Levný stříhací strojek na hrubou srst

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.3.2016 13:26
zuz4a

XXX.XXX.25.2

Zdravím,
sháním strojek na úpravu hlavy a zadku teriéra. Bohužel momentálně si nemohu dovolit moc investovat, proto hledám nějaký levný (nejlépe kolem tisícikoruny, max dvou). Koupila jsem na Zoohitu Pet Clipper a po pár použitích byl tupý, takže jsem ho vracela. Existuje v této cenové hladině nějaký, který by zvládl hrubou teriéří srst?

kvido46

19.3.2016 14:31
kvido46

XXX.XXX.131.0

zuz4a napsal(a):
Zdravím,
sháním strojek na úpravu hlavy a zadku teriéra. Bohužel momentálně si nemohu dovolit moc investovat, proto hledám nějaký levný (nejlépe kolem tisícikoruny, max dvou). Koupila jsem na Zoohitu Pet Clipper a po pár použitích byl tupý, takže jsem ho vracela. Existuje v této cenové hladině nějaký, který by zvládl hrubou teriéří srst?

Mám dobrou zkušenost se strojky z Lídlu, bývají občas v akci, stojí okolo 400 kč a fakt hodně vydržely, ten první jel několik let a stříhal i tu nejhrubší a nejhustší srst po zimě.

23.3.2016 16:42
zuz4a

XXX.XXX.25.2

kvido46 napsal(a):
Mám dobrou zkušenost se strojky z Lídlu, bývají občas v akci, stojí okolo 400 kč a fakt hodně vydržely, ten první jel několik let a stříhal i tu nejhrubší a nejhustší srst po zimě.

Děkuji za reakci. Už jsem na tento strojek četla více pozitivních referencí. Nevíte, jak často je tam mívají?

23.3.2016 17:35
Ebi

XXX.XXX.104.1

zuz4a napsal(a):
Zdravím,

Vy teriéra netrimujete?

23.3.2016 18:57
Arni

XXX.XXX.111.238

Ebi napsal(a):
Vy teriéra netrimujete?

Na hladkosrstého Foxe používají strojek na určité partie, jak píše zus4a. Chystám se na stříhání zatím jsem to nedělal. Budu rád za radu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík