Francouzký buldoček-granule

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2016 19:10
Komárek1

XXX.XXX.144.116

Dobrý den potřeboval, bych poradit s výběrem granulí vhodných pro toto plemeno.Mám 5.letého buldočka, krmím maso, přílohy a granule.Zkoušel jsem Brit premium, ale po krátké době je nechce, tak hledám něco v přibližné cenové skupině -Nutra Nuggets Maintenance, brit care, fitmin,...PROSÍM o nějakou radu, zkušenost,...

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.1.2016 20:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

Komárek1 napsal(a):
Dobrý den potřeboval, bych poradit s výběrem granulí vhodných pro toto plemeno.Mám 5.letého buldočka, krmím maso, přílohy a granule.Zkoušel jsem Brit premium, ale po krátké době je nechce, tak hledám něco v přibližné cenové skupině -Nutra Nuggets Maintenance, brit care, fitmin,...PROSÍM o nějakou radu, zkušenost,...

Z Vámi vyjmenovaných Brit Care.

7.1.2016 20:52
noemi

XXX.XXX.64.236

Mám taky buldočku, alergičku - navíc nežravku...nicméně občas testneme pár granulek.

Momentálně vždycky ráda schroustne pár granulek Purizonu...sice je to jiná cenová kategorie, ale buldoček zase nemá tak velkou spotřebu, aby se musela cena granulí nějak výrazně řešit.

Pokud jste z Ostravy a okolí, ráda poskytnu vzorek.

8.1.2016 07:04
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Můj dobrý známý má buldočka nádherného, zdravého, a roky je na Taste of the wild, prý všechno super, chutná a trávení super.

Přidejte reakci

Přidat smajlík