Dobrý den, problém, mám veterináře celkem zruky, tak ještě počkám, ale naše fenečka byla nakrytá 15. listopadu. což podle mně znamená, že by měla dnes, max. do několika dní rodit, ale moc tlustá není.chová se jinak, má růžové cecíky, mléko taky, buchtu jakoby nateklou, více prokrvenou, je spavá, ale žere normálně.tak nevím, jestli si to nevsugerovávám :).
se psem bylo vše jak má být, spojený taky byly.co myslíte?asi prostě počkám, jestli porodí, nebo ne :) děkuji Lucka.
A víte, že je březí ? Může mít také falešku a dobře fingovat všechno, vč. porodu i to se někdy stává. Nepíšete, co je to za plemeno, jestli velké, nebo malé. To je dost důležité. Raději byste měla vědět, zda je březí a kolik zhruba štěňat čeká. V případě jednoho může být i problém s porodem. A vzhledem k víkendu byste měla mít veta zajištěného pro všechny případy.
Dobrý den, mám parsonku, ale jistotu nemám :(
zkusím počkat, veterinářku raději informuji, ona sice jezdí k nám domů, ale napadlo nám dost sněhu :)
já spíš nevěděla, jestli může být její březost falešná i když byla s pesanem spojená :)
jsou jí dva roky a je to naše první, těhotenství " :).