Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.147
Jaké s ním máte zkušenosti?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.147
hanula
napsal(a):
Rimadyl mám s ním dobré zkušenosti, mám jej vždy po ruce pro případ.Není zrovna levný, ale pro utišení bolesti je to dobré. Pochopitelně při vážnějším úrazu vyhledám veterináře. Pro své psy mám odzkoušenou dávku k použití.
Moc děkuji za odpověď.Dnes jsem ho dostala pro svoji téměř 13cti letou fenku NO.Má nárůstky na páteři a trochu kulhá.Vyšší cena mi nevadí.Bereme ještě Darling -kolagenní arthronufraceutikum s multivitaminem, přidávám jí to do jídla.
hanula
napsal(a):
Rimadyl mám s ním dobré zkušenosti, mám jej vždy po ruce pro případ.Není zrovna levný, ale pro utišení bolesti je to dobré. Pochopitelně při vážnějším úrazu vyhledám veterináře. Pro své psy mám odzkoušenou dávku k použití.
Podávání rimadylu bez veterináře není dobrý nápad. Když už, tak jedině s ochranou žaludku, napřklad ranisanem, samotný určitě nedávat.
Rinadyl znám už minimálně 15 let, za tu dobu nám jej ordinovalo několik veter. klinik a pro několik psů a zatím mne žádný neinformoval pro přidávání ranisanu pro ochranu proti nežádoucím účinkům. Pochopitelně, že vždy konzultuji použití s veterináře alespoň telefonicky, nebo't mé psy zná.