Mám pejska z útulku, je to kříženec- jaká rasa.Děkují za odpověd. Honza.
Sam 90210

XXX.XXX.148.220
Řekla bych čistokrevný vestaj.
Uživatel s deaktivovaným účtem

No jasně, kříženec! A proč sem dáváte stejný dotaz dvakrát, satelite?

Určite je to nemecký ovčiak + nejake menšie plemeno, ale sympatický hafan
Sam 90210

XXX.XXX.148.220
Já bych podle těch dalších fotek viděla možná i něco z jezevčíka :).

Kříženec kříženců. O výchozích plemenech se tu můžeme dohadovat do soudného dne a skutečnosti se nikdy nedobereme. Protože i když kříženec vypadá jako potomek určitých plemen, tak ta plemena vůbec jeho předky být nemusí. Genetika je složitá...
Fiona.Praha
napsal(a):
Co je vespr?
Znám pojem vestaj - vesnické tajemství.
Znám taky pražského wořecha - ČIBoKo (což jsou 3 pražské čtvrtě hnedle vedle sebe - Čimice, Bohnice, Kobylisy).
Vespr je vesnické překvapení. Podle fotky to může být cokoliv. Třeba slovenský kopov s foxem. To nejde odhadnout. Ale je pěkný.
Arni
napsal(a):
Vespr je vesnické překvapení. Podle fotky to může být cokoliv. Třeba slovenský kopov s foxem. To nejde odhadnout. Ale je pěkný.
Já to tušila, že vespr bude cosi jako vestaj
Já bych řekla, labr-ovčák. Známá si pořídila velmi podobnou "ovčandu", jen uši má každé jiné, má každé jinam.
balisek
napsal(a):
Přesně jak píše Fikovnice, je to naprosto typický "kříženec kříženců", jakých v útulcích a na vesnicích potkáte spousty. Hledat v něm nějaké konkrétní plemeno je zbytečné...
Jj, to je jako bych hledala něco v psovi, kterého mám v profilu (tedy ne, že jsem nad tím v minulosti nepřemýšlela , ale je to úplně jedno, protože v něm může být namícháno cokoli).