Fence nechutnají annamaet granule

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2016 07:23
Bonnie650

XXX.XXX.249.120

Temeř dvou leté fence nechutnaji annamaet granule. Poradte nějakou jinou chutnou značku. Už jsme vyskoušely Taste of wild taky nic moc, jinak krmím jeste masem at už vařenym se zeleninou a ryží či čerstvým. Granule by nemely obsahovat obilniny = prujem.

29.1.2016 07:37
Arni

XXX.XXX.33.11

Moje zkušenost, když krmíte masem tak mu asi nebudou chutnat žádné granule. Tak krmte masem.
krmím jen granule, ovoce, občas sušená ryba spíš jako odměna.

29.1.2016 07:41
Iliena

XXX.XXX.42.10

Bonnie650 napsal(a):
Temeř dvou leté fence nechutnaji annamaet granule. Poradte nějakou jinou chutnou značku. Už jsme vyskoušely Taste of wild taky nic moc, jinak krmím jeste masem at už vařenym se zeleninou a ryží či čerstvým. Granule by nemely obsahovat obilniny = prujem.

Za mě Wolfsblut, původně jsme krmili Taste of the Wild, ale po těhle se může utlouct, bobky parádní, jsou bezobilné

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.1.2016 07:47

"Moje zkušenost, když krmíte masem tak mu asi nebudou chutnat žádné granule. Tak krmte masem."
tak ten můj si dobrovolně určil jídelníček ráno granule a pak už maso

Když nám došel vzorek annamaet, pes sežral sáček a granule nechal

Zkuste Orijen, ty wolfblut (jsou dost aromatické, mí psi je velice rychle začali odmítat), Timberwolf...

29.1.2016 08:00
rapotacka11

XXX.XXX.32.11

Iliena napsal(a):
Za mě Wolfsblut, původně jsme krmili Taste of the Wild, ale po těhle se může utlouct, bobky parádní, jsou bezobilné

Někdo tu psal, že je dává jako pamlsek.
Jsou úúžasné.
U nás tedy ne.
A ty annameat taky ne...

Musí se zkoušet - hledat.

29.1.2016 08:05
joanne.s

XXX.XXX.41.2

...Když nám došel vzorek annamaet, pes sežral sáček a granule nechal...

29.1.2016 08:11
Arni

XXX.XXX.33.11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
"Moje zkušenost, když krmíte masem tak mu asi nebudou chutnat žádné granule. Tak krmte masem."
tak ten můj si dobrovolně určil jídelníček ráno granule a pak už maso

Když nám došel vzorek annamaet, pes sežral sáček a granule nechal

Zkuste Orijen, ty wolfblut (jsou dost aromatické, mí psi je velice rychle začali odmítat), Timberwolf...

To jako že když mu dáte ráno maso tak odejde od misky a čeká až dostane granulky?

29.1.2016 08:41
Iliena

XXX.XXX.245.13

rapotacka11 napsal(a):
Někdo tu psal, že je dává jako pamlsek.
Jsou úúžasné.
U nás tedy ne.
A ty annameat taky ne...

Musí se zkoušet - hledat.

"Jsou úúžasné."
Nechápu vaši reakci. U vás ne, no však Vám je nikdo nenutí. Ja psala jaké vyhovují nám, nikdy tak rychle misku nevymetla . Sama píšete že se musí zkoušet...

29.1.2016 08:52

Orijen ryba jsou dost chutné. Akorát kamarád mého psa je nechtěl, ale vyválel se v nich, jak smrdí. Unás vedou Barking Heads Quackers.

29.1.2016 09:06
rapotacka11

XXX.XXX.32.11

Iliena napsal(a):
"Jsou úúžasné."
Nechápu vaši reakci. U vás ne, no však Vám je nikdo nenutí. Ja psala jaké vyhovují nám, nikdy tak rychle misku nevymetla . Sama píšete že se musí zkoušet...

Psala jsem to zadavatelce.
Ne Vám.
Co sedne jednomu, nemusí druhému.

29.1.2016 09:45

Arni napsal(a):
To jako že když mu dáte ráno maso tak odejde od misky a čeká až dostane granulky?

Arni, přesně takhle jsem se dostala k aktuálnímu modelu krmení (už cca 2 roky) - maso ráno začal odmítat, zato se hrnul ke granulím druhého psa.

29.1.2016 09:59
Arni

XXX.XXX.33.11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Arni, přesně takhle jsem se dostala k aktuálnímu modelu krmení (už cca 2 roky) - maso ráno začal odmítat, zato se hrnul ke granulím druhého psa.

Tak to moje žena dávala občas maso a pak nechtěl granule ani náhodou. Měli jsme dva psy po sobě, a stejná zkušenost. Proto jsem to psal.
kolegové v práci pejskaři to mají taky tak. Je vidět že to nebude asi platit pro každého

29.1.2016 10:01

I můj starší pes, granuláč - když jsem mu začala dávat na snídaně maso, tak jedl, dejme tomu 14 dní, a pak začal odmítat a z jeho iniciativy byl zase jenom na granulích.

jajaja

29.1.2016 10:18
jajaja

XXX.XXX.89.52

Taky krmím masem i granulemi a mám mlsouna. Annamaet jsem koupila s nadšením nad jeho kvalitou, do psa jsem nedostala ani jedinou granulku. TOTW občas pár granulek, ale nechutnaly. Wolfsblut nadšeně očichával a lízal, ale granule byly příliš veliké, do huby je nevzal, teprve až když jsem je roztloukla kladivem. (pes váha 20 kg)
Nakonec jsem uspěla s bezobilnou Acanou a Platinem, obě tyto značky žere s nadšením. Bez kuřete a obilovin je Platinum Iberico. Ale on to asi každý pes má jinak.

29.1.2016 10:20
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Arni napsal(a):

No...nebudete věřit, ale to naše trdlo ano A to mu pořád vymýšlím a měním maso, aby to neměl jednotvárné...Teď mu děsně začaly chutnat kuřecí krky. Tak výborně. Dostal je třikrát po sobě, pak hovězí(to skoro nežral) pak krůtí(taky jsem polovinu vyhodila) tak znovu krky. Vzal si jednou a nežere je. Žere granule Wolfsblut. Léta jsme krmili s rybou a pak jehně. Teď jsem kvůli nemocnému druhému psu musela objednat nízkoenergetické kozí...a ty futruje. Muž mu přinese misku s masem, ani se neobtěžuje k ní přijít. Až když zahrká miskou s granulema, jde jíst a sní to do mrti. Pak si někdy vezme i trochu masa z druhé misky, ale většinou už nic.

29.1.2016 10:34
Arni

XXX.XXX.33.11

lesnížínka napsal(a):
No...nebudete věřit, ale to naše trdlo ano A to mu pořád vymýšlím a měním maso, aby to neměl jednotvárné...Teď mu děsně začaly chutnat kuřecí krky. Tak výborně. Dostal je třikrát po sobě, pak hovězí(to skoro nežral) pak krůtí(taky jsem polovinu vyhodila) tak znovu krky. Vzal si jednou a nežere je. Žere granule Wolfsblut. Léta jsme krmili s rybou a pak jehně. Teď jsem kvůli nemocnému druhému psu musela objednat nízkoenergetické kozí...a ty futruje. Muž mu přinese misku s masem, ani se neobtěžuje k ní přijít. Až když zahrká miskou s granulema, jde jíst a sní to do mrti. Pak si někdy vezme i trochu masa z druhé misky, ale většinou už nic.

Pošlu vám toho našeho lumpa na 14dni na převýchovu
. Opravdu jsme s tím měli problémy.
Ale jak říkám krmím granulemi teď má TOTW bizon. Předtím Carnilove. Oboje baštil dobře.

29.1.2016 12:40
Iliena

XXX.XXX.244.15

jajaja napsal(a):
Taky krmím masem i granulemi a mám mlsouna. Annamaet jsem koupila s nadšením nad jeho kvalitou, do psa jsem nedostala ani jedinou granulku. TOTW občas pár granulek, ale nechutnaly. Wolfsblut nadšeně očichával a lízal, ale granule byly příliš veliké, do huby je nevzal, teprve až když jsem je roztloukla kladivem. (pes váha 20 kg)
Nakonec jsem uspěla s bezobilnou Acanou a Platinem, obě tyto značky žere s nadšením. Bez kuřete a obilovin je Platinum Iberico. Ale on to asi každý pes má jinak.

Roztloukla kladivem? jste to měla i s posilovnou naše fena má taky těch 20 kg a občas slyším jak nějakou rozkousne, jinak je futruje bez kousání jak šílená

29.1.2016 15:00
stovi

XXX.XXX.112.229

Zkus do toho přidat nějaké maso např. konzervu. sestřenka má krysaříka tomu to taky moc neleze ale když mu tam dá maso tak se do toho hned pustí

Přidejte reakci

Přidat smajlík