Přeprava zvířat - přepravní kurýr

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2016 19:19
pepiczech24

XXX.XXX.77.82

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na vaše názory na poskytování těchto služeb a samozřejmě na vaše případné zkušenosti. Využíváte těchto služeb? Děkuji za veškeré názory a odpovědi.

5.4.2016 23:18
awake

XXX.XXX.115.136

Já službu dopravce využívám, ale u "hospodářských zvířat". Posílám přes Bezděkovi. Psa bych takto ale neposlala.

Sam 90210

6.4.2016 06:48
Sam 90210

XXX.XXX.148.220

awake napsal(a):
Já službu dopravce využívám, ale u "hospodářských zvířat". Posílám přes Bezděkovi. Psa bych takto ale neposlala.

Bezděkovi vozí i hospodářská zvířata ? Měla jsem za to že převážejí jenom hlodavce a pod. prostě to co je malé.

6.4.2016 09:07
usaci

XXX.XXX.38.186

Já jsem spokojená s přepravou http://www.dopravadrobnychzvirat.cz/.
Člověk se s nimi může domluvit. Zvíře i nakrmí a napojí.

Jen si musíte vybrat vhodnou trasu z jejich nabídky.

6.4.2016 09:10
scylla

XXX.XXX.150.32

pepiczech24 napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na vaše názory na poskytování těchto služeb a samozřejmě na vaše případné zkušenosti. Využíváte těchto služeb? Děkuji za veškeré názory a odpovědi.

Určitě bych takových služeb nevyužila, pes není přece zásilka a oni k tomu tak přistupují.

Neregistrovaný uživatel

6.4.2016 09:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

usaci napsal(a):
Já jsem spokojená s přepravou http://www.dopravadrobnychzvirat.cz/.
Člověk se s nimi může domluvit. Zvíře i nakrmí a napojí.

Jen si musíte vybrat vhodnou trasu z jejich nabídky.

Přiznám se, že si neumím představit, že bych někomu cizímu předala psa na benzínce, a děj se vůle boží...
Pokud není člověk ochotný si pro psa ani přijet, tak nechci vědět, jak by se o něj staral - u drobného zvířectva to ještě chápu, ale u psa mi to příjde zvrácený

6.4.2016 10:02
awake

XXX.XXX.115.136

Sam 90210 napsal(a):
Bezděkovi vozí i hospodářská zvířata ? Měla jsem za to že převážejí jenom hlodavce a pod. prostě to co je malé.

Posílali jsme i kůzlata

Sam 90210

6.4.2016 10:07
Sam 90210

XXX.XXX.148.220

awake napsal(a):
Posílali jsme i kůzlata

A bylo vše v pořádku ? Potřebuji přepravit jehně přes celou republiku tak se ptám

6.4.2016 10:12
awake

XXX.XXX.115.136

Sam 90210 napsal(a):
A bylo vše v pořádku ? Potřebuji přepravit jehně přes celou republiku tak se ptám

Ano. Vše bylo v pořádku.
Vezla jsem kůzlata několikrát přes celou republiku i sama a vozí se skvěle. Celou cestu leží a ani na čůrání se jim z auta nechtělo .
Nevím jak jsou na tom jehňata jestli taky vydrží v klidu.

6.4.2016 10:39
balisek

XXX.XXX.131.211

Mám zkušenost http://www.animaltransport.cz/. Koťata cestovala do Číny. Předem poslali všechny potřebné dokumenty a formuláře k přepravě (a nebylo jich málo), objednali let, poslali informace o odletu a příletu nám i příjemci. Pár dnů před odletem dodali přepravky, aby si kočky na ně trochu zvykly. Koťata ve smluvený termín osobně vyzvedli doma, v cílové destinaci předali novému majiteli, poslali potvrzení o převzetí. Vše proběhlo naprosto bez problémů.

Neregistrovaný uživatel

6.4.2016 13:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

balisek napsal(a):
Mám zkušenost http://www.animaltransport.cz/. Koťata cestovala do Číny. Předem poslali všechny potřebné dokumenty a formuláře k přepravě (a nebylo jich málo), objednali let, poslali informace o odletu a příletu nám i příjemci. Pár dnů před odletem dodali přepravky, aby si kočky na ně trochu zvykly. Koťata ve smluvený termín osobně vyzvedli doma, v cílové destinaci předali novému majiteli, poslali potvrzení o převzetí. Vše proběhlo naprosto bez problémů.

S animal transport jsem posílala psa do Kanady, a taky můžu doporučit

6.4.2016 21:55
Prestige

XXX.XXX.71.69

A můžu se zeptat kolik stála přeprava?

Neregistrovaný uživatel

6.4.2016 22:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Prestige napsal(a):
A můžu se zeptat kolik stála přeprava?

Do té Kanady? 41 000Kč.

7.4.2016 08:22
Prestige

XXX.XXX.71.69

Takže samotná přeprava stála 41000, -Kč? A můžu se zeptat co všechno bylo v této ceně zahrnuto?

Neregistrovaný uživatel

7.4.2016 09:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Prestige napsal(a):
Takže samotná přeprava stála 41000, -Kč? A můžu se zeptat co všechno bylo v této ceně zahrnuto?

Ano. V ceně byla kenelka, vyřízení formalit, pěče o psa při mezipřistání (ustájení, venčení, krmení), až po předání novému majiteli. Průběžně mě smskama informovali o tom, co se psem je - tzn. že přistál ve Frankfurtu, byl ubytován a vyvenčen, pak, že odletěl/přiletěl do Toronta, a že si jej vyzvedl nový majitel.

7.4.2016 13:23
balisek

XXX.XXX.131.211

Doprava koček do Hongkongu stála přes stejnou kurýrní službu 1.200 Eur. Rozsah služeb +/- stejný, až na to venčenísmajlík. Letěly přes Rusko jen s krátkým mezipřistáním, bez noclehu.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík