmínkách to nemají. Tak to rozdělte na víc objednávek a je. Nebo je tu ten Zoohit.
Ráda bych, ale přestože jsem se ptala do jaké částky je tedy možno objednat na dobírku, odpověď nedorazila a nikde v podmínkách jsem nic nenašla. Takže nevím jak rozdělit, když nevím do jaké částky je to možné...
jolyha

XXX.XXX.229.101
Arni
napsal(a):
Tak bych tam zavolal, nebo napsal. Podají info.
No, to už jsem právě udělala... úplně blbá fakt nejsem. Telefon stále obsazen, na odpověď mailem stále marně čekám.
Arni
napsal(a):
Zkusil jsem tam zavolat, dovolal jsem se na poprvé, asi štěstí. Ptal jsem se jak to je, bylo mi řečeno že tak velkou částku při první obj. chtějí platit kartou nebo převodem.
Hm, tak se se ale vědělo od začátku. Otázka zněla, na jaké menší částky to rozdělit, aby to šlo na dobírku.
<a> Ráda bych, ale přestože jsem se ptala do jaké částky je tedy možno objednat na dobírku, odpověď nedorazila a nikde v podmínkách jsem nic nenašla. Takže nevím jak rozdělit, když nevím do jaké částky je to možné...
<b> Tak bych tam zavolal, nebo napsal. Podají info.
<b> Zkusil jsem tam zavolat, dovolal jsem se na poprvé, asi štěstí. Ptal jsem se jak to je, bylo mi řečeno že tak velkou částku při první obj. chtějí platit kartou nebo převodem.
Sorry, ale...
Koupila jsem tu kočičí WC a přišlo prasklý. Odpověď přes mail -ekologicky zlikvidujte a částku za WC můžete čerpat při dalším nákupu, kde bude odečtena. Sice se mi to moc nelíbilo, prtz mne vlastně donutili opet objednat u nich, ale objednala jsem tedy znovu.Výsledkem je-kočičí WC za dvojnásobnou cenu.
Tak právě čerstvá reakce s Bitiba.cz. Právě jsem provedla objednávku na e-shopu přes 1000, - Kč a chtěla zaplatit kartou - nešlo to. Volala jsem infolinku, změnili zadání na platbu převodem a poslali ihned údaje - opět peníze nešly převést - neplatné číslo účtu. Opět jsem volala a opět změnili způsob platby tentokrát na poslední možnost a to dobírkou. Jsem zvědavá co přijde a pokud to vůbec přijde. Velká nedůvěra z mojí strany ohledně tohoto e-shopu. Paní na infolince byla vyloženě nepříjemná když jsme spolu komunikovali. Vůbec nemám chuť si něco vyzvedávat na poště. Nechápu jak je možné v dnešní době, kdy je tak ohromná konkurence, vést takto e-shop!
jolyha

XXX.XXX.229.101
1manu
napsal(a):
Tak právě čerstvá reakce s Bitiba.cz. Právě jsem provedla objednávku na e-shopu přes 1000, - Kč a chtěla zaplatit kartou - nešlo to. Volala jsem infolinku, změnili zadání na platbu převodem a poslali ihned údaje - opět peníze nešly převést - neplatné číslo účtu. Opět jsem volala a opět změnili způsob platby tentokrát na poslední možnost a to dobírkou. Jsem zvědavá co přijde a pokud to vůbec přijde. Velká nedůvěra z mojí strany ohledně tohoto e-shopu. Paní na infolince byla vyloženě nepříjemná když jsme spolu komunikovali. Vůbec nemám chuť si něco vyzvedávat na poště. Nechápu jak je možné v dnešní době, kdy je tak ohromná konkurence, vést takto e-shop!
Nakupovala jsem u nich už několikrát. Poprvé sice s nedůvěrou, než si obchod ověřím, beru radši na dobírku - ale chtěla jsem toho víc za vyšší částku, tak to nešlo. Riskla jsem, poslala peníze převodem, vše dorazilo jak má. Následně jsem brala od nich již asi 4x, vždy za částku kolem 10ti tisíc a vždy vše ok, balíky dovezeny domů, vše v pohodě. S paní na infolince jsem nikdy nemluvila, tak neposoudím.
noemi
napsal(a):
Pozor na ně, při vrácení zboží ve 14 dení lhutě jsou velké problémy, nemohu od nich dostat peníze.
Katka3280

XXX.XXX.168.208
Mám u nich vytvořený účet, kam jsem zadala platební údaje a pokaždé když objednávám, tak se mi platba automaticky strhává z účtu. Nikdy jsem problém neměla.
bibi12

XXX.XXX.32.116
Také tam občas nakupuji, vždy na dobírku, menší objednávky, zatím vše bylo v pohodě.