Granule - ktere vybrat? TW ND Artemis?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Houhii

17.2.2016 15:14
Houhii

XXX.XXX.13.144

Dobry den, vedel by mi poradit nekdo ohledne granul? Mam 8 kg 3-rocni krizenku, neco mezi jazvecikem a kavalierem, je aktivni, ale jen venku, doma vetsinu casu vylihuje, nedelame zadne extra vysilujici sporty, spis jen prochazky a vylety, se psami rada lita. Prochazime z Puriny, kde mi jedla jen kureci, nad jehnecim ohrnula nos. Premyslim nad Artemisom small breed, Timberwolf originals, ND low grain, ktere z nich jsou nej? Taky nevim jestli bezobilne (se strukovinami) nebo spis ty obilne, krete jsou prospesnejsi...? Rada bych kvalitu, neco bez "vitaminu" K 3 a s bilkovinami pod 33 %, co znamena Popel v analyt. slozce? Predem dekuji za vsechny komenty...

17.2.2016 15:26
manbea

XXX.XXX.70.116

Já mám s Artemisem velice dobré zkušenosti, psům po něm narostla nádherná srst, kondici měli také výbornou, dobrá byla i menší velikost granulek. Nyní jsou na GO! a řekla bych, že tyto granule jsou ještě lepší. Jinak čas od času střídám značky, mám ještě zkušenost s Annameat, Platinum a TOTW.
Artemisem určitě chybu neuděláte, proti Purině jsou tyto granule kvalitativně jinde. Nelekejte se ovšem, že vaší fence případně nebudou šmakovat, neobsahují totiž žádná chemická zchutňovadla, soli a podobné látky, kterých jsou komerční krmiva plná.

17.2.2016 16:22
Markéta80

XXX.XXX.176.2

manbea napsal(a):
Já mám s Artemisem velice dobré zkušenosti, psům po něm narostla nádherná srst, kondici měli také výbornou, dobrá byla i menší velikost granulek. Nyní jsou na GO! a řekla bych, že tyto granule jsou ještě lepší. Jinak čas od času střídám značky, mám ještě zkušenost s Annameat, Platinum a TOTW.
Artemisem určitě chybu neuděláte, proti Purině jsou tyto granule kvalitativně jinde. Nelekejte se ovšem, že vaší fence případně nebudou šmakovat, neobsahují totiž žádná chemická zchutňovadla, soli a podobné látky, kterých jsou komerční krmiva plná.

Jakou velikost mají granule GO!, mají víc příchutí a malé balení?

No a roč nevyzkoušet postupně všechny, ani jedny nejsou špatné a ve výsledku záleží na psovi co mu pojede. naše je hodně mlsná a artemis jí chutnal hodně takže určitě zařadim mezi granule co bude dostávat. ted má acanu a může se užrat

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.2.2016 16:51
Uživatel s deaktivovaným účtem

Markéta80 napsal(a):
Jakou velikost mají granule GO!, mají víc příchutí a malé balení?

No a roč nevyzkoušet postupně všechny, ani jedny nejsou špatné a ve výsledku záleží na psovi co mu pojede. naše je hodně mlsná a artemis jí chutnal hodně takže určitě zařadim mezi granule co bude dostávat. ted má acanu a může se užrat

GO! jsou male, znama s nimi krmi stene (5kg) a v pohode. Kouknete na granule.cz, tam maji.

17.2.2016 19:04
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
GO! jsou male, znama s nimi krmi stene (5kg) a v pohode. Kouknete na granule.cz, tam maji.

Díky, no musim mrknout hlavně na vel balení. Už měla různé a až acana jí fakt sedí, ještě mam v mini balení orijen tak uvidim . ale acana úplně malé granule nemá a žere jak blázen

18.2.2016 10:47
pavel.novotny

XXX.XXX.108.106

Z těchto dvou bych si určitě vybral také artemis.

18.2.2016 11:19
pavel.novotny

XXX.XXX.108.106

Koukal jsem na to go a to složení je poměrně standardní mezi lepšími krmivy.

18.2.2016 12:08
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Go má lepší složení než ND low grain. I než např. Optima, Firstmate, TOTW, Brit care.

Artemis jsou velmi dobré, leč chuťově nepatří mezi atraktivní granule.

Timberwolf složení výborné.

Pro minipejska jsou Go, Now super.

18.2.2016 18:21
pavel.novotny

XXX.XXX.167.115

joanne.s napsal(a):
Go má lepší složení než ND low grain. I než např. Optima, Firstmate, TOTW, Brit care.

Artemis jsou velmi dobré, leč chuťově nepatří mezi atraktivní granule.

Timberwolf složení výborné.

Pro minipejska jsou Go, Now super.

Zkuste podívat na to jejich složení, neřekl bych, že je srovnatelné s tou špičkou. Kdyby napsali u těch s rýží složení korektně, na prvním místě mají rýži. U těch bez obilných pak mají jen jedno maso a možná i čerstvé na prvním místě a pak jsou obyčejné brambory. Takových krmiv je dnes už dost a i za lepší peníze.

18.2.2016 20:05
joanne.s

XXX.XXX.54.220

Go fit and free, složení: Kuřecí maso 54% (dehydrované kuřecí maso, vykostěné kuřecí maso, kuřecí tuk, přírodní kuřecí aroma), vykostěné krůtí maso 10%, vykostěný pstruh 10%, brambory, hrách, čočka, tapioka, sušený sleď, cizrna, sušená vejce, jablka, lososový olej, vojtěška, vykostěné kachní maso, vykostěný losos, sladké brambory, řepkový (Canola) olej, kokosový olej, lněné semínko, chlorid draselný, dýně, mrkev, banány, borůvky, brusinky, brokolice, špenát, vojtěška klíčky, ostružiny, tykev, papája, granátové jablko, fosforečnan vápenatý, sušený kořen čekanky, chlorid sodný, taurin, sušený rozmarýn, zelený čaj, petržel, šípky.

18.2.2016 20:41
pavel.novotny

XXX.XXX.167.115

joanne.s napsal(a):
Go fit and free, složení: Kuřecí maso 54% (dehydrované kuřecí maso, vykostěné kuřecí maso, kuřecí tuk, přírodní kuřecí aroma), vykostěné krůtí maso 10%, vykostěný pstruh 10%, brambory, hrách, čočka, tapioka, sušený sleď, cizrna, sušená vejce, jablka, lososový olej, vojtěška, vykostěné kachní maso, vykostěný losos, sladké brambory, řepkový (Canola) olej, kokosový olej, lněné semínko, chlorid draselný, dýně, mrkev, banány, borůvky, brusinky, brokolice, špenát, vojtěška klíčky, ostružiny, tykev, papája, granátové jablko, fosforečnan vápenatý, sušený kořen čekanky, chlorid sodný, taurin, sušený rozmarýn, zelený čaj, petržel, šípky.

Tak to vidíte sama. Napsat všechny kuřecí formy do jedné posunuje opticky některé položky dopředu. Toto podle mě není férově k zákazníkovi napsané složení.

Přidejte reakci

Přidat smajlík