Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2016 13:44
volker

XXX.XXX.234.235

Mam psa hovawarta kazdi onom hovori ake jeto skvele plemeno ale ved on nema utocit na vlastneho pana ved on ma svojho pana chranit pise sa onom ze vas berie ako k svojej svorke.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.1.2016 13:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

A to je vše? Jako takový povzdech?
Hovawarta mám taky a patrně i život by za mě položil...

14.1.2016 13:46
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

A chtěl jste tímto něco říct? Pardon, to nebylo na vás, ale jste mne předběhla. samozřejmě to bylo na zadavatele.

14.1.2016 14:00
Iliena

XXX.XXX.143.7

A je to Hovawart nebo "Hovawart"? Rovněž si nedokážu představit, že by moje HW (uz je v psím nebi) na nás jen zavrčela, i s malým dítětem v rodině měla trpělivosti za tři.

14.1.2016 15:11
amiš

XXX.XXX.11.181

Já bych také neměnila, svoji fenu jsem si vybrala nejen podle toho, že mi do našich poměrů přišla nejvhodnější, ale i podle toho, že hovíka mělo několik mých známých, v rozpětí hájenka na samotě-Praha a byli to skvělí psi. Máme ji osm let a jsem z ní nadšená, ovšem, často se mi stává, když někde řeknu, že mám hovawarta, ozvou se lidé s hromadou negativních zkušeností. Těžko říct, není to můj první pes a s výchovou nebyl problém, ale zase na druhou stranu, manžela, ač miluje, zvláště v mladém věku nerespektovala ve smyslu povelů. Manžel je na zvířata nedůsledný a psi a kočky pouze důsledně rozmazluje, takže předpokládám, že chyba nebývá ve psovi, ale v nedůsledném pánovi. Jinak, naše fena hlídá, ale nikdy se neohnala po žádném členu rodiny, ani po příbuzných, ani po jejich malých dětech, ačkoli je vidí tak 1x ročně.

14.1.2016 16:33
volker

XXX.XXX.234.235

Ja viem len sa pitam lebo moj pes je krizeny sibirsky husky je matka a otca ma hovawarta bude utocit na ludi a deti poradte mi.

14.1.2016 16:52
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Já nevím, zdá se mi to, nebo si tady čím dál tím víc lidí jen dělá srandu a krátí si dlouhou chvíli?

14.1.2016 18:02
volker

XXX.XXX.234.107

Preco ja sa iba pytam lebo mam teke steniatko.

14.1.2016 18:16
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

volker napsal(a):

No to ho asi budete muset vychovat, aby neútočil...asi jako každé jiné plemeno. Není to ani tak o plemeni, jako o jedinci. I když např. bull plemena, nějaké lásce k ostatním psům asi nenaučíte. Socializovat. Co nejvíc se setkávat s pejsky a vodit ho mezi lidi. Ať si zvyká na různé typy lidí, i různé typy psů. Na pejsky je nejlepší nějaká psí školička, kde pejsa dostane základy chování(vy taktéž rady) a pohraje si se štěňaty, naučí se se psy komunikovat.

14.1.2016 18:21
Danczéz

XXX.XXX.210.3

Já bych na tyhle lidi vůbec nereagovala...Stejně jako paní "magistra" co mlátí psa i tohle individuum, co neumí dát do hromady jednu větu: jsou to trollové nebo hluboce neinteligentní lidé. Psa pravděpodobně nevlastní a pokud náhodou ano, rady na internetu jim stejně nepomohou, je to jako házet hrách na stěnu. A akorát se všichni zbytečně vytáčíme.

14.1.2016 18:22
awake

XXX.XXX.115.136

volker napsal(a):
Ja viem len sa pitam lebo moj pes je krizeny sibirsky husky je matka a otca ma hovawarta bude utocit na ludi a deti poradte mi.

Co chcete radit? Husky má úplně jinou povahu než Hovawart. Těžko říct co Vaše štěně podědilo za povahu po rodičích, a těžko říct jak ho zvládnete vychovat.

14.1.2016 18:23
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

volker napsal(a):

A jak je staré?

14.1.2016 18:27
rapotacka11

XXX.XXX.32.24

volker napsal(a):

Já nevím, zdá se mi to, nebo si tady čím dál tím víc lidí jen dělá srandu a krátí si dlouhou chvíli?
""""""""""""""""""""""""""""""

Asi na fauně testují evropského člověka (budoucnosti).
Houby budoucnost.
Holá realita...

Přidejte reakci

Přidat smajlík