Nekrmíte někdo Topstein?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2016 19:25
nexxi

XXX.XXX.228.56

Zdravím, nekrmíte někdo krmivy Topstein, nebo Farm fresh? nikde nemůžu dohledat jaký mají to "káčko". všady ve složení jen vitamín K, ale jestli je to ten umělej, nebo ne, to už najít nemůžu.. tak kdybyste někdo krmil, že byste mi mrknul doma na pytel od granulí ;)
přešli jsme na syrové, ale granulky přidávám když nestíhám, cestujem, nejsme doma.. ale tím, že je čubina alergik, tak preferuji hovězí, což je jenom toto a magnusson, ale tohle mi přijde "výživnější". magnussona jsme dřív měli, a čuba by mohla sežrat pytel, a zase ho v dvojnásobném množství vytentit.. a nepřibrat ani gram..
jenom podotýkám, že čubina sice alergik, ale hooodně akční.

10.2.2016 20:08
aha

XXX.XXX.140.161

Mám také divošku a alergičku. Granule mám v barelu, pytel jsem už vyhodila, ale můžu se podívat o víkendu u našich.

Mají dva typy granulí, jedny vypadají jako křupky po těch mi čubina moc nepřibrala, ale lepši ho*no nikdy neměla!, a pak klasické bobtnající granule a ty jsou taky ok, po těch má trošku větší "výsledek", ale zas trošku přibrala.

10.2.2016 20:12
nexxi

XXX.XXX.228.56

To by bylo super smajlík moc díky! já právě doted měla doma eukanubu dermatosku, ale nechce se mi objednávat za 1400 stovek granule, který už nějako přestaly mít efekt a skoro jima nekrmím..tak bych chtěla něco levnějšího, když toho čubina dostane minimum, ale zase ne něco nekvalitního vzhledem k její alergii a k tomu, kolik tý energie vydá :D.

10.2.2016 20:20
aha

XXX.XXX.140.161

My zkoušeli TOTW - průjem, Firt Mate - nechtěla žrát, Acana - moc nechutnala a nakonec z toho měla alergii, tak jsem vyzkoušela Farm Fresh a za nás jsou super. Na magnusson jsem koukala taky, ale zatím vyzkoušeno nemáme.

10.2.2016 20:24
nexxi

XXX.XXX.228.56

U nás nejde o průjem, u nás jde o drbání.. magunsson jsme měli a je fakt dost "hladovej". a fena měla velkej odpad. výhodou magnussonu je, že má tak hrozně jednoduchý složení, že na něj hodně psů reaguje pozitivně a nemají s ním problémy.. tak právě ještě váhám.. krmím skoro pořád syrovým, ale taky je den že se mi nechce rozmrazovat, jsme pryč, atd atd, prostě potřebuju jenom nasypat a neřešit.. a jsem zvyklá "nekazit" čubině syrový maso když dávám MSM - hrozně mi smrdí, takže to sypu do rozmočenejch granulí.

13.2.2016 10:12
aha

XXX.XXX.98.70

Jsou to Fish Crunchies, ale vitamík K nevidím. Jsem slepá?

13.2.2016 18:30
nexxi

XXX.XXX.228.56

aha napsal(a):
Jsou to Fish Crunchies, ale vitamík K nevidím. Jsem slepá?

Moc děkuju! mno já jsem koukala i na jejich web a vy máte snad jedinou recepturu bez "káčka" :D¨

http://www.topsteinpetfoods.cz/dospeli-psi-s-normalni-aktivitou/fish-crunchies-for-dogs-adult-large-breed-1kg-5kg-15kg

a já koukala po této a tam už je.. stejně nevím, je tam dost kukuřice na to, že je čubina alergik, a rybu, jako máte vy ona nemůže :/ tak možná to na ty nouzový příkrmy vyhraje nakonec magnusson

http://www.topsteinpetfoods.cz/dospeli-psi-s-normalni-aktivitou/farm-fresh-beefrice2kg-15kg.

13.2.2016 19:27
aha

XXX.XXX.139.67

Dobrá trefa

Mám i ty beef rice, ale bohužel bez pytle. Těma krmím teď, ale stejně lepší byly ty rybí.

Tak přeju, ať dobře vyberete.

13.2.2016 19:29
nexxi

XXX.XXX.228.56

aha napsal(a):
Dobrá trefa

Mám i ty beef rice, ale bohužel bez pytle. Těma krmím teď, ale stejně lepší byly ty rybí.

Tak přeju, ať dobře vyberete.

Děkuju ;) uvidíme. ona je naštěstí převážně na mase, tak je to spíš jako doplněk ;) ale něco doma mít chci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík