Bailey28

XXX.XXX.99.30
Dobrý den,
má někdo zkušenost, že fena zabřezla při krytí kdy už měla hladinu progesteronu 30ng/ml a více? Je to asi dost nereálné že? Děkuji za odpovědi.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bailey28
napsal(a):
Dobrý den,
má někdo zkušenost, že fena zabřezla při krytí kdy už měla hladinu progesteronu 30ng/ml a více? Je to asi dost nereálné že? Děkuji za odpovědi.
Bohužel, to už je pozdě.30 ng/ml už je hodnota progesteronu typická pro metestrus. Na vaječnících už máte dávno velká žlutá tělíska a uvolněná vajíčka už jsou pravděpodobně kaput.
Bailey28

XXX.XXX.208.93
Asi tedy žadné připady kdy fenka při takto vysoké hladině progesteronu zabřezla nejsou že? :-\.

Bailey28
napsal(a):
Asi tedy žadné připady kdy fenka při takto vysoké hladině progesteronu zabřezla nejsou že? :-\.
Tato hodnota je už hodnotou progesteronu březích/falešně březích fen. Už to není hárání.

Berte to tak, že ideál zjištěná hodnota je 5 ng/ml. Při osm nahoru už se kryje okamžitě. Má cenu zkusit třeba i patnáct nebo osmnáct, ale třicet, už jste úplně mimo.
Bailey28

XXX.XXX.208.93
Jj to vím bohužel pri 8-16 se to nešlo ale při hodnotě cca 30 ano! Jednalo se o krytí chovné fenky s PP(prvničky)!
Bailey28

XXX.XXX.208.93
Moje měla 28,8 okolo 12hod krylo se v 17hod!
Bailey28

XXX.XXX.208.124
aneleh
napsal(a):
My jsme prvničku kryli na hodnotě 26,8 (v poledne, kryli jsme v šest večer) a bylo z toho 8nádherných štěňat... Ale ona to zřejmě věděla lépe než my, protože když jsme krytí zkoušeli na nižších hodnotách, tak by byla psa sežrala...
Moje pravě také nechtěla až při této hodnotě (28,8 ve 12hod a kryli jsme v 5) takže to muselo být přes 30! Bohužel mě to přijde nereálné aby zabřezla a ne jen mě! :-\
A co Vy máte za plemeno a jaké byli pohlaví štěňat? Díky.
Tak naše čubina se nechala ještě i dvacet čtyři hodin poté překrýt, což nás víc než překvapilo :D Původně to vypadalo, při ideálních hodnotách, že se nakrýt nenechá vůbec, nechtěla, vrčela... a pak když už jsme jeli jen tak jako "co kdyby náhodou", tak pes pořád zájem měl a ona najednou taky :D překrýt jsme jeli s tím, že už mu nedá a dala :D.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Bailey28
napsal(a):
Úplně jsem zapoměla to jsem napsat, na sonu bylo vidět odhadem 7-8 štěňátek! Takže i příroda je všemocná a někdy ani tabulky nefungují!
Gratuluju

Bailey28
napsal(a):
Úplně jsem zapoměla to jsem napsat, na sonu bylo vidět odhadem 7-8 štěňátek! Takže i příroda je všemocná a někdy ani tabulky nefungují!
Jo, příroda je mocná čarodějka a fena věděla víc než vy