Předvádí se váš pes před cizími lidmi?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.2.2016 23:30

Moje fenka se většinou na aport tváří ve stylu "tak si pro ten míček běž když sis ho zahodila", malá Tori Rose naopak míček nadšeně doběhne, ale pak s míčkem v hubě zalehne a s odhodláním zatne zuby a nechce pustit ani za nejvybranější odměny.
Před pár dny byli u sousedovic kluka kamarádi. Moje Čertice za se každým míčkem, který jí hodili, vrhla se štěněčím nadšením a vzorně aportovala, a i Tori když se jí podařilo míčku zmocnit ho předávala klukům bez sebemenšího zaváhání. Zrádkyně jedny.

24.2.2016 00:41
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Moje fenka se většinou na aport tváří ve stylu "tak si pro ten míček běž když sis ho zahodila", malá Tori Rose naopak míček nadšeně doběhne, ale pak s míčkem v hubě zalehne a s odhodláním zatne zuby a nechce pustit ani za nejvybranější odměny.
Před pár dny byli u sousedovic kluka kamarádi. Moje Čertice za se každým míčkem, který jí hodili, vrhla se štěněčím nadšením a vzorně aportovala, a i Tori když se jí podařilo míčku zmocnit ho předávala klukům bez sebemenšího zaváhání. Zrádkyně jedny.

"Chingis", jste to Vy, co jste někde v Mexiku zachránila tu šíleně vyhublou fenku x-pitbula? To teď píšete o ní, anebo už má nový domov?

24.2.2016 00:55

fikovnice napsal(a):
"Chingis", jste to Vy, co jste někde v Mexiku zachránila tu šíleně vyhublou fenku x-pitbula? To teď píšete o ní, anebo už má nový domov?

Jo, to jsem já. Tori Rose je pořád u nás. Všechny tři holky chytly u veterináře psincový kašel, takže jsme na pár týdnů museli přestat inzerovat. Sháníme jí nový domov, ale většinou mají zájem jen mladí klucí se slovy "to je ten bojovej pes, že jo?"

24.2.2016 01:25
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jo, to jsem já. Tori Rose je pořád u nás. Všechny tři holky chytly u veterináře psincový kašel, takže jsme na pár týdnů museli přestat inzerovat. Sháníme jí nový domov, ale většinou mají zájem jen mladí klucí se slovy "to je ten bojovej pes, že jo?"

Aha... Kéž by mohla zůstat u Vás...

24.2.2016 09:32
KiraDingova

XXX.XXX.164.108

Za 5 let jeho života mi nikdy nepodal pac. Když to jednou na něj zkusila kolegyně, najednou hned věděl co má dělat. To me fakt nastval

24.2.2016 14:12
inusanka

XXX.XXX.98.58

Náš první NF byl neskutečně pažravý a vzal si cokoli od kohokoli. Jednou jsme s ním šli po vodáckém tábořišti a jeden vodák mu nabídl stehno z kuřete. Bohoušek se zastavil, čuchnul k tomu kuřeti a podíval se na nás. Okamžitě jsme mu to povolili a dárce se rozplýval, jak neuvěřitelně vycvičeného psa máme. On se opravdu předváděl i jinak, chodil u nohy, poslechl ne na slovo, ale na pohled, což jinak byla u něj vždy sázka do lotynky.

24.2.2016 14:14
marcelaamax

XXX.XXX.210.49

Mě zase kolikrát připadá, že pes moc dobře ví co má dělat, ale dělá, jako kdyby vůbec netušil

Neregistrovaný uživatel

24.2.2016 14:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

To teda...
Mám doma komedianty!
Ale vždy se zatím předvedli, jako nejvíc nejlepší nejposlušnější psiska...
Každej známe a máme dny, kdy jsme nas*aný na celý svět a nic nás nebaví, atak. Myslím, že tohle maj i naše psiska.
Ale když jde o to, předvést se před jiným psem nebo člověkem, to najednou umí i první poslední.
Když trénujem na výstavy, tak mi třeba šarplaninec nestojí tak pěkně, jako pak ve výstavním kruhu.
Když trénuji jen s figurantem a pár lidma na cvičáku lov figuranta, nikdy mi pes nepustí tak pěkně, jako když má obecentsvo...

Přidejte reakci

Přidat smajlík