Louisiánský leopardí pes

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kaacaa

3.2.2016 16:12
kaacaa

XXX.XXX.84.9

Zdravím, jaký je Váš názor na tohle plemeno? Jaké s ním máte zkušenosti? Budu ráda za každý příspěvek.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.2.2016 17:14

kaacaa napsal(a):
Zdravím, jaký je Váš názor na tohle plemeno? Jaké s ním máte zkušenosti? Budu ráda za každý příspěvek.

Moje známá má pár jedincù k ovcím a kravám a o.k.

kaacaa

5.2.2016 08:37
kaacaa

XXX.XXX.187.126

Už nikdo nic?

5.2.2016 08:57
aha

XXX.XXX.142.120

Známá měla psa a fenu. Nesprávným přístupem si u psa vybudovala majetnickou agresi a nesamostatnost a fena byla zdeptaná, zmatená, až se začala projevovat taky agresivně. Bohužel jinou zkušenost s nimi nemám. Jsem ale přesvědčená, že srávným přístupem by ze psů byli super parťáci.
Vzhledově se mi leopardi moc líbí, ale nic moc o nich taky nevím.

Lepší bude kontaktujte nějaké chovatelské stanice, tam vám určitě rádí odpoví na všechny otázky. Je přece lepší mít info přimo od zdroje, než je shánět po všech čertech

5.2.2016 10:14
lev

XXX.XXX.253.186

Je to neuznané plemeno. Pracovní plemeno, které ve své domovině nahání obrovská prasata farmářů. Není to pes pro každého, rozhodně potřebuje pravidelné zaměstnání.

JanaKan

26.5.2016 20:44
JanaKan

XXX.XXX.84.9

Já bych ho teda nedoporučovala, znám dva a oba jsou to agresoři co vrčí a vyjíždí i po vlastních majitelích, nemluvě o nulové poslušnosti. Jsou nádherní, to ano, ale ta povaha mi přijde dost nevyrovnaná.

26.5.2016 23:22

JanaKan napsal(a):
Já bych ho teda nedoporučovala, znám dva a oba jsou to agresoři co vrčí a vyjíždí i po vlastních majitelích, nemluvě o nulové poslušnosti. Jsou nádherní, to ano, ale ta povaha mi přijde dost nevyrovnaná.

Asi jak který. Potkávala jsem jednoho kluka a to byl vyrovnaný flegmatik, co koukal s despektem i na mého pubertálního hormona, který zpravidla místo pozdravu hlásí, že teritorium je jeho vč. všech holek a teprve pak navazuje přátelství.

27.5.2016 00:14
burunduk

XXX.XXX.124.17

Mám s nimi převážně negativní zkušenosti, znám 90 % útočných, agresivních. Jak na psy, tak na lidi. No ne nadarmo byli používáni kdysi na otroky.
Je to nádherný pes, ovšem velmi tvrdý a razantní, a potřebuje neustále makat. Určitě to není typ 'pes pro každého'.

27.5.2016 09:07

Přesně, známí je mají ke kravám a tam to klape.

28.5.2016 15:22
burunduk

XXX.XXX.124.17

Ano, stádo a práce kolem toho jim svědčí. Mít ho v bytě a třikrát denně jít na procházku, to si nedokážu představit u leoparda.

30.5.2016 07:35
jezicek

XXX.XXX.94.7

Vsichni ctyri co potkavam jsou nezvladnuti agresivni a ne prilis sympaticti.

Bohuzel klasicky syndrom psu, kteri jsou:
1) atraktivniho/neobvykleho/modniho (merle, v tomto pripade) vzhledu
a zaroven
2) puvodem tvrdsiho ostrejsiho pracovniho uziti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík