kaacaa

XXX.XXX.84.9
Zdravím, jaký je Váš názor na tohle plemeno? Jaké s ním máte zkušenosti? Budu ráda za každý příspěvek.
Uživatel s deaktivovaným účtem

kaacaa
napsal(a):
Zdravím, jaký je Váš názor na tohle plemeno? Jaké s ním máte zkušenosti? Budu ráda za každý příspěvek.
Moje známá má pár jedincù k ovcím a kravám a o.k.
kaacaa

XXX.XXX.187.126
Už nikdo nic?
Známá měla psa a fenu. Nesprávným přístupem si u psa vybudovala majetnickou agresi a nesamostatnost a fena byla zdeptaná, zmatená, až se začala projevovat taky agresivně. Bohužel jinou zkušenost s nimi nemám. Jsem ale přesvědčená, že srávným přístupem by ze psů byli super parťáci.
Vzhledově se mi leopardi moc líbí, ale nic moc o nich taky nevím.
Lepší bude kontaktujte nějaké chovatelské stanice, tam vám určitě rádí odpoví na všechny otázky. Je přece lepší mít info přimo od zdroje, než je shánět po všech čertech
JanaKan

XXX.XXX.84.9
Já bych ho teda nedoporučovala, znám dva a oba jsou to agresoři co vrčí a vyjíždí i po vlastních majitelích, nemluvě o nulové poslušnosti. Jsou nádherní, to ano, ale ta povaha mi přijde dost nevyrovnaná.

JanaKan
napsal(a):
Já bych ho teda nedoporučovala, znám dva a oba jsou to agresoři co vrčí a vyjíždí i po vlastních majitelích, nemluvě o nulové poslušnosti. Jsou nádherní, to ano, ale ta povaha mi přijde dost nevyrovnaná.
Asi jak který. Potkávala jsem jednoho kluka a to byl vyrovnaný flegmatik, co koukal s despektem i na mého pubertálního hormona, který zpravidla místo pozdravu hlásí, že teritorium je jeho vč. všech holek a teprve pak navazuje přátelství.

Přesně, známí je mají ke kravám a tam to klape.