Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.2.2016 10:47
vejin

XXX.XXX.12.250

Dobrý den,
mám importovanou fenu BOM ze Srbska, už jsem si ji nechala přeregistrovat u ČMKU, ale tak automaticky jsem počítala, že s přeregistrováním mi pošlou i vykonnostní průkaz, to se nestalo s tím, že průkaz mi dá rozhodčí až na zkouškách nebo si mám zažádat u ČKS. Na stránkách ČKS, ale nemohu najít, žádné info, či postup jak žádat o VP. Máte někdo zkušenosti? Díky.

19.2.2016 11:07
anonymx

XXX.XXX.27.66

Poslat žádost a fotokopii PP.

19.2.2016 11:31
vejin

XXX.XXX.12.250

Díky, jen se ještě zeptám, žádost si musím stáhnout nebo stačí napsat svými slovy (třeba když vyřizuji export, tak si žádost stahuji na stránkách ČKS)?

19.2.2016 11:36
anonymx

XXX.XXX.27.66

Není jednodušši učinit dotaz přímo na ČKS? ondrej.siska@kynologie.cz.

19.2.2016 12:06
vejin

XXX.XXX.12.250

Dotaz už jsem učinila asi před 1/4 rokem a nikdo mi neodpověděl, proto se ptám zde, nejlépe někoho kdo s tím má zkušenosti.

19.2.2016 12:15
ivulka2

XXX.XXX.155.174

vejin napsal(a):
Dotaz už jsem učinila asi před 1/4 rokem a nikdo mi neodpověděl, proto se ptám zde, nejlépe někoho kdo s tím má zkušenosti.

Mam importovanou BOM z francie a zápis na plemence jsem dělala na podzim a VK mi poslaly, zavolejte paní co ma na starosti zápis importu je ochotná a knižku vám pošle.Rozhodčí ji každej nemá a pokud ji od něj chcete musite mu to dopředu nahlásit.
Zavolejte přímo jí, ne na uředníka na informacích ten neví nic a je celkem...

19.2.2016 13:21
anonymx

XXX.XXX.229.32

Ivulka- oznacit mladehi Sisku jako pracovnika na informacich je pecka. To poslu s dovolenim do kynologickeho sveta...

19.2.2016 13:44
ivulka2

XXX.XXX.155.174

anonymx napsal(a):
Ivulka- oznacit mladehi Sisku jako pracovnika na informacich je pecka. To poslu s dovolenim do kynologickeho sveta...

Co si budem vykládat...s tatínkem za zadkem je to jeden s nejlepe placených informačních uředníku
mm.já tehdy něvěděla s kým jsem po telefonu mluvila ale v podstatě nic nevěděl, nic nenašel a nic nezařídil.

19.2.2016 14:38
anonymx

XXX.XXX.229.32

A co byste chtela za takovej plat... aby neco delal?

19.2.2016 14:44
ivulka2

XXX.XXX.155.174

anonymx napsal(a):
A co byste chtela za takovej plat... aby neco delal?

Pokud je pravda o sumě kterou bere tak za tu bych klidně i pracovala a i navíc

19.2.2016 15:46
vejin

XXX.XXX.12.250

ivulka2 napsal(a):
Mam importovanou BOM z francie a zápis na plemence jsem dělala na podzim a VK mi poslaly, zavolejte paní co ma na starosti zápis importu je ochotná a knižku vám pošle.Rozhodčí ji každej nemá a pokud ji od něj chcete musite mu to dopředu nahlásit.

Díky za odpověďˇ.

19.2.2016 16:27
anonymx

XXX.XXX.229.32

ivulka2 napsal(a):
Pokud je pravda o sumě kterou bere tak za tu bych klidně i pracovala a i navíc

Takovych by bylo. Narodily jsme se do nespravne rodiny.... i kdyz... ja bych.nemenila.

15.3.2016 11:02
vejin

XXX.XXX.12.250

ivulka2 napsal(a):

To Vám vydala VP ČMKU? No já volala snad už všude a VP nemám, volala jsem na ČMKU, tam mi řekli, že mi to musí vydat ČKS, na ČKS mi řekli, že CMKU. No nakonec mi nejvíce poradili na ČKS a před prvníma zkouškama musím zavolat rozhodčímu a domluvit se, aby mi přivezl VP...

15.3.2016 13:42
ivulka2

XXX.XXX.155.174

vejin napsal(a):
To Vám vydala VP ČMKU? No já volala snad už všude a VP nemám, volala jsem na ČMKU, tam mi řekli, že mi to musí vydat ČKS, na ČKS mi řekli, že CMKU. No nakonec mi nejvíce poradili na ČKS a před prvníma zkouškama musím zavolat rozhodčímu a domluvit se, aby mi přivezl VP...

Mam vystavene od ČKS, na radu jsem dělala přeregistraci pod ČKS.

Neregistrovaný uživatel

15.3.2016 13:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Taky mi pracovní knížky na všechny psy vystavil rozhodčí - stačilo když dopředu pořadatel nahlásil, že nastoupí pes, který potřebuje vystavit VP, a bylo to (mám takto vystavených 5 prac. knížek).

15.3.2016 14:21
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Taky mi pracovní knížky na všechny psy vystavil rozhodčí - stačilo když dopředu pořadatel nahlásil, že nastoupí pes, který potřebuje vystavit VP, a bylo to (mám takto vystavených 5 prac. knížek).

Jasne pokud mate pp klasicke ČMKU to jsou dva listy tak tam plemenka nevystavuje VK a dá vám ji rozhodčí na požádání ale ČKS tuto zasíla automaticky a dávájí jak u přeregistrace tak i při klasickem vystavení pp u štěnat.Připadá mi zvláštní že to ČMKU nedělá, pp ani přeregistraci nedělá zdarma tak se mi zdá zbytečné pak ještě někde dodatečně VK řešit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík