Zdravím, máme doma rok a pul letého yorkšíra, máme ho moc rádi, ale poslední dobou si s ním nevíme rady. I když s ním chodíme denně po 3 až 4 hodinách ven, poslední dobou se stává v noci když spíme že svou malou a dokonce i někdy velkou potřebu vykoná na koberec v kuchyni bit má v chodbě kde má i pelech svou plenu kterou používat umí ale jakoby na ní zapoměl, nevím jak to mám správně řešit a upřímě i když koberec v kuchyni který tam je už 2 měsíce zustal předtím bez poskvrny, pokaždé na mokro vyčistím vysuším a znovu položím nebaví mě to dělat každý třetí den. Poradte jak toto řešit a zbytečně nikomu nekřivdit, děkuji. Mimochodem jsem dis né však titulem proto prosím omluvte mé pravopisné chyby které já osobně nevnímám.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Pokud budete trpět to že vám pes může dělat potřebu doma a ne jen venku, tak se toho nezbavíte. A pokud máte pocit že si nevíte rady, navštivte veterinu a ten vám poradí popř pošle za odborníkem na výchovu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Po tom co jste včera předvedla alias Lenka V. a Ditana, tak chcete radit?
Nosit pejska ven při probuzení, po najezení, po hře, zkrátka často, aby mu došlo, že potřeba se dělá venku zkuste též navštívit veterinu, pro vyloučení zdravotních problémů. Za každé venčení venku, chválit, chválit a zase chválit. V opačném případě trestat spíše hlasem, než jinak. Když nebudete doma, dejte mu na venčení dětskou podložku... Hodně štěstí
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ludmilk
napsal(a):
Prozradila jste nás mohla být ještě p*rdel... Když už jste to teda načala, zajímalo by mě, na jakou školu slečna ročník obou práci píše, UJEB?
Ach tak, já se lekla, že tady slečně ještě někdo věřil
No rádi bychom bohužel pracuji na 12 ti hodinové směny.hodinu jedu do práce a hodinu z práce dcera chodí do 7 třídy takže má i odpolední školu, vždy to prostě nejde předtím jsem měla práci jinou bohužel v této době si jeden moc vybírat nemuže.Asi přece jen zajdem k veterináři, pokud jsme doma chodíme, venku samozřejmě chválíme, ted je zad tíden klid, ae děkuji za radu moc.
No rádi bychom bohužel pracuji na 12 ti hodinové směny.hodinu jedu do práce a hodinu z práce dcera chodí do 7 třídy takže má i odpolední školu, vždy to prostě nejde předtím jsem měla práci jinou bohužel v této době si jeden moc vybírat nemuže.Asi přece jen zajdem k veterináři, pokud jsme doma chodíme, venku samozřejmě chválíme, ted je zad týden klid, ale děkuji za radu moc.