Uživatel s deaktivovaným účtem

Je to běžné a nezmizí. Souvisí to snad s poškozením cibulek či co.

Zrzavci
napsal(a):
Jak říká Ollie - zůstane to. Mému prvnímu psu to po napadení zůstalo.
Můj má ze štěněcího období bílé chlupy v červené.3 na krku a jeden jediný na zádech. Normálně si toho nikdo nevšimne, protože je stejně r/w, ale já o nich vím, strašně mě to dráždí a někdy mám chuť mu je vyškubnout.
napsal(a):
Můj má ze štěněcího období bílé chlupy v červené.3 na krku a jeden jediný na zádech. Normálně si toho nikdo nevšimne, protože je stejně r/w, ale já o nich vím, strašně mě to dráždí a někdy mám chuť mu je vyškubnout.
a někdy mám chuť mu je vyškubnout.
narostou zas. Kdysi mi někdo říkal, že to je v podstatě stresová reakce?

Moji cube po 2 letech zarostly, vyrostly.ji po vyholeni, kdyz mela kanylu, a ted uz je tam nema.

Zrzavci
napsal(a):
Že by teda tím vyholením? No může být, co člověk ví...
Netusim.
Zrzavci
napsal(a):
Že by teda tím vyholením? No může být, co člověk ví...
No sousedka si nechala vyholit cerneho knirace misto trimovani a srst narostla prokvetla bilymi chlupy, byla nastvana, ze je to handicap na vystavu.Holenim u kuze dostane cibulka sok a srst pry nenaroste v takove kvalite jako kdyz se striha, v tomto pripade trimuje.Tak asi tam bude souvislost.

Zrzavci
napsal(a):
a někdy mám chuť mu je vyškubnout.
narostou zas. Kdysi mi někdo říkal, že to je v podstatě stresová reakce?
Já se na to kdysi ptala a je to něco v tom smyslu, že v místě zranění nejsou vyživované cibulky a dojde k nevratnému poškození.
S tím stresem vím u lidí, že se stáhne pokožka, cibulky nemají dostatek prostoru a výživa je taky omezená.
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.