annaalex
XXX.XXX.73.11
Krmíte někdo Acanou Dog Lamb & Okanagan apple? Můj pes ji vždycky miloval, krásně voněla bylinkami a byla to jeho oblíbená značka. Před pár dny přišlo nové balení, granule jsou silně cítit rybou, přestože ve složení žádná ryba není. I pes byl překvapen a nechce to žrát.
Expirační doba je do 2/2017 tedy by měly být OK.
Nevíte co je jinak? Složení jak je psáno na pytli se nezměnilo. Nevím jestli mu to vůbec můžu dávat.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Zkažený tuk ? špatné skladování ?
Annaalex
XXX.XXX.73.11
joanne.s
napsal(a):
Můžu se zeptat, z jakého e-shopu jste bral/a?
Taky jsem si dřív myslela, že z granulí poznám rybu. Vyvedl mě z omylu Orijen kuřecí - smrděl mi rybou, obdobně, jako předtím Orijen 6ryb.
Brala jsem je z HappyPet. Tento obchod mne zatím ještě nikdy nezklamal. Váhám jestli mám objednat nové z jiného obchodu, jsou dost drahé na to, abych vyhodila další pytel, jestli budou stejné. Granule střídám, ale náš výběr je omezený, mám alergika na kuřecí a rybí nikdy nechtěl.
Jak je cítit žluklý tuk? Rybinou?
Annaalex
XXX.XXX.73.11
joanne.s
napsal(a):
Rybinou určitě ne.
vzhledově jsou normální? pytel byl v pořádku?
to že psovi nejedou, nemusí znamenat nic.
Děkuji, pytel byl v pořádku, vzduchotěsně uzavřený. Jen mne mrzí ta změna, patřili k jeho oblíbeným.
Výrobce se chlubí tím, že hotové granule obaluje v omega 3 mastných kyselinách, ale původ těch kyselin nevysvětluje. Možná je tato várka jen víc obalená.
Annaalex
napsal(a):
Děkuji, pytel byl v pořádku, vzduchotěsně uzavřený. Jen mne mrzí ta změna, patřili k jeho oblíbeným.
Výrobce se chlubí tím, že hotové granule obaluje v omega 3 mastných kyselinách, ale původ těch kyselin nevysvětluje. Možná je tato várka jen víc obalená.
No jdete správným směrem. Jelikož rybí tuk, mořských ryb, obsahuje těch omega 3 nejvíce, tak ti troubové to možná obalují tímto a pak to smrdí po rybách.
Aliens_II
napsal(a):
Já přemýšlím, jakou alternativu zvolit, ty rybí ji taky samotné nelezou a pořád ji tam musím něco přidávat. I když granule omezuji, pořád se jich nezbavím a potřeboval bych nějaké, které mi zblajzne s chutí.
Že by jehněčí?
Aliens_II
napsal(a):
, já to tušil. Tak já se jdu podívat po nějakých.
to víte, já nikdy nezklamu
Aliens_II
napsal(a):
, já to tušil. Tak já se jdu podívat po nějakých.
Jehněčí bývají lehčí, i když tedy pro mojí kyselinu ideální. Po mě jdou psi, když nevychytám zásobu pamlsků a vezmu do pamlskovníku aktulní granule - BH kachní, takže ty všeobecně chutnají dost.