Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

AnetR

24.2.2016 20:55
AnetR

XXX.XXX.120.143

Dobrý den, pokud máte chvíli času, moc prosím o vyplnění mého dotazníku ohledně kastrací psů a koček, předem děkuji. :)

Odkaz na dotazník :
https://www.survio.com/survey/d/K9Z4A5G9V2V4M0A7D.

24.2.2016 22:34
lavacca

XXX.XXX.164.49

AnetR napsal(a):
Dobrý den, pokud máte chvíli času, moc prosím o vyplnění mého dotazníku ohledně kastrací psů a koček, předem děkuji. :)

Odkaz na dotazník :
https://www.survio.com/survey/d/K9Z4A5G9V2V4M0A7D.

Mám problém - co mám zaškrtnout, když mám všechny 4 - fena, pes, kočka, kocour doma? A kastrace u koček a kocourů beru jako samozřejmost, u psů (kluků) taky nejsem proti, ale u feny bych si to rozmýšlela s přihlédnutím na její zdravotní stav?

24.2.2016 22:36
lavacca

XXX.XXX.164.49

lavacca napsal(a):
Mám problém - co mám zaškrtnout, když mám všechny 4 - fena, pes, kočka, kocour doma? A kastrace u koček a kocourů beru jako samozřejmost, u psů (kluků) taky nejsem proti, ale u feny bych si to rozmýšlela s přihlédnutím na její zdravotní stav?

A u koček mi tam chybí možnost před 1.mrouskáním. Mám kočky i venkovní a tam jsem fakt na mrouskání nečekala, aby nebylo překvápko...

24.2.2016 23:07
aj

XXX.XXX.50.88

Já to vyplnila víc krát, pokaždé na jedno zvíře. Ale taky si myslím, že anketa mohla být sestavena tak, aby se dalo zadat víc zvířat najednou.

25.2.2016 11:05
inusanka

XXX.XXX.98.58

Mám fenu a dva kocoury. Nevyplnila jsem, protože ani nejsou možnosti mě přijatelné. Pro každé zvíře je důvod ke kastraci jiný.
Promíňte, ale dotazník je velmi primitivní a výsledky budou neprůkazné a nic neříkající. Vím, že se asi jedná o studenta, ale pokud je mu více než 10 let...

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.2.2016 11:19
Uživatel s deaktivovaným účtem

Taky jsem chtěla vyplnit, ale je to podle mě špatně udělané - chybí tam možnosti, třeba i to jestli souhlasím s kastrací nebo ne - to záleží na spoustě okolnostech.
Nedá se říct že jsem zásadně proti a ani nemůžu říct že souhlasím s kastrací jako odstranění nežádoucího chování. Jo občas to může pomoct, ale vadí mně když někdo dá psa kastrovat protože je nevychovaný a myslí si že po kastraci bude automaticky jako vychovaný pes. A jsou takoví. Někdy je ze zdravotních důvodů lepší vykastrovat, ale není to prostě vždy stejné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík