Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.15.2
Anett.ka
napsal(a):
Dobrý den, jaká bude výška a váha v dospělosti? Stačí přibližně +- vek 3 měsíce a váha 5 kg. Moc děkuji.
Opět použiji mé oblíbené... "Promiňte, křišťálovou kouli mám momentálně v servisu..."
Jako je pěkný, že pes má 5kg ve 3 měsících... ale je potřeba dodat, co to je za plemeno, nebo za křížence jakých plemen... Což je docela podstatná informace...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Anett.ka
napsal(a):
Dobrý den, jaká bude výška a váha v dospělosti? Stačí přibližně +- vek 3 měsíce a váha 5 kg. Moc děkuji.
Moja fena mala v 3,5 mesiaci 11,5 kg a v dospelosti má fena tohoto plemena +- 24 kg, čiže Váš pes bude menšieho vzrastu a tipujem, že bude mať okolo 12 kg a veľkosť kokeršpaniela. Môžete tu nahrať aj fotku?
Anett.ka
napsal(a):
Výborná otázka! To se hned pozná inteligent.
Jen jsem se slušně zeptala, nemusíte mě hned urážet ;) Jedná se o fenečku kříženečka, původ rodičů neznám. Přidávám foto.
Anett.ka
napsal(a):
Jen jsem se slušně zeptala, nemusíte mě hned urážet ;) Jedná se o fenečku kříženečka, původ rodičů neznám. Přidávám foto.
Tipuji okolo 40 cm v kohoutku.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.15.2
Já bych se spíš přikláněla k 12-18 Kg.
Vidím v něm/ v ní kukuč jezevčíka...
Ale to všechno uvidíš až časem, u kříženců opravdu těžko říct, na jakém váhovém nebo kohoutkovém čísle se zastaví...
Anett.ka
napsal(a):
A bylo tak těžké dodat už v 1.příspěvku, že je to voříšek?
Naše kříženka z útulku /rodiče neznámí/ měla ve 2 měsících 3 kg, ve třech měsících měla kolem těch 5 kilo, co si tak vzpomínám (už jí bude 5) a teďka má 25 kg. Ale stejně vážil ve svém věku i druhý voříšek /rodiče 2 voříšci/ též z útulku a nyní jako dospělý má 15 kg. Myslim, že mezi těmi 15-25 kg by se měla zastavit.