Sušené štěněcí mléko, co s ním?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2016 09:54
mgtka

XXX.XXX.92.43

Zůstalo mi sušené mléko, většina balení. Na obalu je napsáno, že se to feně může dávat jako doplněk stravy, ale blíže už jsem se k tomu nic nedočetla. Myslíte, že to k něčemu je? Navíc když těch štěňat které kojí není moc?
Jinak mohu někomu z okolí F-M přenechat, značka Beaphar.

Neregistrovaný uživatel

4.4.2016 09:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

mgtka napsal(a):
Zůstalo mi sušené mléko, většina balení. Na obalu je napsáno, že se to feně může dávat jako doplněk stravy, ale blíže už jsem se k tomu nic nedočetla. Myslíte, že to k něčemu je? Navíc když těch štěňat které kojí není moc?

Normálně to postupně zkrmte feně

4.4.2016 10:54
conie

XXX.XXX.206.202

mgtka napsal(a):

Nechávám si mléko pro štěňata při odstavování, učím je tím pít z misky. Můžete samozřejmě dávat i feně, ale pokud má lálo štěňat, nedělala bych to, protože to fenu většinou pořádně rozkojí, Já dávala feně denně 0,75 - 1 l štěněčího mléka, ale to kojila velmi početný vrh draků a i díky tomu to celé 2 týdny utáhla sama, pak jsme teprve zlehka dokrmovali štěnda.

inusanka

XXX.XXX.98.58

Nebo do útulku.

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Normálka dávej to feně

4.4.2016 11:13
mgtka

XXX.XXX.92.43

No právě si taky myslím na co ji podporovat v krmení když krmí jen dva prcky...Asi teda zachovám kdyby náhodou bylo potřeba při odstavu a kdyby ho zbylo hodně pořeším ten útulek (to mě vůbec nenapadlo se přiznám).

4.4.2016 17:11
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Já to normálně nasucho zkrmuju feně - posypu obvyklé žrádlo, přiměřeně, přiměřeně. klidně i po odstavu. Má to spoustu vitamínů, minerálů a potřebných látek. nikdy se mi nestalo, že by se po tom fena nějak víc "rozdojila".
anebo dobrý skutek a podarovat výše zmíněnému útulku. Pokud mají zájem samozřejmě!

Neregistrovaný uživatel

4.4.2016 18:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

conie napsal(a):
Nechávám si mléko pro štěňata při odstavování, učím je tím pít z misky. Můžete samozřejmě dávat i feně, ale pokud má lálo štěňat, nedělala bych to, protože to fenu většinou pořádně rozkojí, Já dávala feně denně 0,75 - 1 l štěněčího mléka, ale to kojila velmi početný vrh draků a i díky tomu to celé 2 týdny utáhla sama, pak jsme teprve zlehka dokrmovali štěnda.

Já myslím, že těch 15 deka sušenýho mlíka fenu nijak nerozdojí

4.4.2016 20:56
conie

XXX.XXX.206.202

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Já myslím, že těch 15 deka sušenýho mlíka fenu nijak nerozdojí

Nemyslím, vím, mám vyzkoušeno. Kupuji tedy jinou značku. Nemám ve zvyku radit v dost důležité záležitosti, pokud nemám sama ověřeno. Napište vlastní zkušenosti, můžeme porovnat.

Neregistrovaný uživatel

4.4.2016 21:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

conie napsal(a):
Nemyslím, vím, mám vyzkoušeno. Kupuji tedy jinou značku. Nemám ve zvyku radit v dost důležité záležitosti, pokud nemám sama ověřeno. Napište vlastní zkušenosti, můžeme porovnat.

Napsala jsem vlastní zkušenost - fenám jsem štěněcí mléko dávala běžně, stejně jako březí a kojící feně dávám tvroh, lipánka apod.

5.4.2016 13:10
inusanka

XXX.XXX.98.58

conie napsal(a):

Ono záleží na tom, zda bylo více zkušeností či jen ta jedna fena. Upřímně, normální množství by nemělo nijak na fenu působit, ale nejsou to stroje, některý pes má po mléce průjem a druhý to zvládá bez problémů.

5.4.2016 14:48
ivulka2

XXX.XXX.155.174

conie napsal(a):

Štěněcí mléko vám fenu nerozkojí jako mlékárnu je to jen krmení se stejnou nebo podobnou hodnotou jako granule či jiné krmení.Takže trocha štěněcího mlíka od f.Beaphar což je víceméně taková supermarketovka mezi těmito náhražkami vám s feny neudělá továrnu na mlíko,
Feně bych to normálně zkrmila i když má jenom 2 štěnata.

Přidejte reakci

Přidat smajlík