Dobry den.pred 5 dny nam prinesly pejska, krizence ma 4 mesice.prvni den jsem ho okoupala a vsimla si ze ma blechy.ne moc ale mel .po 2 dnu jsem mu koupila ambulku.ted uz nic nema.ale bojim se, ze jsou u me doma ta vajicka.kazdy den vysavam, uz po 3 jsem mu prala jeho deku.moje obleceni peru kazdy den.cetla jsem o tom hodne a pokud jsem dobre pochopila, musim pockat kolem 20 dnu jestli se tady neco neobjevi ? To asi psychicky nevydrzim
eleny
napsal(a):
Dobry den.pred 5 dny nam prinesly pejska, krizence ma 4 mesice.prvni den jsem ho okoupala a vsimla si ze ma blechy.ne moc ale mel .po 2 dnu jsem mu koupila ambulku.ted uz nic nema.ale bojim se, ze jsou u me doma ta vajicka.kazdy den vysavam, uz po 3 jsem mu prala jeho deku.moje obleceni peru kazdy den.cetla jsem o tom hodne a pokud jsem dobre pochopila, musim pockat kolem 20 dnu jestli se tady neco neobjevi ? To asi psychicky nevydrzim
Dobrý den,
blechy jsme doma měli před pár lety od kočky. Kromě ampulky všechno co jde vyperte, pelíšek, deky, povlečení... Jelikož jsem z toho měla taky hrůzu došla jsem na vetrinu a tam mi prodali přípravek, kterým jsem postříkala to co vyprat nešlo (název už si bohužel nepamatuju). Každopádně blechy se uz neobjevili
Uz jsem to našla byl to Bio Kill na prostředí
http://www.dogsandcats.cz/bio-kill-450-ml-sprej-na-prostredi/d-73082/.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Eleny, a opakovaně - i ošetření psa i prostředí.