Acana Dog Lamb & Okanagan apple?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

annaalex

26.3.2016 10:35
annaalex

XXX.XXX.73.11

Krmíte někdo Acanou Dog Lamb & Okanagan apple? Můj pes ji vždycky miloval, krásně voněla bylinkami a byla to jeho oblíbená značka. Před pár dny přišlo nové balení, granule jsou silně cítit rybou, přestože ve složení žádná ryba není. I pes byl překvapen a nechce to žrát.
Expirační doba je do 2/2017 tedy by měly být OK.
Nevíte co je jinak? Složení jak je psáno na pytli se nezměnilo. Nevím jestli mu to vůbec můžu dávat.

26.3.2016 11:05
joanne.s

XXX.XXX.52.204

Můžu se zeptat, z jakého e-shopu jste bral/a?

Taky jsem si dřív myslela, že z granulí poznám rybu. Vyvedl mě z omylu Orijen kuřecí - smrděl mi rybou, obdobně, jako předtím Orijen 6ryb.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.3.2016 11:08

Zkažený tuk ? špatné skladování ?

Annaalex

26.3.2016 11:32
Annaalex

XXX.XXX.73.11

joanne.s napsal(a):
Můžu se zeptat, z jakého e-shopu jste bral/a?

Taky jsem si dřív myslela, že z granulí poznám rybu. Vyvedl mě z omylu Orijen kuřecí - smrděl mi rybou, obdobně, jako předtím Orijen 6ryb.

Brala jsem je z HappyPet. Tento obchod mne zatím ještě nikdy nezklamal. Váhám jestli mám objednat nové z jiného obchodu, jsou dost drahé na to, abych vyhodila další pytel, jestli budou stejné. Granule střídám, ale náš výběr je omezený, mám alergika na kuřecí a rybí nikdy nechtěl.

Jak je cítit žluklý tuk? Rybinou?

26.3.2016 11:35
joanne.s

XXX.XXX.52.204

Rybinou určitě ne.

vzhledově jsou normální? pytel byl v pořádku?

to že psovi nejedou, nemusí znamenat nic.

Annaalex

26.3.2016 12:50
Annaalex

XXX.XXX.73.11

joanne.s napsal(a):
Rybinou určitě ne.

vzhledově jsou normální? pytel byl v pořádku?

to že psovi nejedou, nemusí znamenat nic.

Děkuji, pytel byl v pořádku, vzduchotěsně uzavřený. Jen mne mrzí ta změna, patřili k jeho oblíbeným.
Výrobce se chlubí tím, že hotové granule obaluje v omega 3 mastných kyselinách, ale původ těch kyselin nevysvětluje. Možná je tato várka jen víc obalená.

26.3.2016 13:02
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Annaalex napsal(a):
Děkuji, pytel byl v pořádku, vzduchotěsně uzavřený. Jen mne mrzí ta změna, patřili k jeho oblíbeným.
Výrobce se chlubí tím, že hotové granule obaluje v omega 3 mastných kyselinách, ale původ těch kyselin nevysvětluje. Možná je tato várka jen víc obalená.

No jdete správným směrem. Jelikož rybí tuk, mořských ryb, obsahuje těch omega 3 nejvíce, tak ti troubové to možná obalují tímto a pak to smrdí po rybách.

26.3.2016 13:09
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Aliens_II napsal(a):
No jdete správným směrem. Jelikož rybí tuk, mořských ryb, obsahuje těch omega 3 nejvíce, tak ti troubové to možná obalují tímto a pak to smrdí po rybách.

Nenazývala bych je za to "troubami". Je to zdraví prospěšné. Jen by to měli jasně deklarovat na obalu.

26.3.2016 13:10
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Já přemýšlím, jakou alternativu zvolit, ty rybí ji taky samotné nelezou a pořád ji tam musím něco přidávat. I když granule omezuji, pořád se jich nezbavím a potřeboval bych nějaké, které mi zblajzne s chutí.

Aliens_II

XXX.XXX.194.35

fikovnice napsal(a):
Nenazývala bych je za to "troubami". Je to zdraví prospěšné. Jen by to měli jasně deklarovat na obalu.

Proto jsem je dal do "". aha. Nedal. Oj. Tak jo. Nemyslel jsem, že jsou trobouvé. Jen že to tam jasně nedeklarovali.

Aliens_II napsal(a):
Já přemýšlím, jakou alternativu zvolit, ty rybí ji taky samotné nelezou a pořád ji tam musím něco přidávat. I když granule omezuji, pořád se jich nezbavím a potřeboval bych nějaké, které mi zblajzne s chutí.

Že by jehněčí?

26.3.2016 13:12
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Že by jehněčí?

, já to tušil. Tak já se jdu podívat po nějakých.

26.3.2016 13:15
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Aliens_II napsal(a):
Proto jsem je dal do "". aha. Nedal. Oj. Tak jo. Nemyslel jsem, že jsou trobouvé. Jen že to tam jasně nedeklarovali.

OK.

26.3.2016 13:45

Aliens_II napsal(a):

to víte, já nikdy nezklamu

26.3.2016 16:08

Aliens_II napsal(a):

Jehněčí bývají lehčí, i když tedy pro mojí kyselinu ideální. Po mě jdou psi, když nevychytám zásobu pamlsků a vezmu do pamlskovníku aktulní granule - BH kachní, takže ty všeobecně chutnají dost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík