ozzy23

XXX.XXX.53.52
Dobry den, mam pul rocni stene Ridgebacka. Behem minuleho tydne mi ve staji ze zdi strhl dve kozene uzdy na pony a obe az na kovove casti kompletne sezral. Vse slo nastesti zase ven, ale zajima me, proc pes neco takoveho sezere? Jsou to pachy z kone? Mam 3 psy a nikdy se mi nic takoveho nestalo. Vzdy jen veci potahali, maximalne rozkousali, ale nikdy nesezrali. Chybi mu treba neco v potrave? Dekuji za nazory.
Je to jedinec od jedince. Nas prvni pes, mopsik, na to ze byl spolecenskej mel pohybu, zazitku, cviceni.. denne az az a stejne nam vsem preorganizoval botnik a co mohl aspon ochutnal.. jeho zazivacim traktem proslo vse co bylo aspon malinko v jeho dosahu.proste zvedavec.ale jinak pohodar. Ted mam akcni mix ohare a ta nevezme doma do huby nic. Max sve hracky a tim to konci.za celej zivot jsem pred ni nemusela nic uklidit zavirat kabelku, nevezme si sama ani pri vybalovani nakupu. Pritom vychovu meli oba stejnou a cubina rozhodne nejni nejaka submisivni citlivka.ale proste ju to nezajima.takze strasne moc veci je dany povahou.
Uživatel s deaktivovaným účtem

ozzy23
napsal(a):
Dobry den, mam pul rocni stene Ridgebacka. Behem minuleho tydne mi ve staji ze zdi strhl dve kozene uzdy na pony a obe az na kovove casti kompletne sezral. Vse slo nastesti zase ven, ale zajima me, proc pes neco takoveho sezere? Jsou to pachy z kone? Mam 3 psy a nikdy se mi nic takoveho nestalo. Vzdy jen veci potahali, maximalne rozkousali, ale nikdy nesezrali. Chybi mu treba neco v potrave? Dekuji za nazory.
Přírodní, nečiněná a opečovávaná, promazávaná kůže psům prostě chutná. Některým víc. Každý pes je jiný, některý se spokojí s rozkouskováním hračky, další sežere i víčko z PET lahve. Proč hned hledat chyby v psí stravě? Ale pro zajímavost, čím půlroční štěně krmíte?
ozzy23

XXX.XXX.53.52
Zakladni strava jsou granule. jen obcas na zpestreni jogurt, tvaroh nebo maso a zelenina. Nevim jestli je to spravne, ale vsechny psy jsem krmil stejne. Zaklad byly vzdy granule.
Tak můj pes by taky sežral asi všechno. A opravdu je to jedinec od jedince, starší pes to ani jako štěně nedělal. Jinak moje štěně všechno rozebere a snaží se to sežrat. Už sežral část uzlíku, gumovou hračku, kousek tenisáku (vydržel asi 2 minuty), PET lahev - ne jen víko ale on už jí pak rozebere a ukusuje kousky a žere, takže mu jí hned vezmu. Jinak s oblibou krade papírové kapesníky a žere. Na podzim jsme ho měli na zahrádce u hospody, a málem nám sežral lístek
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Přírodní, nečiněná a opečovávaná, promazávaná kůže psům prostě chutná. Některým víc. Každý pes je jiný, některý se spokojí s rozkouskováním hračky, další sežere i víčko z PET lahve. Proč hned hledat chyby v psí stravě? Ale pro zajímavost, čím půlroční štěně krmíte?
Souhlasím, kůže psům opravdu chutná, přitahuje je, asi jim voní.