Bazoš - rotvajlerka k adopci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.2.2016 14:58

Lexaurin napsal(a):
Mrknete, neshanel tu nekdo rotvajlera?http://zvirata.bazos.cz/inzerat/56880251/rotvajlerka-k-adopci.php.

Nehlida, protoze to neni rtw...ale treba by se tem lidem zrovna zalibila.

15.2.2016 15:10
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nehlida, protoze to neni rtw...ale treba by se tem lidem zrovna zalibila.

Taky mne zrovna napadlo, že je to, něco jako RTW". Možná ne proto, že nehlídá, ale hlavně proto, že si koupili štěňátko po rodičích s PP, jak je v inzercích zvykem a pak byli zklamaní, že to není RTW a milou feňuli vyhodili

15.2.2016 15:16

lesnížínka napsal(a):
Taky mne zrovna napadlo, že je to, něco jako RTW". Možná ne proto, že nehlídá, ale hlavně proto, že si koupili štěňátko po rodičích s PP, jak je v inzercích zvykem a pak byli zklamaní, že to není RTW a milou feňuli vyhodili

Mozna...ptz ne vsechno, co ma kupirovany ocas je rtw.

15.2.2016 16:20

Dyť to vůbec nevypadá jak rtw. má to dlouhý čumák, ne ? a takové vysoké, úzké.

15.2.2016 16:37
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

No ja si rikala, jestli to neni vyhubla rtw, , ale vypada mile

15.2.2016 16:47

Normální rtw bez PP. Je černá, se znaky a kupírovaným ocasem.
Kdyby ocas měla, mohla by být bauceron - třeba. Ale určitě si zaslouží hodné páníky a trvalý domov.

15.2.2016 16:55

Z rtw to má akorát barvu. to zas někdo koupil rtw bez pp a vyrostlo něco jiného. nepoučitelní.

15.2.2016 18:22
ajca

XXX.XXX.100.120

Zdá se mi, že na jedné fotce to dokonce vypadá, že má paspárky. Takže možná to nakonec bude kříženec beaucerona smajlík

15.2.2016 18:28

ajca napsal(a):
Zdá se mi, že na jedné fotce to dokonce vypadá, že má paspárky. Takže možná to nakonec bude kříženec beaucerona smajlík

Ale jednoduche, jednoduche pasparky maji ruzna plemena. Beauceroni maji dvojite.

15.2.2016 18:29
wejka

XXX.XXX.57.129

Trochu vidim labradora nebo neco s jemnou hlavou :) ale je krasna :).

15.2.2016 20:22

wejka napsal(a):
Trochu vidim labradora nebo neco s jemnou hlavou :) ale je krasna :).

Taky vidím labradora. Úplně stejně na mě dnes zírala jedna naše černá kámoška při loudění.

Love vera

17.2.2016 19:37
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Love vera

17.2.2016 19:38
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík