Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2016 17:39
Martin852

XXX.XXX.137.57

Chcel bi som v lete nove kotce pre psov a neviem ake pomohly bi male rady fotky atd. Chcel bi som dvoj komorovi kotec pre dvoch vopred dakujem.

29.1.2016 17:48
rapotacka11

XXX.XXX.32.11

Pes nepatří do kotce .

29.1.2016 19:48
Martin852

XXX.XXX.137.57

rapotacka11 napsal(a):
Pes nepatří do kotce .

Ja viem.ale.

29.1.2016 19:54
koňadra

XXX.XXX.128.31

rapotacka11 napsal(a):
Pes nepatří do kotce .

Asi taky záleží na plemeni, ne?
Zadavatel píše, že potřebuje kotce na psy, má jich tedy více. Je možné, že kotce jsou jedinou jistotou, aby se nevyzabíjeli, pokud nebude doma.

29.1.2016 20:47
Martin852

XXX.XXX.137.57

No rasa je slovensky čuvač kryženi s zlatym retriverem a mam i psa i sučku.

30.1.2016 00:08
koňadra

XXX.XXX.128.31

Martin852 napsal(a):

Aha, tak ti se sice nejspíš nevyzabíjí, ale asi jde o to je oddělit, když fena bude hárat. Ale dle dotazu tohoto zadavatele zde na jiném vlákně "rada pomože - kedi připušťat" se obávám, že ani o nějaké nechtěné krytí nepůjde - naopak! Zadavatel bude rád, když bude mít plnou ošatku podvraťáků a bude tak - neznámo proč - zásobovat útulky, nejlépe 2x ročně. Snad se z toho vyléčí hned po prvním vrhu - až mu pár štěňat zůstane doma. Nejlepší by bylo fenu vykastrovat a vykašlat se na množení, potom by zadavatel nepotřeboval ani dva kotce, ale stačil by jeden velký - pokud vůbec je kotec nutný. Nicméně já stejně razím teorii, že kotec se hodí vždycky - však v něm pes nemusí být vůbec zavřený, dveře mohou být trvale otevřené, ale pes má takový "svůj byt", ve kterém má boudu chráněnou před nepřízní počasí. A občas přece jen nastane situace, kdy je potřeba psa někam zavřít.

Na téma kotců zde bylo napsáno mnoho rad, stačí hledat ve starších diskusích. Stručně: tři plné stěny, střecha, vchod orientovat na východ, betonová podlaha se spádem do odtokového žlábku, dřevěná podlážka na ležení. Čelní stěna z pevného (např. betonářského) pletiva. Rozměr nejméně 3x4 m (jeden kotec), v případě, že by pes byl zavírán jen minimálně, pak by stačil rozměr 3x2 m.

30.1.2016 02:08
rapotacka11

XXX.XXX.32.11

Martin852 napsal(a):

Bratr a sestra ?

30.1.2016 05:58
nexxi

XXX.XXX.228.56

Jeste doplnim ze dokuf moje fena bydlela v kotci, tak mela boudu s rovnou strechou a pokud nebylo sakra hnusne, tak spavala zasadne na ni a to i ve chvilich, kdy byl kotec otevren a jeji smecka pobliz. Proste to byla jeji pozorovatelba a bylo to. A jeste doporucim pak na cisteni prostoru kde jsou psi chirox.snad se jeste vyrabi. Psovi neublizi u toho jedineho vam muze i asistovat.

30.1.2016 07:26
koňadra

XXX.XXX.128.31

rapotacka11 napsal(a):
Bratr a sestra ?

To mne také napadlo.

30.1.2016 08:28
Martin852

XXX.XXX.137.57

rapotacka11 napsal(a):
Bratr a sestra ?

Nie boli kupeni osobidne.

30.1.2016 08:28
Martin852

XXX.XXX.137.57

Dakujem za radi.

30.1.2016 09:08
anonymx

XXX.XXX.128.250

rapotacka11 napsal(a):
Pes nepatří do kotce .

Pes nepatri do bytu

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.1.2016 11:41

Martin852 napsal(a):
Nie boli kupeni osobidne.

To je velmi podivné. Že by na Slovensku několik množitelů, nejméně dva, cíleně křížili čuvače s goldenem?

30.1.2016 12:50
Martin852

XXX.XXX.137.57

Ja som ich nekupil cez množiarnu ja som bol aš v dome u chovatelov pozrel som ich rodičov a tak som ich kupil.

30.1.2016 12:54
Martin852

XXX.XXX.137.57

Kotec bi som chcel asi taki jak je na obrazku lem že pre dvoch.

30.1.2016 13:04
Arni

XXX.XXX.111.238

Http://bomstal.eu/kotce.html

Pokud je oslovite, mozná vám vyjdou vstřic. nebo si jej upravit.

30.1.2016 13:35
Martin852

XXX.XXX.137.57

Arni napsal(a):

To je česka stranka? Alebo bo ja som zo slovenska.

30.1.2016 13:39
stovi

XXX.XXX.112.229

Z jakého důvodu chceš kupovat kotec?
Ale koupila bych určitě nějaký s dostatkem prostoru pro psa.

30.1.2016 13:40
Arni

XXX.XXX.111.238

Jsou to Poláci, ale mají myslím pobočku i na slovensku. Já sem volal na tel. pán hovořil dobře česky. Objednal sem, za týden přijeli, smontovali a odjeli.Platba na místě, jsem spokojen.Působnost mají po cele EU.

30.1.2016 14:34
Arni

XXX.XXX.111.238

stovi napsal(a):
Z jakého důvodu chceš kupovat kotec?
Ale koupila bych určitě nějaký s dostatkem prostoru pro psa.

Dobrán rada nad zlato

30.1.2016 14:35
Arni

XXX.XXX.111.238

Oprava. Dobrá.

30.1.2016 14:35

Arni napsal(a):
Dobrán rada nad zlato

Vždyť říkám, že je to dítě.

30.1.2016 14:45
Arni

XXX.XXX.111.238

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Je to možné

30.1.2016 16:53

Martin852 napsal(a):
Ja som ich nekupil cez množiarnu ja som bol aš v dome u chovatelov pozrel som ich rodičov a tak som ich kupil.

To nejsou žádní chovatelé, ale úplně normální množitelé kříženců, a to, že jste byli u nich na tom nic nemění.
Znovu se zeptám - to je na Slovensku teď nějaká nová móda, křížit čuvače s retrívry?

30.1.2016 17:17
fikovnice

XXX.XXX.99.69

To nejsou žádní chovatelé, ale úplně normální množitelé kříženců, a to, že jste byli u nich na tom nic nemění.
Znovu se zeptám - to je na Slovensku teď nějaká nová móda, křížit čuvače s retrívry?

30.1.2016 18:19
koňadra

XXX.XXX.128.31

Arni napsal(a):

Těch firem, co sem tahají plechové kotce z Polska, je více, např.:
http://www.garaze-levne.cz/produkty/kotce-pro-psy/?gclid=CI-_ztDRsscCFRDKtAodnp4IWA
Tam jsem si ho objednala já. Byli celkem ochotní, udělali mě v něm dvoje dveře, protože jsem kotec rozdělila dřevěnou příčkou na dva (pro dva malé psy). Nicméně zjistila jsem, že to jsou sice nejlevnější kotce na trhu (cca 10 tisíc), ale vlastně tak úplně nesplňovaly moje představy, takže další dodělávky mě stály dalších cca 6 tisíc Kč.
Např. postavit kotec jen tak na zem na dřevěnou podlážku = založit hnízdiště myší a potkanů. Navíc co s močí? Když se bude vsákávat pod podlážku, tak to za chvíli bude pěkně páchnout. Takže jsem kotec postavila na ztracené bednění a na podlahu dala průmyslovou gumu, po které moč odtéká dozadu (to jsem také musela předělat, aby tam vznikla škvíra na odtok moči a ztracené bednění jsem musela vyspádovat). Kotce, které také firmy nabízejí, tedy takové, které jsou ze 3 stran otevřené, jsou úplně k ničemu, pes je tam stejně vystaven průvanu a dešti. Já mám sice ze 3 stran zavřené, ale protože střecha nemá žádný přesah, čelní stěnou tam také pršelo, nebo padal sníh, takže jsem ji zadělala polykarbonátem + skly, aby psi taky něco viděli. Na léto tyto zábrany snadno odstraním, protože jsou v rámech. Další věcí bylo to, že mezery mezi mřížemi jsou pro malé psy dost velké, štěňata by prolezla určitě, takže jsem musela ještě dát do výšky 1 m svařované pletivo. Po těchto "dodělávkách" se dá říct, že je kotec vyhovující. Otázka je, jestli za ty peníze by nebylo lepší koupit kotec české výroby a mít to bez práce.

30.1.2016 18:54
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Víte komu radíte s kotcem? Tomu, co nutně musí nakrýt křížence čuvače, aby měl doma těch 10 krásných bílých kuliček.

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3041525/rada-pomoze#a3041536.

30.1.2016 19:02
rapotacka11

XXX.XXX.32.11

Možná sourozence.

30.1.2016 19:56
koňadra

XXX.XXX.128.31

Fiona.Praha napsal(a):
Víte komu radíte s kotcem? Tomu, co nutně musí nakrýt křížence čuvače, aby měl doma těch 10 krásných bílých kuliček.

Vím, kdybyste četla celou tuto diskusi, tak už jsem na toto psala odkaz výše, ale nepíši to jen pro tohohle "osla", ale třeba to vlákno bude někdy dobré i pro "normální" chovatele a majitele. A konec konců zadavatel už ty psy má a asi těžko je dá pryč, tak ať alespoň mají solidní bejvák.

30.1.2016 22:27
Martin852

XXX.XXX.137.57

Fiona.Praha napsal(a):

Aki si chovatel pes je tvoj najlepši piatel dava ti lasku niekedi i zmisel života zalezi natom či je križeni skor ti chces stena ta lem predavat ti mas PSA s Papirama a teras sa mam ja som si misles ze je to normalna poradna a ne velke kritizovania a boch vie co.

30.1.2016 22:36
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Martin852 napsal(a):
Aki si chovatel pes je tvoj najlepši piatel dava ti lasku niekedi i zmisel života zalezi natom či je križeni skor ti chces stena ta lem predavat ti mas PSA s Papirama a teras sa mam ja som si misles ze je to normalna poradna a ne velke kritizovania a boch vie co.

Vždyť to není ani slovenština, co tu plodíte!

30.1.2016 22:47
Martin852

XXX.XXX.137.57

fikovnice napsal(a):

Vadi nečitaj.

30.1.2016 23:02
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Martin852 napsal(a):
Vadi nečitaj.

Ale tak mě zrovna tato diskuze zajímá, takže holt máte smůlu - číst ji budu dál! Vím, že máte samozřejmě jinou gramatiku, ale já slovensky umím, a ten Váš příspěvek - takový bych napsala možná po 5pivech nebo nějakých štamprlatech absinthu (který jsme zde nedávno zmiňovali).

31.1.2016 08:32
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

fikovnice napsal(a):

Taky mi to při těch moudrech, co mi napsal, že tohle není slovenština - to je troll

31.1.2016 08:33

Martin852 napsal(a):

Co je to za nesrozumitelný blábol? Mohl by ses, Martin852, vyjádřovat česky nebo slovensky?

31.1.2016 08:34
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Martin852 napsal(a):

Příspěvek neměl ani hlavu ani patu, nedočetla jsem ho. Nevím, proč očekáváte, že se budu snažit pochopit Vaše nesmyslné blábolení?

31.1.2016 08:37
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

fikovnice napsal(a):
Ale tak mě zrovna tato diskuze zajímá, takže holt máte smůlu - číst ji budu dál! Vím, že máte samozřejmě jinou gramatiku, ale já slovensky umím, a ten Váš příspěvek - takový bych napsala možná po 5pivech nebo nějakých štamprlatech absinthu (který jsme zde nedávno zmiňovali).

Myslím, že příčetný a gramotný člověk by takovou blábolovinu nenapsal ani po 5ti pivech.
Tohle se zdá, jako by někdo psal schválně nesmysly a hrubky, až to vypadá jako tvorba šílence. Prostě troll

1.2.2016 07:56

Tady je zrovna jeden chudák - kříženec čuvače a retrívra ze Slovenska -
https://www.facebook.com/177717502266330/photos/a.1028558720515533.1073742263.177717502266330/1028558770515528/?type=3

To tam fakt musí být móda!

1.2.2016 08:35
rapotacka11

XXX.XXX.32.11

Fiona.Praha napsal(a):
Myslím, že příčetný a gramotný člověk by takovou blábolovinu nenapsal ani po 5ti pivech.
Tohle se zdá, jako by někdo psal schválně nesmysly a hrubky, až to vypadá jako tvorba šílence. Prostě troll

Nebo integrovaný ?

1.2.2016 09:08

Ježiš to jsou zas názory.Na co kotec ? Na co asi, na psa.Proč by pes nepatřil do kotce ? Každý nemá psa doma a některým plemenům to ani nesvědčí, a i když je pes z kotce třeba většinou puštěný tak je kotec potřeba. Zvlášt když je víc psů. Co když jeden onemocní, nebo třeba i to hárání, co když přijde návštěva, co když se na baráku nebo zahradě něco dělá, jsou tam řemeslníci, nebo třeba nejsou ale pes by mohl přijít k úrazu a další varianty.Pes se mě ted válí v křesle, ale kotec na zahradě taky máme, vždycky se hodí, tak na co debilní odpovědi.

1.2.2016 09:12
rapotacka11

XXX.XXX.32.11

Přečtěte si jeho příspěvky.

1.2.2016 09:54
Martin852

XXX.XXX.137.57

rapotacka11 napsal(a):
Přečtěte si jeho příspěvky.

Mas problem znimi tak jich nečti a nekomettuj.

1.2.2016 10:33
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Ježiš to jsou zas názory.Na co kotec ? Na co asi, na psa.Proč by pes nepatřil do kotce ? Každý nemá psa doma a některým plemenům to ani nesvědčí, a i když je pes z kotce třeba většinou puštěný tak je kotec potřeba. Zvlášt když je víc psů. Co když jeden onemocní, nebo třeba i to hárání, co když přijde návštěva, co když se na baráku nebo zahradě něco dělá, jsou tam řemeslníci, nebo třeba nejsou ale pes by mohl přijít k úrazu a další varianty.Pes se mě ted válí v křesle, ale kotec na zahradě taky máme, vždycky se hodí, tak na co debilní odpovědi.

Nesouhlasím, měla jsem dva psy a žádný kotec nemám. Psi jsou zahradní, takže v křesle doma se neválí chodí mi sem různí řemeslníci každou chvíli, chodí sem na kurt tenisti...a nikdo nikdy psy nezavírá. Jsou prostě k tomu vychovaní (omlouvám se, ale ještě moc nedokážu myslet v jednotném čísle ...kdyby se nad tím někdo pozastavoval) Kdybych opravdu nutně potřebovala psa na chvíli zavřít, dám ho do garáže nebo do domu. Ke kotcům mám silnou, opravdu silnou averzi, neb já znám jen kotce, ve kterých psi hnijou většinu života

1.2.2016 10:37
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

K Martinovi: i když nesouhlasím s většinou toho, co tu píšete, co se psy plánujete a nevím co ještě, nepozastavuju se nad vaším, divným" psaným projevem, protože žiju na moravsko-slovenském pomezí a já také nemluvím správně česky, jakož ani okolní vesnice správně slovensky. Takže chápu...jen bych se snažila psát co nejspisovněji proto, aby ostatní vůbec porozumněli tomu, o čem je řeč

1.2.2016 10:38
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

lesnížínka napsal(a):
Nesouhlasím, měla jsem dva psy a žádný kotec nemám. Psi jsou zahradní, takže v křesle doma se neválí chodí mi sem různí řemeslníci každou chvíli, chodí sem na kurt tenisti...a nikdo nikdy psy nezavírá. Jsou prostě k tomu vychovaní (omlouvám se, ale ještě moc nedokážu myslet v jednotném čísle ...kdyby se nad tím někdo pozastavoval) Kdybych opravdu nutně potřebovala psa na chvíli zavřít, dám ho do garáže nebo do domu. Ke kotcům mám silnou, opravdu silnou averzi, neb já znám jen kotce, ve kterých psi hnijou většinu života

Mám to úplně stejně, taky mám ke kotcům averzi, protože jsem z vesnice a tady jsou psi v kotcích prostě pořád.

Nemám nic proti tomu, když má někdo kotec a zavírá do něj psa jen když je potřeba. Jen vždycky když čtu, že chce někdo kotec, automaticky si představím, jak je pes v kotci nonstop.

1.2.2016 10:45

lesnížínka napsal(a):

No každý to má jinak.My garáž nemáme, a v případě že mě po zahradě běhají třeba děti návštěvy, přijde mě pro psy lepší když jsou venku v kotci a vidí na nás než aby byli zavření třeba doma. A proč je zavírám, třeba pro to že je mám na práci, a nechci aby mě je muckal a kazil každý i když jsou vychovaní. A nemusím třeba pořád dohlížet na návštěvu jestli důkladně zavřeli vrátka apod, naše zahrada je totiž trošku větší než abych na ní měla neustálý přehled když přijede třeba dvacet lidí, takže psy zamknu a je to smajlík Jinak zadavatel je asi jiný případ, to že si zakládá množárnu vořechů jsem přehlídla :.-).

1.2.2016 10:49
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

marcelaamax napsal(a):
Mám to úplně stejně, taky mám ke kotcům averzi, protože jsem z vesnice a tady jsou psi v kotcích prostě pořád.

Nemám nic proti tomu, když má někdo kotec a zavírá do něj psa jen když je potřeba. Jen vždycky když čtu, že chce někdo kotec, automaticky si představím, jak je pes v kotci nonstop.

Ano, denně kolem takových chodím. Nejen staré baráky(a lidi se starým uvažováním o psech) tam jsou většinou malí voříšci na dvorku, ale nové domy, satelity: upravená tůjová zahrádka s anglickým trávníkem a v kotci pes(labrador, zlaťák, ridgeback, NO a různí ohaři - módní psi posledních let) které jsem nikdy, nikdy! neviděla mimo kotec. Takových vidím na vesnici desítky... Ano, tady jsou většinou pejskaři, co se psy pracují atd... ale kolik jich tu je? Na počet? 20? A kolik je v republice psů? Polovina z toho jsou psí chudáci, které si lidi pořídili jen proto, že soused má taky psa, tak já budu mít módnějšího, většího...a skončí v kotci, protože tele v zahrádce 20x 20m prostě nadělá paseku. To si ovšem tito, majitelé" nejsou schopní vůbec domyslet, jelikož je to, jak tady denně čteme: já chci, já chci!

1.2.2016 10:56
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

lesnížínka napsal(a):
Ano, denně kolem takových chodím. Nejen staré baráky(a lidi se starým uvažováním o psech) tam jsou většinou malí voříšci na dvorku, ale nové domy, satelity: upravená tůjová zahrádka s anglickým trávníkem a v kotci pes(labrador, zlaťák, ridgeback, NO a různí ohaři - módní psi posledních let) které jsem nikdy, nikdy! neviděla mimo kotec. Takových vidím na vesnici desítky... Ano, tady jsou většinou pejskaři, co se psy pracují atd... ale kolik jich tu je? Na počet? 20? A kolik je v republice psů? Polovina z toho jsou psí chudáci, které si lidi pořídili jen proto, že soused má taky psa, tak já budu mít módnějšího, většího...a skončí v kotci, protože tele v zahrádce 20x 20m prostě nadělá paseku. To si ovšem tito, majitelé" nejsou schopní vůbec domyslet, jelikož je to, jak tady denně čteme: já chci, já chci!

přesně tak. Když jdu se psem na procházku vesnicí tak je to fakt smutenj pohled. U každýho baráku buď zanedbanej zarostlej a zacuchanej pes, nebo "módní" plemena v kotcích, které jsem taky neviděla nikdy venku.

Naše vesnice má 200 obyvatel, skoro na každém dvorku je pes a přesto venku se psem potkám jen sousedku, pak je pár psů, kteří se dostanou na procházku třeba jednou za měsíc. A pak většina psů, kteří ani neví co je vodítko a venku nikdy nebyli.

Pak mám příbuzné, kteří si pořídili berňáka, mají zrekonstruovaný barák, zelený trávník a zahrádku. Psa nechali vyrůstat jen na dvoře a divili se, že pes ničí zahrádku a podobně. A ono je přece "jednodušší" zavřít psa do kotce, než se mu začít věnovat

1.2.2016 11:08
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

marcelaamax napsal(a):
přesně tak. Když jdu se psem na procházku vesnicí tak je to fakt smutenj pohled. U každýho baráku buď zanedbanej zarostlej a zacuchanej pes, nebo "módní" plemena v kotcích, které jsem taky neviděla nikdy venku.

Naše vesnice má 200 obyvatel, skoro na každém dvorku je pes a přesto venku se psem potkám jen sousedku, pak je pár psů, kteří se dostanou na procházku třeba jednou za měsíc. A pak většina psů, kteří ani neví co je vodítko a venku nikdy nebyli.

Pak mám příbuzné, kteří si pořídili berňáka, mají zrekonstruovaný barák, zelený trávník a zahrádku. Psa nechali vyrůstat jen na dvoře a divili se, že pes ničí zahrádku a podobně. A ono je přece "jednodušší" zavřít psa do kotce, než se mu začít věnovat

Mám velkou, opravdu velkou, z většiny okrasnou zahradu. Od štěňátek se učili, že do kytek nesmí, chodí se jen po cestičkách a trávě. Krásně se to naučili. Pak, když už byli dospělí a kytky a zahrada vzrostlá, už nevadilo, že tudy lítali honit ptáky a nevím co ještě. Když něco někde dosazuju, obnovuju záhon atd, stačí jen říct: tam nechoď. Jelikož to byli naučení, ví. Ale pokud to někomu vadí...ať si psa nepořizuje

1.2.2016 11:21
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

lesnížínka napsal(a):
Mám velkou, opravdu velkou, z většiny okrasnou zahradu. Od štěňátek se učili, že do kytek nesmí, chodí se jen po cestičkách a trávě. Krásně se to naučili. Pak, když už byli dospělí a kytky a zahrada vzrostlá, už nevadilo, že tudy lítali honit ptáky a nevím co ještě. Když něco někde dosazuju, obnovuju záhon atd, stačí jen říct: tam nechoď. Jelikož to byli naučení, ví. Ale pokud to někomu vadí...ať si psa nepořizuje

Přesně tak. My máme také zahrádku, máme jí u venkovního altánu a vyřešili jsme to tak, že než aby jsme zavírali psa, tak jsme oplotili altán se zahrádkou. Ještě před pořízením psa. Pes prostě za ten plůtek nesmí. Je to nízký plůtek, takže když byl mladý, hravě by ho přeskočil, ale prostě ví, že tam nesmí. Pokud v létě přijde návštěva, sedíme taky v altánu, takže kotec kvůli návštěvám nepotřebujeme.

Navíc přes léto u altánu tráví většinu dne jorkšírka. I když si vždycky s druhým psem hrála, a byl opatrný, tak bych prostě dvoukilového psa nenechala většinu dne bez dozoru se skoro 40ti kilovým psem.

1.2.2016 12:08
aj

XXX.XXX.50.88

Nick Martin 852 sem přispívá i pod nickem Prasiatka. Úroveň všech dotazů je velice podobná, jak zaměřením, tak gramatickou úpravou. Za mně je to buď troll nebo reálný člověk, který stejně nepochopí.
Odpovídat na jeho dotazy má smysl, jen jako rady někomu, kdo bude mít v budoucnu podobný problém.

3.2.2016 13:40
Martin852

XXX.XXX.137.57

Možem sa vas spitat niečo ako mam spojit kotec s budov ?

Neregistrovaný uživatel

3.2.2016 19:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

rapotacka11 napsal(a):
Pes nepatří do kotce .

No, hlavně, že patřej na gauč nebo do kabelky či kočárku...

6.2.2016 06:24
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Fiona.Praha napsal(a):

Je to možné...

8.2.2016 12:02
Martin852

XXX.XXX.137.57

Tak si to predstavujem lem neviem ako ju spojim ku kotci nieake napadi alebo radi?

Neregistrovaný uživatel

9.2.2016 10:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Martin852 napsal(a):
Tak si to predstavujem lem neviem ako ju spojim ku kotci nieake napadi alebo radi?

Tak do tohohle bych psa nikdy nedala!
To je snad horší než kotce v útulcích...

Co chceš kam spojovat?

9.2.2016 11:30
marcelaamax

XXX.XXX.210.171

Podle té fotky mi i tohle připadá jako provokace.

Tak oprava, teď koukám na fotky na profilu a vypadá to, že je to myšleno vážně.

9.2.2016 11:39
Arni

XXX.XXX.49.201

marcelaamax napsal(a):
Podle té fotky mi i tohle připadá jako provokace.

Tak oprava, teď koukám na fotky na profilu a vypadá to, že je to myšleno vážně.

Myslím že vím o co mu jde, ale obávám se že to nepochopí.

9.2.2016 11:44
koňadra

XXX.XXX.128.31

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak do tohohle bych psa nikdy nedala!
To je snad horší než kotce v útulcích...

Co chceš kam spojovat?

Asi tu boudu ke kotci, aby ji pes třeba neodstrčil a neutekl. Dost se divím, že si s tím CHLAP neví rady? Na to přece stačí dva kovové "vingle", které se dají koupit v každém železářství, a prošroubovat (do plechu na matku, do dřeva vrutem). Třeba něco takového, ale možná trošku většího (nemám čas to hledat, v železářství se dá vybrat): https://webshop.schachermayer.com/cat/cs-CZ/product/gh-derovany-uhelnik-60x40x60x2-5-ocel-zarovy-pozink/104445390.

9.2.2016 12:11
koňadra

XXX.XXX.128.31

rapotacka11 napsal(a):
Vysvětlení...
Http://www.ifauna.cz/kralici/diskuse/detail/3052281/gravitna#a3052287.

Tak to je docela síla. Asi je zbytečné tady něco radit, když Martin852 zřejmě nechápe vůbec nic. Už ten jeho písemný projev ledacos napovídá... Chvíli jsem si myslela, že je to celé jen provokace, ale zřejmě i takoví lidé žijí mezi námi a bohužel vlastní zvířata. Bohužel pro ta zvířata, samozřejmě.

9.2.2016 13:00
Martin852

XXX.XXX.137.57

Ten kotec na tej fotke nieje moj ale je s internetu.

9.2.2016 13:07
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Martin852 napsal(a):
Ten kotec na tej fotke nieje moj ale je s internetu.

A tuhle nádheru tam někdo vystavuje jako příklad kotce?!?

9.2.2016 13:22
aj

XXX.XXX.50.88

Zadavatel umí sáhnout fotku z netu, umí si nastavit soukromí na profilu a že by si nevěděl zapnout automatické opravy gramatiky ?

9.2.2016 20:52
Martin852

XXX.XXX.137.57

aj napsal(a):
Zadavatel umí sáhnout fotku z netu, umí si nastavit soukromí na profilu a že by si nevěděl zapnout automatické opravy gramatiky ?

Ked maš z nečim problem bol bi som velmi rad kebi si tu nekomentoval a atd. Ja som sa pital na radi nie hluposti.

9.2.2016 21:17
aj

XXX.XXX.50.88

Martin852 napsal(a):
Ked maš z nečim problem bol bi som velmi rad kebi si tu nekomentoval a atd. Ja som sa pital na radi nie hluposti.

Když už chceš předstírat slovenštinu, tak bys měl dělat chyby typické pro ni.

10.2.2016 21:43
Martin852

XXX.XXX.137.57

Taku temu som neotvoril očim tu piše takmer polovica zvas

11.2.2016 05:14
fikovnice

XXX.XXX.99.69

rapotacka11 napsal(a):
Vysvětlení...
Http://www.ifauna.cz/kralici/diskuse/detail/3052281/gravitna#a3052287.

Martin:
"Moje samice je asi bříza..."

11.2.2016 15:07
Martin852

XXX.XXX.137.57

fikovnice napsal(a):
Martin:
"Moje samice je asi bříza..."

Ste trapni

23.2.2016 19:06
rapotacka11

XXX.XXX.32.33

Věčné dítě ?

23.2.2016 22:07

aj napsal(a):

A nenapadne vás, že má třeba rodiče, bráchu, sestru, kamaráda ?
A s tím jeho projevem by si automatika těžko poradila.
Vedle píše, že je mu 16 a radši než aby fetoval a pil, tak chová zvířata. Rozumný důvod, ne ?
Sám na to určitě není a psy má pěkné. Co asi tak má 16ti letý kluk ve Vesničce střediskové dělat ? Otík měl holuby, on má králíky. A počítač.

23.2.2016 23:47
fikovnice

XXX.XXX.99.69

A nenapadne vás, že má třeba rodiče, bráchu, sestru, kamaráda ?
A s tím jeho projevem by si automatika těžko poradila.
Vedle píše, že je mu 16 a radši než aby fetoval a pil, tak chová zvířata. Rozumný důvod, ne ?
Sám na to určitě není a psy má pěkné. Co asi tak má 16ti letý kluk ve Vesničce střediskové dělat ? Otík měl holuby, on má králíky. A počítač.

Já myslím, že to, že jeho "samice je asi bříza" je právě opraveno automatickými korekcemi. Ale je možné, že hoch je dysgrafik, to mě napadlo dnes při čtení dalších jeho příspěvků...

Přidejte reakci

Přidat smajlík