Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.1.2016 10:11
nexxi

XXX.XXX.188.252

Zacla jsem psici krmit syrovym masem, sedi dobre, chutna.. ale mam takovej ani ne problem.. proste takova drobnost..pokud mrmim mletinama nebo masem tam vse okej, ale jak dam skelety, kridylka, proste.neco co nejde polknout, tak to psice vytaha z misky, nanosi to do pelechu a to syrove kure zere tam.mozna bych to chapala, kdyby si k tomu chtela lehnot, ale ona neumi drzet zradlo v packach a jist to.ona to zere ve stoje.jen to proste pretaha do pelechu.. netusite proc to dela? Ja pak furt peru deky od krve

21.1.2016 10:17
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

nexxi napsal(a):
Zacla jsem psici krmit syrovym masem, sedi dobre, chutna.. ale mam takovej ani ne problem.. proste takova drobnost..pokud mrmim mletinama nebo masem tam vse okej, ale jak dam skelety, kridylka, proste.neco co nejde polknout, tak to psice vytaha z misky, nanosi to do pelechu a to syrove kure zere tam.mozna bych to chapala, kdyby si k tomu chtela lehnot, ale ona neumi drzet zradlo v packach a jist to.ona to zere ve stoje.jen to proste pretaha do pelechu.. netusite proc to dela? Ja pak furt peru deky od krve

Z misky to mí psi také nejí, vždycky to vytahají mimo, nebo odnesou na jedno určité místo. Proto, když dávám třeba skelety jako vy, už jim to ani do misky nedám, ale rovnou odnesu tam(jen kousek opodál) U vaší bych řekla, že je to pro ni tak vzácný poklad, že si ho raději, schová" do svého pelíšku a ní tam Prostě bych ji pohlídala a snažila se ji udržet někde u té misky, ať si zvykne to jíst tam a pozná, že jí to opravdu nikdo nesebere a nemusí si to schovávat. Já teda na své psy stylem: ne, nechej to tady, tu si to pěkně spapej. Když by to odnesl, šla bych a se slovy: ukaž, já ti to přenesu k misce, tam se to papá, podívej...bych to zase odnesla k misce a tam ji moc chválila, pokud by to tam jedla. Ovšem nevím, jak je zvyklá a jak reaguje třeba na manipulaci s jídlem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.1.2016 10:18

nexxi napsal(a):

To je úplně normální, holt si chce svoji kořist sežrat ve své noře

21.1.2016 10:19
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Chce si přenést do bezpečí pelechu každé maso, akorát u mletiny to holt nejde:).

21.1.2016 10:27
nexxi

XXX.XXX.188.252

Na manipulaci s jidlem reaguje naprosto v pohode.dokonce u vetsich kosti ji vyhovuje kdyz ji je drzim ale to mi nedela dobre kdyz vidim jak drti velkou kost kousek od mych prstu. Jiny pes doma taky neni aby to schovavala..

Neregistrovaný369

21.1.2016 10:45
Neregistrovaný369

XXX.XXX.65.169

nexxi napsal(a):
Na manipulaci s jidlem reaguje naprosto v pohode.dokonce u vetsich kosti ji vyhovuje kdyz ji je drzim ale to mi nedela dobre kdyz vidim jak drti velkou kost kousek od mych prstu. Jiny pes doma taky neni aby to schovavala..

Je to normální. Náš mlaďoch to taky dělá, stejně jako ten předešlý. Fenka si to žere nad miskou.

21.1.2016 11:17
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

nexxi napsal(a):

Ne, ne, to neschovává před nikým konkrétním, je to pudová záležitost, prostě jak psaly holky nade mnou...pud jí velí, s větší kořistí se raděj schovat

21.1.2016 11:48
Hodonak

XXX.XXX.126.173

Malá Nelča /budiž jí psí nebe otevřeno/ si z misky nosila na koberec /pochopitelně ten nejvíc světlý/ i jednotlivé granulky z misky. Tam to vyplivla, chvilku meditovala, skřoupala, a šla pro druhou. Paničku tím dokázala kouzelně rozběsnit!

21.1.2016 18:49
tapina

XXX.XXX.211.67

Naše taky nosí na pelech velké věci, např. krůtí křídlo. Když dostane makrelu nebo nějakou podobnou rybu vcelku, položí si ji úhledně vedle misky a nejdřív pomalu baští zeleninu, přitom na rybu pořád mrká, občas jí srovná, dřív na ni i zavrčela.
Starej pes byl hračička, když měl náladu nebo vhodné publikum, tak si i s jedlými věcmi dokázal pohrát, většinou ve stylu "trochu si s tím pohážu, pak se v tom vyválím, pak na to budu chvíli číhat a pak se rozmyslím, jestli to zbaštím nebo schovám".

21.1.2016 19:33

Naučte ji na podložku. Psovi třeba na lině nebo dlažbě kost klouže, nosí si ji na koberec
( v létě na trávník - když má možnost ). Mám kus starého koberce, dám kost, pošlu "na podložku" - starý koberec je nachystaný. ( Né, že by se nestalo, že psice leží na podložce a kost na normálním koberci, ale není to zas tak často ).

21.1.2016 21:54
tiffany

XXX.XXX.215.52

Naše fenka si taky křídlo a kuřecí hřbet nosila do pelíšku. Tak jsme vyčlenili starý ručník a funguje jako ubrus. Před jídlem jí ho dáme na pelech, misku vedle a ona si to odnese na ručník a tam to sežere. Pelech je čistý, ručník se vždy po pár dnech vypere. Pohoda. Už je tak naučená, lepší než kdyby to tahala po celém obýváku.

21.1.2016 22:10
nexxi

XXX.XXX.228.56

Vsem moc dekuju za komentare. Tak koukam ze je to prirozene, tak to nechame byt ;) my mame nastesti pelech plastovej, coz je na udrzbu skvely.tak hold budu prat a prat.asi jsem v ni tim krmenim syrovou stravou probudila vlka, kdyz dela takovyhle manevry

22.1.2016 13:56
inusanka

XXX.XXX.98.58

No, naše nosí do obýváku granule, tam je položí na koberec a jednu po druhé sní. Cokoli s kostma pochopitelně taky, snažím se jí takové věci krmit venku, vytahá to z misky a tam se to dá lépe uklidit.

22.1.2016 16:11
noemi

XXX.XXX.64.236

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Naučte ji na podložku. Psovi třeba na lině nebo dlažbě kost klouže, nosí si ji na koberec
( v létě na trávník - když má možnost ). Mám kus starého koberce, dám kost, pošlu "na podložku" - starý koberec je nachystaný. ( Né, že by se nestalo, že psice leží na podložce a kost na normálním koberci, ale není to zas tak často ).

Náš pes si taky odnášel na koberec... maso mu klouzalo.
Naučil se na kobereček na určeném místě a nemá už potřebu odcházet.

Přidejte reakci

Přidat smajlík