Výtok - falešná březost

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2016 10:30
Jana9485

XXX.XXX.115.219

Dobrý den, chci se zeptat, jestli s tím máte někdo zkušenosti. Mám 11-ti měsíční štěndo, v lednu poprvé hárala, na konci hárání jí naběhly mléčné žlázy jak kojné, ale nic, ani kapka mléka, už splaskly. Posledních pár dní jsem si všimla, že se dost často čistí a má takový slabounký výtok mléčné barvy. Jako ne že by to z ní teklo, ale když se podívám detailněji tak tam malinko je. Výtok nijak nezapáchá, fenka normálně pije, žere, je aktivní, jen si teď občas ušlapavá pelech. Naše minulá fenka to měla u falešky taky, že prý rodí. Vet říkal, že na pyometru je ještě malá a dokud to nezapachá, nebo není nějak výrazně zelené, hnědé apod., pije a žere normálně, tak to nemám řešit a maximálně vyplachovat Betadinou. Trpí na to nějaká vaše feňule? smajlík Naše minulá fenka pyometru měla, uzavřenou, poznali jsme ji včas, takže dobrý, ale předoperačním vyšetřením se zjistilo, že jí začínají selhávat ledviny a do roka nám odešla a já jsem teď "krapet" hysterická panička co u každého prdnutí hledá problém

4.4.2016 21:50
lev

XXX.XXX.253.186

Pro jistotu ultrazvuk a jiného veta...

Přidejte reakci

Přidat smajlík