Uživatel s deaktivovaným účtem

taiza222
napsal(a):
Dobrý den, doporučili byste prosím nějakého kvalitního prodejce masa? Přes rok jsme brali od sokol falco, kvalita výborná, ale teď zdražili na 3500 Kč (minimální odběr) a to už se nám nevejde do mrazáku. Děkuji.
Do psi misky, Maso Nyrany.

taiza222
napsal(a):
Děkuji. Zítra tam zkusím zavolat.
Neni zac

Pak uz asi jenom Posvar a Vetamix.

taiza222
napsal(a):
U vetamixu jsme nebyli spokojeni s kvalitou.
Nebo jeste Becres.
e

XXX.XXX.213.70
Masozravci.cz.
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.
Ahoj, tak naše zkušenosti s Vetamixem, bohužel jako s prvním dodavatelem jsou špatné, Maso psům nedávám syrové, ale povařené a i kuřecí smrdělo, u hovězího to bylo úplně nejhorší. Psi si pochutnávali, ale po cca 10 dnech oba psi pořád průjmy, škrundání v břiše, plynatost a jeden skončil s dost velkou alergickou reakcí v noci na kapačce. Po masu od řezníka bylo vše v pohodě. Máme výrobky z 11.1., dovezeno bylo 2.2.. Vše co mám v mrazáku poletí do popelnice, nemám odvahu to radši ani nabízet někam do útulku.
pokud by jste o to přesto měl někdo zájem, dám zadarmo, zbylo asi 5ks celých kuřat bez prsou,4x1kg losos,4x1kg telecí kusové,4x1kg hovězí kousky a 4x1kg hovězí játra.
Nám to prostě nesedlo a pochybuju, že by nám to vzali zpátky. Odběr Praha.
alenkapisalka

XXX.XXX.102.81
No za nás tedy Vetamix taky ne, kvalita masa je velmi pochybná, i když cena příznivá.
alenkapisalka

XXX.XXX.102.81
Nakupujeme u maso Nýřany, také jsme brali od krmme, ale tam je to dražší, a ještě jsme zkoušeli maso od amose, tam nám moc nevyhovuje složení, jinak kvalita a balení výborné.