Fena před porodem/auto

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.3.2016 09:54
lizbeth

XXX.XXX.230.65

Zdravím,

poradíte mi zda je možné, že jízda autem může ublížit plodům? jde mi o převoz feny 58.den, cca 20min v autě. fena je zvyklá pravidelně cestovat.

Pokud fena nebude vyhledávat ještě místo a bude aktivní, je to ok?

22.3.2016 10:23
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

lizbeth napsal(a):
Zdravím,

poradíte mi zda je možné, že jízda autem může ublížit plodům? jde mi o převoz feny 58.den, cca 20min v autě. fena je zvyklá pravidelně cestovat.

Pokud fena nebude vyhledávat ještě místo a bude aktivní, je to ok?

Ježíš, vy máte ale otázky... Jako, že těhotná ženská také nesmí do auta, hromadné dopravy..Proč by jí to probůh mělo ublížit? Pokud s ní nebudete rajtovat na čtyřkolce po kořenech v lese, tak normálně funguje. A pokud už nenastává porod, jak sama píšete.

22.3.2016 11:05
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Dala by som si len pozor na nastupovanie, aby neskákala lebo to už v 58.dni nemusí byť dobré. A samozrejme ju mať zaistenú aby v prípade nutného pribrzdenia nejako blbo nespadla. Inak jej jazda autom sama o sebe určite neuškodí.

22.3.2016 11:11
lizbeth

XXX.XXX.230.65

Díky, už z toho blbnu každopádně s tím skákáním ačkoliv se snažím, z a do postele si prostě skočí než se stihnu otočit a už je tam...tak to hold nechávám na ní, když si řekne vyzdvihnu ji tam já stejně jako ji nosím do schodů...ale jak se rozmyslí a skočí už stejně nestihnu zareagovat

22.3.2016 13:45
surika

XXX.XXX.36.3

Nenechávejte ji samotnou vyskakovat moc prudce, pokud máte vysoké auto. Jinak na to nevidím nic špatného. Mnoho lidí jede i s rodící fenou autem k veterináři (když má komplikace) a štěňatům to neublíží.

Přidejte reakci

Přidat smajlík