Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.2.2016 21:03
jajja1

XXX.XXX.224.86

Bohužel jsme se v neděli museli rozloučit s našim milovaným pejskem a stále se s tím nedokáži vyrovnat.. Zbyly nám po něm léky Vetmedin 5mg expirace 7/2018, nově otevřeno, zbývá přes 90 tobolek. Dále 2 balení Furon 40mg,2 balení Theoplus a 5 prášků Canidryl 20mg. Ráda bych je někomu poskytla, aby pomohly jinému pejskovi...

19.2.2016 21:07
imattree

XXX.XXX.109.11

Myslím, že některé z těch léků jsou jenom na předpis tudíž jejich další distribuce je protiprávní, takže nejlepším řešením je vrátit je do lékárny.

I když by se našel pejsek s podobným problémem, léky by mu při neodborném zacházení mohly i ublížit, chápu, že chcete pomoci, ale vrácení bude pravděpodobně lepším řešením.

Určitě je to i v příbalovém letáku.

19.2.2016 21:13
jajja1

XXX.XXX.224.86

Myslela jsem samozřejmě někomu, kdo má tyto léky na předpis. Nějak mě to nenapadlo, že by je mohl někdo zneužít. Děkuji.

19.2.2016 22:52
burunduk

XXX.XXX.124.17

jajja1 napsal(a):
Myslela jsem samozřejmě někomu, kdo má tyto léky na předpis. Nějak mě to nenapadlo, že by je mohl někdo zneužít. Děkuji.

Dobrý večer.
Vašeho pejska je mi líto, také nás to asi brzy čeká (
Babiccin pejsek bere ty dva léky Vetmedin a Furon. Ten třetí a čtvrtý neužívá. Samozřejmě dávkuje dle pokynů veterináře.
Je to pro ni dost drahá léčba, je v důchodu, tak by byla vděčná.
Mohla bych poprosit tedy o kontakt, ať se domluvíme na předání?

19.2.2016 23:00
Zrzavci

XXX.XXX.126.57

jajja1 napsal(a):
Bohužel jsme se v neděli museli rozloučit s našim milovaným pejskem a stále se s tím nedokáži vyrovnat.. Zbyly nám po něm léky Vetmedin 5mg expirace 7/2018, nově otevřeno, zbývá přes 90 tobolek. Dále 2 balení Furon 40mg,2 balení Theoplus a 5 prášků Canidryl 20mg. Ráda bych je někomu poskytla, aby pomohly jinému pejskovi...

Zkuste útulek ve svém okolí, náklady na veterinu a léky jsou nezanedbatelný výdaj. Žrádlo se vždy dá pořešit, léky a ošetření blbě.A útulky počítají každou korunu. Ale... útulek doporučuju prověřit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík