Peetra

XXX.XXX.91.28
Dobrý den, poridili jsme si pejska z utulku. řekli mi že nebude moc velký, ale mně se to nezdá. Posílám foto. Už ted je stejne velky jako nas druhy pes...37 cm v kohoutku a to jsou jí 3-4 mesice...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vypadá jako Peruánský naháč osrstěný.

Ta je nádherná! Mrně to nebude, ale doga taky ne. Viděla bych to na střeďáka velikosti max. setr. Uvidíte, no.
Peetra

XXX.XXX.91.28
Moc Vám všem děkuji. Určitě dám vědět, jak nám Eliša roste
Peetra

XXX.XXX.91.28
Moc Vám všem děkuji. Určitě dám vědět, jak nám Eliša roste
napsal(a):
Vypadá jako Peruánský naháč osrstěný.
Osrstěný peruán má dle standardu hladkou, krátkou a přiléhavou srst. Taktéž je špatně ucho - je buď vztyčené, nebo složené dozadu podobně jako u chrta.
Spíše bych tam stejně jako Felow viděla kousíček vlkodava. Ale nemusíte se bát, vlkodavých rozměrů určitě nedoroste. Štěnata vlkodava mají přes 40 cm už v 9 týdnech.

balisek
napsal(a):
Osrstěný peruán má dle standardu hladkou, krátkou a přiléhavou srst. Taktéž je špatně ucho - je buď vztyčené, nebo složené dozadu podobně jako u chrta.
Spíše bych tam stejně jako Felow viděla kousíček vlkodava. Ale nemusíte se bát, vlkodavých rozměrů určitě nedoroste. Štěnata vlkodava mají přes 40 cm už v 9 týdnech.
Vím, jak Peruánec vypadá. Neřekla jsem, že to je PEN.Takhle podobně vypadá jeden, kterého znám. S uchem máte pravdu.
Peetra

XXX.XXX.91.28
Ufff ;-) díky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Mě to přijde, jak mix vlkodava