Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.2.2016 11:49
Radvajs

XXX.XXX.98.185

Zdravim vsechny, nedavno jsem prosila o radu pri vyberu granuli pro 14 mesicniho juniora kavkazana. Puvodne jsem krmila Acana puppy large breed. Nyni jsem se tedy rozhodla pro Wolfsblud lamb and rice... Duvodem byla ridsi stolice a drbani, myslela jsem, ze mu nesedi kureci... Asi po dvou dnech ma pes prujem a naposledy az krev. Puvodni granule jsem michala s novymi. Mozna jsem mela dat mene novych, ale ted uz to je jedno.Chci se jen zeptat, zda nemel nekdo taky takovy problem pri zmene granuli. Myslela jsem, ze mezi temito dvema znackami neni az tak velky skok v kvalite, ze by psovi delal problem prechod na kvalitnejsi granule. Bude dobra hladovka, pak postupne treba ryzi s mrkvi a znovu zkusit ty granule smichane se starymi a to pomaleji? Procitala jsem i starsi prispevky na podobny problem, ale i presto, prosim o radu. Ta krev me vydesila, ale muze to byt podrazdenim strev a konecniku z toho ptujmu? Urcite navstivime veta, poku se to nespravi ! Prujem ma teprve jeden den. Dekuji.

18.2.2016 11:51
Radvajs

XXX.XXX.98.185

Jejda, fotka se spatne nacetla... Snad nevadi-omlouvam se.

18.2.2016 12:02
mishule

XXX.XXX.99.26

U krvavého průjmu bych nečekala s návštěvou veta, fakt ne. Podráždění to sice být může, ale taky nemusí.

Moje fenka ho měla, během přechodu na jiné granule, ale ve finále to spolu vůbec nesouviselo. Měla silný zánět ve střevech, pravděpodobně někde něco špatného zblajzla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík