Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.3.2016 12:59
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Tak když už se tady reší Petka tak co probrat i zverimexy ? Jak jste spokojení se zveráči u vás nebo ve vašem okolí ?...

25.3.2016 13:11
fikovnice

XXX.XXX.99.69

kobylatko napsal(a):
Tak když už se tady reší Petka tak co probrat i zverimexy ? Jak jste spokojení se zveráči u vás nebo ve vašem okolí ?...

A existuje teda ještě značka "Zverimex"? Já mám v blízkosti jen "Zvěrokruh".

25.3.2016 13:18
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Já myslím že jo , tady je zverimex, zverimix, chovatel, chovatelské potřeby .Ale všechno to jsou takové ty malé obchudky s chovatelskýma potřebama.Až teda na ten zverimix, to je takovej větší zveráč :D.

Neregistrovaný uživatel

25.3.2016 13:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

No, myslim, že "značka - označení" zverimex ještě existuje...
Jak jsem tu již psala, mám ráda Zverimex u Pajtáše.

Maj co se týče sortimentu snad všechno. Bohužel vyslechla jsem pár "doporučení" od slečen prodavaček, které mi nepřišlo úplně košér - jako že na půl roční štěně labradora si má paní pořídit EO, aby už příště na vodítku netahal. Nebo že není potřeba se psem chodit ven, že stačí ho naučit na "záchod" atd...

Tedy za mě sortiment opravdu velký a rozmanitý, což je velké plus, ale co se týče rad zaměstnanců, tak to je velký mínus...

25.3.2016 13:51
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Já jsem u nás spokojená s třema, co nenajdu v jednom najdu v druhým, o špatných radách zaměstnanců zatím nevím .Ale jsou tu další tři zveri co jsou oničem, aspoň teda z mýho pohledu, prodejny Chovatel v Litovli, jeden je předražený až hrůza a druhý drahý a zdá se mi že tam prodávaj prošlý krmivo, pamlsky... A Zverimix v Mohel. by mohl mít větší nabídku když už ten obchod je tak velkej.

25.3.2016 13:53
Arni

XXX.XXX.111.238

U nás ve Zlíně a okolí tří menší i když je menší sortiment tak tam chodím a jsem spokojen.. Želvička ve Zlíně je asi nelepší, tam mají asi vše a děvčata dovedou poradit..Jinak kvůli ceně objednávám masové konzervy přes net.

25.3.2016 17:37
lavacca

XXX.XXX.164.49

Já jezdím do práce do Prahy, takže i tam procházím zverimexy - většina je předražená, kde nic moc nemají. Nicméně mám jeden oblíbený a ten je kousek od metra Ládví- je to Akva zoo. Celkem dobrý výběr, prodavačky milé a fakt ví, takže neradí nesmysly (aspoň co jsem tak vyslechla rady pro jiné zákazníky, když jsem prohlížela, co vše mají). A sympatické mi jsou taky tím, že člověka v klidu nechají prohlížet a až když si neví rady, tak zasáhnou, ale není to, že jakmile člověk vleze do krámu, už se ptají, co to bude..

25.3.2016 22:19
Clayton

XXX.XXX.104.9

Já mám oblíbený výše zmíněný Zvěrokruh.Pak místní Bohoušek, mají sice všechno, ale docela drahé.Jak co...No a potom na Arbesově nám. (Praha) Zoo Ve dvoře, absolutně nejlepší obchůdek široko daleko, prodávají Manmatí postroje, sedáky a všechno možné.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.3.2016 22:58

Chodím do kamenných obchodů jen pod vlivem psychického vydírání psa (ví nebo zkušeně zavětří, pokud jsme v neznámém prostředí), kdy se přikrčí k zemi a s výrazem "nebij mě, prosím" se šprajcne. Když podlehnu, vezmeme něco k okamžitému polknutí a můžeme pokračovat. Ale je jeden shop, kam se i na poměry centra Prahy v krajním případě chodit dá - ZOO Bohouš ve Spálené. Slušný výběr a holky byly vždycky normálně milé, žádné robotky pod vlivem řetězce. Dokonce jsem tam dvakrát vzala i paroží od SNS. Z e-shopu mi jednou poslali takový střep na nic, tak je lepší si vybrat. Cena vražedná nebyla.

26.3.2016 11:25
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
No, myslim, že "značka - označení" zverimex ještě existuje...
Jak jsem tu již psala, mám ráda Zverimex u Pajtáše.

Maj co se týče sortimentu snad všechno. Bohužel vyslechla jsem pár "doporučení" od slečen prodavaček, které mi nepřišlo úplně košér - jako že na půl roční štěně labradora si má paní pořídit EO, aby už příště na vodítku netahal. Nebo že není potřeba se psem chodit ven, že stačí ho naučit na "záchod" atd...

Tedy za mě sortiment opravdu velký a rozmanitý, což je velké plus, ale co se týče rad zaměstnanců, tak to je velký mínus...

Hmm, to jsou tedy dost šílené rady!

26.3.2016 11:27
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Chodím do kamenných obchodů jen pod vlivem psychického vydírání psa (ví nebo zkušeně zavětří, pokud jsme v neznámém prostředí), kdy se přikrčí k zemi a s výrazem "nebij mě, prosím" se šprajcne. Když podlehnu, vezmeme něco k okamžitému polknutí a můžeme pokračovat. Ale je jeden shop, kam se i na poměry centra Prahy v krajním případě chodit dá - ZOO Bohouš ve Spálené. Slušný výběr a holky byly vždycky normálně milé, žádné robotky pod vlivem řetězce. Dokonce jsem tam dvakrát vzala i paroží od SNS. Z e-shopu mi jednou poslali takový střep na nic, tak je lepší si vybrat. Cena vražedná nebyla.

Můžu se zeptat, co to je paroží od SNS?

26.3.2016 11:39

fikovnice napsal(a):
Můžu se zeptat, co to je paroží od SNS?

Je hodně tvrdé, i to půlené. Po zkušenosetch s daňkem od cdVet, kterým se mi pes málem ucpal, když ho nečekaně schroustnul pomalu za čtvrt hodiny, si dávám bacha.

http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=parož%C3%AD+sns.

26.3.2016 11:55
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Je hodně tvrdé, i to půlené. Po zkušenosetch s daňkem od cdVet, kterým se mi pes málem ucpal, když ho nečekaně schroustnul pomalu za čtvrt hodiny, si dávám bacha.

http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=parož%C3%AD+sns.

Aha, díky moc!

26.3.2016 12:05
tapina

XXX.XXX.211.145

Exo-Eko v Nymburce. Hromada věcí. Ochotný personál.

Chovatelské potřeby v Brně Bystrci - obchodní centrum max - velký výběr náhubků, široké kožené obojky, sympatický personál.

ooo

27.9.2020 11:02
ooo

XXX.XXX.12.17

Přidejte reakci

Přidat smajlík