Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.3.2016 10:58
Lucy87

XXX.XXX.0.0

Dobrý den, mám dotaz. Máme dvouletou fenu. Vždycky jsme trochu měly problém se samotou. Ale tak nějak se to dalo. Ale posledních 14 dní, když odejdu do práce, tak třeba tří hodiny vyje, nechápu důvod. Měla jsem pocit, že se to zlepšilo. Máme denně zapnutou kameru, kdy vidíme, že normálně chrápe. Někdy se stalo, že si zavyla, když slyšela někoho, že jde okolo vstupních dveří. Ale poslední dobou je to fakt v kuse. Včera celý den kňučela - bez vytí. Dnes vyla tiše a pak spustila naplno. Ráno aportujeme, snažím se jí unavit. Pak jí naplním pamlsky hračku na zábavu, ale nějak bez výsledku. Nechápu, kde je ten spouštěč. Prosím o rady, díky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.3.2016 11:01

Lucy87 napsal(a):
Dobrý den, mám dotaz. Máme dvouletou fenu. Vždycky jsme trochu měly problém se samotou. Ale tak nějak se to dalo. Ale posledních 14 dní, když odejdu do práce, tak třeba tří hodiny vyje, nechápu důvod. Měla jsem pocit, že se to zlepšilo. Máme denně zapnutou kameru, kdy vidíme, že normálně chrápe. Někdy se stalo, že si zavyla, když slyšela někoho, že jde okolo vstupních dveří. Ale poslední dobou je to fakt v kuse. Včera celý den kňučela - bez vytí. Dnes vyla tiše a pak spustila naplno. Ráno aportujeme, snažím se jí unavit. Pak jí naplním pamlsky hračku na zábavu, ale nějak bez výsledku. Nechápu, kde je ten spouštěč. Prosím o rady, díky.

Spouštěč je stres, podle mě s tím nic neuděláte, pokud bude stále zůstávat sama.

11.3.2016 11:04
Lucy87

XXX.XXX.0.0

Ale já nerozumím tomu, že doteď to bylo docela v pohodě. Odešla jsem a ona se vyvalovala na gauči a skoro ani nezvedla hlavu a chrápala a posledhích 14dní takhle začala smajlík

11.3.2016 11:06

Lucy87 napsal(a):
Ale já nerozumím tomu, že doteď to bylo docela v pohodě. Odešla jsem a ona se vyvalovala na gauči a skoro ani nezvedla hlavu a chrápala a posledhích 14dní takhle začala smajlík

Máme v rodině taky takhle labilní fenu, týden vyje pak měsíc v poho, spí a pak třeba 14dní vyje...takhle se to střídá.

11.3.2016 11:14
Lucy87

XXX.XXX.0.0

Aha...já jsem se právě snažila hledat nějaký důvod, ale jak to vypadá, asi je to podle nálady smajlík Ale bydlíme v paneláku, tak je to dost velký problém smajlík

11.3.2016 11:15

Lucy87 napsal(a):
Aha...já jsem se právě snažila hledat nějaký důvod, ale jak to vypadá, asi je to podle nálady smajlík Ale bydlíme v paneláku, tak je to dost velký problém smajlík

Ta fena, z našì širší rodiny taky bydlí v panrláku, sousedka jí chodí chlácholit, prý to pomàhá.

11.3.2016 11:17
Lucy87

XXX.XXX.0.0

To nás místo chlácholení dřív vyhodí :-/ Takže jedině doufat, že se jí zlepší nálada...smajlík

11.3.2016 11:18

Lucy87 napsal(a):
To nás místo chlácholení dřív vyhodí :-/ Takže jedině doufat, že se jí zlepší nálada...smajlík

Tak to jedině.

11.3.2016 16:53
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

A hárání? Je jaro, hárá tu už kde co

11.3.2016 16:58
Lucy87

XXX.XXX.0.0

No naše do hárala okolo Štědrého dne, tak mi to přijde brdy :-/ ale taky mě to napadlo...

11.3.2016 17:41
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Jo, jo, to by bylo moc brzo.

intensegt

18.3.2016 15:54
intensegt

XXX.XXX.39.243

Zkusil bych psovi pustit telku třeba primu zoom, našeho psa to většinou zajímá a pak nechodí štěkat za dveře (popřípadě radio kde lidi hodně kecaj a malo hrajou pisničky)

18.3.2016 15:59
Lucy87

XXX.XXX.0.0

Tak to jste mě krásně pobavil :D:D Naší milou telka moc nebere a myslím, že ani Prima Zoom by nezabrala :D Ale tak aspoň ten váš bude mít přehled :DD Jinak jsme zjistili, že ta naše má lehčí falešku, tak asi z toho důvodu to teď bylo trochu horší s tím vytím. Takže chodime hodně ven, řekla bych, že už je to krapet lepší...

18.3.2016 16:16
surika

XXX.XXX.36.3

V nejhorším případě existují psí hotely na krátkodobé hlídání, kde bude mít pozornost a zabaví se... a nebo venčící služby. Záleží ale na tom, jak snáší cizí lidi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík