Zkušenost se ZOOBuddyshop?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

2808

23.3.2016 21:09
2808

XXX.XXX.129.41

Zdravím, má někdo zkušenosti s tímto pet shopem? Jak s hlediska zákazníka, nebo zaměstnance? http://zoobuddyshop.cz/

Díky

23.3.2016 21:16
aj

XXX.XXX.5.173

Jestli jsou to vaše stránky a máte potřebu uchylovat se k takovému způsobu propagace, tak si je nejprv upravte tak, aby byly funkční a dalo se alespoň něco objednat.

2808

23.3.2016 21:22
2808

XXX.XXX.129.41

Ptala jsem se jestli má někdo zkušenost ať už z hlediska nakupujícího třeba na pobočce nebo zaměstance?
O moje stránky se vskutku nejedná. Dala jsem je sem pro představu o jaký shop se jedná..

23.3.2016 21:38
aj

XXX.XXX.5.173

Ptala jste se na tento konkrétní obchod ( má někdo zkušenosti s tímto pet shopem?).
Jelikož se z něho nic nedá objednat, tak vám asi těžko někdo odpoví.

24.3.2016 08:29
inusanka

XXX.XXX.98.58

A na základě anonymní zkušenosti budete reagovat jak? Nemají tam skoro nic, takže pokud natrefíte na zaměstnance máte dvě možnosti - je buď spokojený nebo nespokojený. Což je silně ovlivněné a ovlivnitelné.

Neregistrovaný uživatel

24.3.2016 08:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

2808 napsal(a):
Zdravím, má někdo zkušenosti s tímto pet shopem? Jak s hlediska zákazníka, nebo zaměstnance? http://zoobuddyshop.cz/

Díky

Z pohledu zákazníka mám naprosto mizernou zkušenost - nedá se tam nic koupit!

24.3.2016 09:27
LájošM

XXX.XXX.14.251

A co jste si tam vybral? smajlík
Pochybuji, že jste zákazník, když se tam nedá nic koupit. Reklamu jste si sice udělal, ale ve špatnou dobu. Prvně byste si tam musel dát nějaké zboží.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.3.2016 17:28

Mají brit, royal canin, winner a proplan. tak co tam. sorry za upřímnost.

jolyha

25.3.2016 13:26
jolyha

XXX.XXX.229.101

Zkušenost předvánoční, kdy z eshopu, kde jsem objednala dárek, nedorazil včas. Na poslední chvíli jsem tedy sháněla flexi vodítko, nebylo kde jinde se stavit. V obchodě úzké uličky, že se nedá absolutně projít. Zákazníci - nikde ani noha. Za pultem dvě slečny + jednen mladík, na objem zákazníků personál silně předimenzovaný. Vodítko (úplně stejné) za více než dvojnásobnou cenu co v eshopu. Chtěla jsem ještě cvrčky pro chameleony - vybrat krabičku, kde by byla alespoň více než polovina živých byl docela boj - evidentně objednali více než byli schopni prodat, ale nebyli schopni je tedy přesypat do vhodných nádob a nakrmit + napojit je. Což u cvrčků zas jako takový problém nevidím. Chtěla jsem ještě nějaké granule pro kočky, neby ty též měly dorazit z eshopu, ale nedorazily. Při té nabídce co tam měli jsem to vzdala a zašla vedle k řezníkovi pro dvě kila hovězího masa. Kočky se olizovaly, dostaly kvalitu a za stejnou cenu jako by měly zrní pro slepice z tohoto obchodu. Chápu, že se platí nájem, zaměstnanci, ceny tudíž musí být vyšší. Ale co je moc je moc. Obchod přecpaný drahýma blbůstkama, které tam málokdo za tu cenu pořídí. Personálu zbytečně moc vzhledem k počtu návštěvníků, který tam zajde. Pouze pro případ opravdu nejnezbytnější nouze, jinak mne tam nikdo nedostane. Chjodím kolem často, je to stále stejné..

2808

25.3.2016 18:28
2808

XXX.XXX.2.1

LájošM napsal(a):
A co jste si tam vybral? smajlík
Pochybuji, že jste zákazník, když se tam nedá nic koupit. Reklamu jste si sice udělal, ale ve špatnou dobu. Prvně byste si tam musel dát nějaké zboží.

Ptala jsem se na zkušenosti, ne na nákup. A jak jsem již psala výše eshop vážně není můj!

25.3.2016 19:46
LájošM

XXX.XXX.14.251

Jak může mít někdo zkušenost s obchodem, kde se nic neprodává? Pořád to nějak nechápu.

25.3.2016 19:50
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

LájošM napsal(a):
Jak může mít někdo zkušenost s obchodem, kde se nic neprodává? Pořád to nějak nechápu.

Mají kamenné prodejny.

25.3.2016 20:41
LájošM

XXX.XXX.14.251

Aha, tak to jo. Na jejich webu to nevidím.

25.3.2016 21:23

Mají ještě jeden funkční eshop. nebudu dávat odkaz. anebo jo jděte se podívat aby se neřeklo že kecám.

http://www.buddyobchod.cz/.

25.3.2016 21:51
LájošM

XXX.XXX.14.251

U hlodavců ta ikona králíka...

A ani tam nevidím adresu kamenné prodejny. Na mne to nepůsobí příliš důvěryhodně. Nemusí to nic znamenat, ale... web s gramatickými i věcnými chybami, kontakt jen telefonický, zboží málo a nepřesně popsané...

26.3.2016 11:30
fikovnice

XXX.XXX.99.69

LájošM napsal(a):
U hlodavců ta ikona králíka...

A ani tam nevidím adresu kamenné prodejny. Na mne to nepůsobí příliš důvěryhodně. Nemusí to nic znamenat, ale... web s gramatickými i věcnými chybami, kontakt jen telefonický, zboží málo a nepřesně popsané...

"U hlodavců ta ikona králíka..."

To tam fakt mají? Nechce se mi na to ani koukat! To je teda síla!

jolyha

26.3.2016 16:33
jolyha

XXX.XXX.229.101

Dnes jsem šla kolem, totéž co před vánoci. Vystavené klece za příšerné ceny, krmivo stále totéž - kvalitní žádné. V obchodě ani noha, za pultem prodavačka s prodavačem v družném rozhovoru. Asi tam nebudou brát moc peněz, ale mohu říci, že se tam na 200% nepředřou. Nechápu vůbec jak mohou mít nějakou tržbu, zákazníka tam člověk zahlédne opravdu jen velmi sporadicky.

26.3.2016 17:19
lavacca

XXX.XXX.164.49

fikovnice napsal(a):
"U hlodavců ta ikona králíka..."

To tam fakt mají? Nechce se mi na to ani koukat! To je teda síla!

Tak to je docela běžný jev na e-shopech, co jsem tak koukala... nebo mix králík a morče třeba...

28.3.2016 01:14
fikovnice

XXX.XXX.99.69

lavacca napsal(a):
Tak to je docela běžný jev na e-shopech, co jsem tak koukala... nebo mix králík a morče třeba...

Do nebe volající neznalost!

28.3.2016 21:29
Doga Zako

XXX.XXX.161.247

Není konkurence nízke daně, modrobolševický kapitalizmus, nejlepší výplod: Vyplntě si zákaznický formulář!- To je český obchod.

28.3.2016 21:57
lavacca

XXX.XXX.164.49

fikovnice napsal(a):
Do nebe volající neznalost!

O tom žádná. :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík