Granule Taste of the Wild dávkování štěně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Koulička

18.2.2016 17:40
Koulička

XXX.XXX.41.1

Dobrý den,
mam doma štěnátko rasa neznámá, nějaká pouliční směs. Stáří cca kolem 4-5měsíce. Váha cca 7kilo. Dneska jsem mu koupila granulky Taste of the Wild a chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost s dávkováním. Kolik mu toho mám dávat. Jsme naučený krmit 2xdenně ráno a večer. Dekuji za odpovědi

18.2.2016 17:57
Arni

XXX.XXX.111.238

Nevím jaké máte granule od taste, ale je to na obalu.
Když mu dáte ráno 100g a odpoledne 100g, tak by to mělo stačit. Posílám odkaz.

http://www.veselezvire.cz/taste-of-the-wild-high-prairie-puppy-6-kg?gclid=CLzawaXjgcsCFaUIwwodJQ0AgQ.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.2.2016 20:07

Nejlepší dávkování této značky je 0 gramů na den.

18.2.2016 20:18
Arni

XXX.XXX.111.238

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Ziwipeak bude určitě lepší. Trošku rýpu.

18.2.2016 20:23

Arni napsal(a):
Ziwipeak bude určitě lepší. Trošku rýpu.

18.2.2016 21:43

Takže dieta.

18.2.2016 21:54

Takže dieta.

Furt mají nějaké problémy, nevěřím, nekupuju. ať se sem ta balení dostala nebo ne, už pro mne nejsou důvěryhodní. dávám syrové maso ráno, granule večer, psice jí kromě citronu a hr. vína všecko ovoce a zeleninu. mám zlatého psa. bez problémů. když vím, že nějaké granule nejsou úplně ok, řeknu. granule máme teď lukullus junior, ona se na to úplně klepe, dál se uvidí, ještě hledám, možná skončíme jen u masa. vaše názory zde sleduji, mají hlavu a patu. řekněte čím krmíte, třeba mi poradíte co lepšího.

nechapu

18.2.2016 22:04
nechapu

XXX.XXX.168.145

nechapu

18.2.2016 22:07
nechapu

XXX.XXX.168.145

Jak furt muzete resit psy... co takhle zena? proc nejdete za ni a nereknete ze ji udelate kvalitni stejk a udelate kvalitni kafe?

18.2.2016 22:10

nechapu napsal(a):
Jak furt muzete resit psy... co takhle zena? proc nejdete za ni a nereknete ze ji udelate kvalitni stejk a udelate kvalitni kafe?

Pozdravuje tě mehí.

18.2.2016 22:18

Furt mají nějaké problémy, nevěřím, nekupuju. ať se sem ta balení dostala nebo ne, už pro mne nejsou důvěryhodní. dávám syrové maso ráno, granule večer, psice jí kromě citronu a hr. vína všecko ovoce a zeleninu. mám zlatého psa. bez problémů. když vím, že nějaké granule nejsou úplně ok, řeknu. granule máme teď lukullus junior, ona se na to úplně klepe, dál se uvidí, ještě hledám, možná skončíme jen u masa. vaše názory zde sleduji, mají hlavu a patu. řekněte čím krmíte, třeba mi poradíte co lepšího.

Ó, děkuji, ale neporadím, sama krmím vařenou stravou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík