Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.1.2016 11:07
eleny

XXX.XXX.126.58

Dobry den.pred 5 dny nam prinesly pejska, krizence ma 4 mesice.prvni den jsem ho okoupala a vsimla si ze ma blechy.ne moc ale mel .po 2 dnu jsem mu koupila ambulku.ted uz nic nema.ale bojim se, ze jsou u me doma ta vajicka.kazdy den vysavam, uz po 3 jsem mu prala jeho deku.moje obleceni peru kazdy den.cetla jsem o tom hodne a pokud jsem dobre pochopila, musim pockat kolem 20 dnu jestli se tady neco neobjevi ? To asi psychicky nevydrzim

13.1.2016 11:28
Iliena

XXX.XXX.49.5

eleny napsal(a):
Dobry den.pred 5 dny nam prinesly pejska, krizence ma 4 mesice.prvni den jsem ho okoupala a vsimla si ze ma blechy.ne moc ale mel .po 2 dnu jsem mu koupila ambulku.ted uz nic nema.ale bojim se, ze jsou u me doma ta vajicka.kazdy den vysavam, uz po 3 jsem mu prala jeho deku.moje obleceni peru kazdy den.cetla jsem o tom hodne a pokud jsem dobre pochopila, musim pockat kolem 20 dnu jestli se tady neco neobjevi ? To asi psychicky nevydrzim

Dobrý den,
blechy jsme doma měli před pár lety od kočky. Kromě ampulky všechno co jde vyperte, pelíšek, deky, povlečení... Jelikož jsem z toho měla taky hrůzu došla jsem na vetrinu a tam mi prodali přípravek, kterým jsem postříkala to co vyprat nešlo (název už si bohužel nepamatuju). Každopádně blechy se uz neobjevili

13.1.2016 13:09
eleny

XXX.XXX.126.58

Dekuji.takze necekat a hned vse vyprat a strikat.pred tydnem jsem delala velky uklid, takze se mi do toho moc nechce, ale asi budu muset.dekuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.1.2016 13:11
Uživatel s deaktivovaným účtem

Eleny, a opakovaně - i ošetření psa i prostředí.

13.1.2016 13:52
inusanka

XXX.XXX.98.58

On stačí i ten Biolit, u nás zabral hned.

13.1.2016 14:23
aritim

XXX.XXX.19.70

Stačí vystříkat Bio killem, ale pokud se nějakým blechám podaří přežít, není to žádné drama. Když jste aplikovali pipetu, tak na pejska nepůjdou a bez přirozeného hostitele se nebudou moci dále rozmnožovat a vymřou.

13.1.2016 14:31
eleny

XXX.XXX.126.58

Aritim me uklidnil .ale samozrejme vsem dekuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík