Mrknete, neshanel tu nekdo rotvajlera?http://zvirata.bazos.cz/inzerat/56880251/rotvajlerka-k-adopci.php.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Lexaurin
napsal(a):
Mrknete, neshanel tu nekdo rotvajlera?http://zvirata.bazos.cz/inzerat/56880251/rotvajlerka-k-adopci.php.
Nehlida, protoze to neni rtw...ale treba by se tem lidem zrovna zalibila.
napsal(a):
Nehlida, protoze to neni rtw...ale treba by se tem lidem zrovna zalibila.
Taky mne zrovna napadlo, že je to, něco jako RTW". Možná ne proto, že nehlídá, ale hlavně proto, že si koupili štěňátko po rodičích s PP, jak je v inzercích zvykem a pak byli zklamaní, že to není RTW a milou feňuli vyhodili
lesnížínka
napsal(a):
Taky mne zrovna napadlo, že je to, něco jako RTW". Možná ne proto, že nehlídá, ale hlavně proto, že si koupili štěňátko po rodičích s PP, jak je v inzercích zvykem a pak byli zklamaní, že to není RTW a milou feňuli vyhodili
Mozna...ptz ne vsechno, co ma kupirovany ocas je rtw.
Dyť to vůbec nevypadá jak rtw. má to dlouhý čumák, ne ? a takové vysoké, úzké.
Normální rtw bez PP. Je černá, se znaky a kupírovaným ocasem.
Kdyby ocas měla, mohla by být bauceron - třeba. Ale určitě si zaslouží hodné páníky a trvalý domov.
Z rtw to má akorát barvu. to zas někdo koupil rtw bez pp a vyrostlo něco jiného. nepoučitelní.
ajca
napsal(a):
Zdá se mi, že na jedné fotce to dokonce vypadá, že má paspárky. Takže možná to nakonec bude kříženec beaucerona
Ale jednoduche, jednoduche pasparky maji ruzna plemena. Beauceroni maji dvojite.
wejka
napsal(a):
Trochu vidim labradora nebo neco s jemnou hlavou :) ale je krasna :).
Taky vidím labradora. Úplně stejně na mě dnes zírala jedna naše černá kámoška při loudění.
Love vera
XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.
Love vera
XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.