Zkušenost s přípravky na zklidnění psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.3.2016 19:15
Hawu

XXX.XXX.111.1

Zdravím,

mám kříženku asi borderky s čímsi. Bohužel ve společnosti ostatních psů v bytě být nemůže, protože strašně ječí a hlavně likviduje. Takže je v ložnici, kde má sice klid, ale likvidace pokračuje. Na to konto jsme jí nedávno začali dávat Alavis Relax, ale já bych chtěla případně jinačí přípravek na přírodní bázi. Jedná se cca o měsíc a půl, než se přestěhujeme na baráček se zahradou. Tam ať si řve do aleluja
Díky za rady

3.3.2016 19:30
anonymx

XXX.XXX.231.129

No vy si vezměte hysteps a mazejte s.ni ven. Po nekolika hodinovem treninku a aktivni praci padne a demolovat nebude.

3.3.2016 19:36
Hawu

XXX.XXX.111.1

Pes má 3 hodinovou procházky spojené s poslušností a aportováním míčků. Bohužel jsem pracující člověk a psům věnuji zbytek času který mi zbývá. O víkendech máme i několikahodinové procházky. Hledám jen radu, ne něco ve stylu, vemte si to a to a jděte ven a zaměstnejte.

3.3.2016 19:40
Hawu

XXX.XXX.111.1

Jen doplním že jde o fenku odebranou s cikánské osady, takže nevím čím si prošla. Bohužel byt není náš, takže likvidaci potřebuji řešit. A myslela jsem že mi případně někdo doporučí přípravek na přírodní bázi se kterým má zkušenost (např. Bachovky).

3.3.2016 19:42
N.u

XXX.XXX.117.27

Hawu napsal(a):
Pes má 3 hodinovou procházky spojené s poslušností a aportováním míčků. Bohužel jsem pracující člověk a psům věnuji zbytek času který mi zbývá. O víkendech máme i několikahodinové procházky. Hledám jen radu, ne něco ve stylu, vemte si to a to a jděte ven a zaměstnejte.

Pořizuji si psa když vím že na něj mám dostatek času evidentně má pes nadbytek energie a potřebuje ji někde vybít je blbost ho cpát nečim co ho uklidní....Běžte si snim zaběhat misto procházky.

3.3.2016 19:46
Hawu

XXX.XXX.111.1

Ppppppp díky za konstruktivní komentář

3.3.2016 19:47
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Hawu napsal(a):
Jen doplním že jde o fenku odebranou s cikánské osady, takže nevím čím si prošla. Bohužel byt není náš, takže likvidaci potřebuji řešit. A myslela jsem že mi případně někdo doporučí přípravek na přírodní bázi se kterým má zkušenost (např. Bachovky).

Do práce s Vámi nemůže? A když je s někým, je v klidu? A pokud je sama ječí? Psala jste, že v té ložnici má klid. Takže je v klidu, ale jen ničí? Tak leda výstavní klec. To snad ten měsíc vydrží.

scylla

XXX.XXX.150.32

Hawu napsal(a):

Bachovky by pomoct mohly, namíchané na míru. zkuste tento kontakt www.umarkety.cz a odpovězte Markétě poctivě na to, co se bude ptát a výsledek bude.

Uživatel s deaktivovaným účtem

Hawu napsal(a):
Zdravím,

mám kříženku asi borderky s čímsi. Bohužel ve společnosti ostatních psů v bytě být nemůže, protože strašně ječí a hlavně likviduje. Takže je v ložnici, kde má sice klid, ale likvidace pokračuje. Na to konto jsme jí nedávno začali dávat Alavis Relax, ale já bych chtěla případně jinačí přípravek na přírodní bázi. Jedná se cca o měsíc a půl, než se přestěhujeme na baráček se zahradou. Tam ať si řve do aleluja
Díky za rady

Jak je stará a jak jí máte dlouho?Dřív než na nějaké uklidňováky bych se asi zaměřila na to aby si pes zvykal sám, tak si položte otázku, jestli to děláte opravdu dobře a pak si vyhledejte už tak často diskutované téma kdekoliv

3.3.2016 19:51
Hawu

XXX.XXX.111.1

Aliens_II napsal(a):
Do práce s Vámi nemůže? A když je s někým, je v klidu? A pokud je sama ječí? Psala jste, že v té ložnici má klid. Takže je v klidu, ale jen ničí? Tak leda výstavní klec. To snad ten měsíc vydrží.

Bohužel jsem jí do práce zkoušle a dopadlo to tak, že jsem musela z práce odejít domů se psem a zanechat ho doma. Venku je v klidu, pakliže se nehodní s naším druhým psem, to řve jak prokopnutá. V ložnici jen ničí, neštěká prostě je v klidu. Klec mám, zkouška porběhla, ale reakce nebyla vůbec dobrá, ikdyž jsem to zkoušela po dobrém a dávala tomu šanci..

3.3.2016 19:53
Hawu

XXX.XXX.111.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jak je stará a jak jí máte dlouho?Dřív než na nějaké uklidňováky bych se asi zaměřila na to aby si pes zvykal sám, tak si položte otázku, jestli to děláte opravdu dobře a pak si vyhledejte už tak často diskutované téma kdekoliv

Odhadem 11 měsíců? Těžko říct. Máme jí asi 3 měsíce. Neřešila bych to, ale bohužel jsme se z velikého vlastního bytu, kde to 'nevadilo' přestěhovali do bytu družstevního do podnájmu na přechodnou dobu, než bude vyřešeno bydlení jinde.

3.3.2016 19:57
anonymx

XXX.XXX.231.129

Ale na to nic neexistuje. Prochazky jsou na nic, unavit aktivního psa fyzicky je celkem neproveditelne. Potrebuje zamestnat hlavu. Je naprosto normalni, ze kdyz ji oddelite od smecky tak likviduje. Muzu vas ujistit, ze s timhle vašim rezimem (venujete ji cas, ktery "zbyva") bude likvidovat i baracek a zahradu. Z hyperaktivní asi bordery flegmatika proste neudělate.

3.3.2016 19:59
N.u

XXX.XXX.117.27

Hawu napsal(a):
Ppppppp díky za konstruktivní komentář

Pokusim se tedy o radu než odejdete pryč tak s nim běžte na procházku ať se vylita.Pak bych mu do místnosti zkusila dat něco s čim se zabaví například velkou kost nebo si na procházce hrajte s klackem aby to mel spojene s hrou a zabavou a pak mu tne klacek nechte v místnosti samozrejme než odejdete tak si s nim pohrajte...Bohužel žádný oblbovaky pro psy neznám hodně štěstí

3.3.2016 20:00

Ještě bych ráda dodala, že s tím nebývá až takový problém, jak se často píše.Když se na to jde opravdu jak má.Zrovna teď jsem to učila tříletého křížence od naší babičky, co se o něj už nemůže starat.Byl s ní zvyklý 24 hodin denně a když odešla jen na hodinku nakoupit, tak likvidoval a štěkal.Zvykl si u mě být sám během pár týdnů a štěňatech co jsem kdy měla nemluvě.

3.3.2016 20:03
Hawu

XXX.XXX.111.1

anonymx napsal(a):
Ale na to nic neexistuje. Prochazky jsou na nic, unavit aktivního psa fyzicky je celkem neproveditelne. Potrebuje zamestnat hlavu. Je naprosto normalni, ze kdyz ji oddelite od smecky tak likviduje. Muzu vas ujistit, ze s timhle vašim rezimem (venujete ji cas, ktery "zbyva") bude likvidovat i baracek a zahradu. Z hyperaktivní asi bordery flegmatika proste neudělate.

I se smečkou likviduje. Nebylo to myšleno zle s tím časem. Ráno chodí pravidelně na hodinu, hodinu a půl ven, a po práci i za tmy s nimi jdu minimálně na hodinu, podle času. Ne vždy se povede udělat velikou procházku dvakrát denně. Zaměstnávám jí co se dá, doma zkoušíme i různé hry s pamlsky na zaměstnání hlavy. Vím, že z hyperaktiva neudělám flegmatika. Jde mi jen o přechodnou dobu, ne dlouhodobé používání. Potom bude mít k dispozici na lítání pozemek o 1500m

3.3.2016 20:10
Hawu

XXX.XXX.111.1

Ještě bych ráda dodala, že s tím nebývá až takový problém, jak se často píše.Když se na to jde opravdu jak má.Zrovna teď jsem to učila tříletého křížence od naší babičky, co se o něj už nemůže starat.Byl s ní zvyklý 24 hodin denně a když odešla jen na hodinku nakoupit, tak likvidoval a štěkal.Zvykl si u mě být sám během pár týdnů a štěňatech co jsem kdy měla nemluvě.

Vím že to není problém, u všech ostatních ať už nalezenců, nebo štěňat jsem vždy uspěla za pár týdnů, jen s tou flekatou mrškou si nevím rady po všech možných pokusech. :-/.

3.3.2016 20:11
anonymx

XXX.XXX.231.129

To tedy bude.mit co nicit. Nerozumim tomu, ze likviduje i se smečkou. Prece kdyz likviduje tak exustuje kouzelne sluvko "fuj" a zamestnat ji jeji hrackou a hrou.

3.3.2016 20:13
Hawu

XXX.XXX.111.1

N.u napsal(a):
Pokusim se tedy o radu než odejdete pryč tak s nim běžte na procházku ať se vylita.Pak bych mu do místnosti zkusila dat něco s čim se zabaví například velkou kost nebo si na procházce hrajte s klackem aby to mel spojene s hrou a zabavou a pak mu tne klacek nechte v místnosti samozrejme než odejdete tak si s nim pohrajte...Bohužel žádný oblbovaky pro psy neznám hodně štěstí

Hračky má, hrajeme si než odcházím oryčm, mazlím se.Snad to nějak překonáme. Jinak nejsem zastáncem klacků ale i tak díky!

3.3.2016 20:16
Hawu

XXX.XXX.111.1

anonymx napsal(a):
To tedy bude.mit co nicit. Nerozumim tomu, ze likviduje i se smečkou. Prece kdyz likviduje tak exustuje kouzelne sluvko "fuj" a zamestnat ji jeji hrackou a hrou.

Když jsem s nimi v místnosti, tak si nedovolí nic, jen se zavřou dveře od bytu tak začne humbuk. Nevím jak jinak to popsat. Dala bych sem fotky, ale nejsem u svého počítačče. Za půl hodiny zvládnou ve 3 opravdu dost. A hraček mají dost.

3.3.2016 20:19

To že to je o utahání psa by mohlo částečně platit, jenže máte psy co jsou fakt k neutahání.Tady to je o psychice.Jde prostě o to najít si čas, zvykat postupně po minutach i během dne kdy jste doma.Dát mu najevo, že v tu dobu prostě nic jiného nebude, aby pochopil, že se mu prostě v tu dobu věnovat nebudete a zamezit likvidovat, způsoby snad nemusím psát.Žádné loučení, vítání ani chválení v době kdy je zrovna hodný, tím psa jenom rozrušíte a účinek je jinde než čekáte.To vše jen ale zkráceně, takže hodně štěstí, tedy spíš trpělivosti a důslednosti.

3.3.2016 20:23
Hawu

XXX.XXX.111.1

To že to je o utahání psa by mohlo částečně platit, jenže máte psy co jsou fakt k neutahání.Tady to je o psychice.Jde prostě o to najít si čas, zvykat postupně po minutach i během dne kdy jste doma.Dát mu najevo, že v tu dobu prostě nic jiného nebude, aby pochopil, že se mu prostě v tu dobu věnovat nebudete a zamezit likvidovat, způsoby snad nemusím psát.Žádné loučení, vítání ani chválení v době kdy je zrovna hodný, tím psa jenom rozrušíte a účinek je jinde než čekáte.To vše jen ale zkráceně, takže hodně štěstí, tedy spíš trpělivosti a důslednosti.

Děkuji! Znám to, jen ta trpělivost chybí a důslednost upadá. To se přiznám bez mučení.

3.3.2016 20:24
anonymx

XXX.XXX.231.129

Kdyz ji tedy oddelite a date treba kost nebo hracku naplnenou granulemi tak likviduje taky? Uprimne receno, ja zavrit svoje psy do loznice pokud nepadaji únavou, tak nemame kde spát. Na tohle mame kenelku a stene (hyper likvidacni krizena s atomovou nerizenou strelou) po tydnu chodilo do ni samo a v pohode (mame povel spinkat), ale musi byt patricne znicena.

3.3.2016 20:31
Hawu

XXX.XXX.111.1

anonymx napsal(a):
Kdyz ji tedy oddelite a date treba kost nebo hracku naplnenou granulemi tak likviduje taky? Uprimne receno, ja zavrit svoje psy do loznice pokud nepadaji únavou, tak nemame kde spát. Na tohle mame kenelku a stene (hyper likvidacni krizena s atomovou nerizenou strelou) po tydnu chodilo do ni samo a v pohode (mame povel spinkat), ale musi byt patricne znicena.

Jakmile ji oddělím a dám dobrotu, hračku a řeknui klid, tak kldi je, ale když jsem pryč někdy i 6 hodin, tak už je zantelná nuda, idkyž případně přítel vyvenčí, ale jeho nebere tak jako mě. Zbytek smečky má povel na pelíšek, do klece(o kterou se málem perou, kdo že tam bude spát dnes ) a nebo místo a taky spí i bez utahání. Jen hlídají.

3.3.2016 20:35

Hawu napsal(a):
Když jsem s nimi v místnosti, tak si nedovolí nic, jen se zavřou dveře od bytu tak začne humbuk. Nevím jak jinak to popsat. Dala bych sem fotky, ale nejsem u svého počítačče. Za půl hodiny zvládnou ve 3 opravdu dost. A hraček mají dost.

Zvládnou likvidovat ve 3 ? Tak to bude asi fakt na dlouhé psaní.Máte prostě smečku a asi ani jeden ze psů neni docela zvládnutý.Myslím, že vyřešit problém se všemi psy naráz se jen tak nepovede.Pokud jim zabráníte v ničení, pustí se možná i do sebe navzájem.Není to jednoduchá záležitost.Možná nezbude, než psy dlouhodobě rozdělit, nebo alespoň toho, kdo to začíná, to já na dálku ale nepoznám.

3.3.2016 20:43
Hawu

XXX.XXX.111.1

Zvládnou likvidovat ve 3 ? Tak to bude asi fakt na dlouhé psaní.Máte prostě smečku a asi ani jeden ze psů neni docela zvládnutý.Myslím, že vyřešit problém se všemi psy naráz se jen tak nepovede.Pokud jim zabráníte v ničení, pustí se možná i do sebe navzájem.Není to jednoduchá záležitost.Možná nezbude, než psy dlouhodobě rozdělit, nebo alespoň toho, kdo to začíná, to já na dálku ale nepoznám.

Ten kdo to začíná je druhá čuba. Výchova u ní byla do projevení nemoci naprosto exceletní. Má mnoho zkoušek, ale jak říkám nemoc jí změnila a teď si myslí že může vše. Je to špatně, ale nevím jak dlouho tu s námi ještě bude, takže jí nechávám větší volnost. Pes je vesměs v klidu, je to kápo smečky, ale jakmile nejmladší ona kříženka vidí že to dělá jeden, tak proč se nepřidat. Proto jsem zvolila separaci stylem, holky od sebe.

3.3.2016 20:55
anonymx

XXX.XXX.231.129

Tak predevsim zpacifikujte tu nemocnou. Tim ze ji tolerujete vse ji zivot nezlepšíte ani nezprijemnite, spíš naopak a navic nicite i mladou. Nelze delat rozdily.

Přidejte reakci

Přidat smajlík