Missullka
XXX.XXX.218.23
Dobrý den,
V neděli večer jsme si přivezli štěndo Trpasličího pinče. Pejsek nam dodnnes nechce spát v pelíšku, je na. Mě moc závislý, boji se chodit po bytě, na jméno zatím neslyší (na to sii asi musi ještě zvykat), granulky nam nechce jíst, ač paní tvrdiila, te. Je u ní dlabal. Stendo se naarodilo 3..12.jeste nemame vsechny ockovani, ale cura uplne vsude.chtela bych s nim chodit ven, ale strasnne. Se na zemmi boji... nevim jak na nej... :(.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Missullka
napsal(a):
Dobrý den,
V neděli večer jsme si přivezli štěndo Trpasličího pinče. Pejsek nam dodnnes nechce spát v pelíšku, je na. Mě moc závislý, boji se chodit po bytě, na jméno zatím neslyší (na to sii asi musi ještě zvykat), granulky nam nechce jíst, ač paní tvrdiila, te. Je u ní dlabal. Stendo se naarodilo 3..12.jeste nemame vsechny ockovani, ale cura uplne vsude.chtela bych s nim chodit ven, ale strasnne. Se na zemmi boji... nevim jak na nej... :(.
V neděli jste ho přivezli, dneska je čtvrtek a vy se divíte že neslyší na jméno ? Chcete chodit v tomhle p časí s takovým miniprckem po venku a nemáte očkování ? Divíte se že štěně všude čůrá ? proboha proč si nejdřív nepřečtete nějakou knížku než si pořídíte živého tvora? Na jméno ho musíte naučit, na čistotnost má v tomhle věku dost času, prostě ho vynášejte co nejčastěji na to místo kde se má venčit, chvalte a když se to nepovede prostě uklízejte. Bez očkování s ním tam kam chodí cizí psi nelezte, ven se ještě nachodíte že vás to možná bude mrzet. Granulky nežere, zkuste jiné, nebo zkuste maso. kde jste toho prcka vzali, určitě zas nějaká množka.
Missullka
XXX.XXX.218.23
Ano vim, ze. Na jmeno se musi ucit..to jsemm psala... na mistecko na.curani ho nosim a ukuzuju a zere nam varene kureci maso s ryzi. Ven jsem spis myslela kdyz nekam jdeme tak jen na zem na chvilinku... je mu 11 tydnu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Missullka
napsal(a):
Ano vim, ze. Na jmeno se musi ucit..to jsemm psala... na mistecko na.curani ho nosim a ukuzuju a zere nam varene kureci maso s ryzi. Ven jsem spis myslela kdyz nekam jdeme tak jen na zem na chvilinku... je mu 11 tydnu.
Když žere maso, dávejte maso, u tak malého prcka to moc draho nevyjde. Dávejte maso, přílohy, zeleninu granulky mu do toho můžete přidávat postupně. Ale pes nutně granule žrát nemusí. Spíše je to pro pohodlnost majitele u velkých psů. Je to mimino, nedivte se že se bojí, není zvyklý ani na ven ani na vás a jěště je mu určitě zima. Vezměte ho na chvilku někam na klidné místo a hrajte si s ním, on si zvykne.
Máte - budete mít, bezvadnýho psa.
Zatím je to mimčo.
Zima, mokro, větrno - stačí ho vzít jen na vyvenčení.
Hezky si s ním hrajte. Jak se oteplí, on se osmělí i venku.
Jsou to psi s velkým srdcem.
A že nechce spát sám ?
Doteď se tulil k mámě. On si zvykne.
Na noc ho přikrejte.
Já (např.) mám u hlavy křeslo a tam čivka nocuje.