Granulky Taste of the wild High Prairie puppy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.4.2016 15:59
Ellis17

XXX.XXX.223.123

Zdravim, prosim máte zkušenosti s těmito granulemi?Mému štěndu jsou 3 měsíce, od odstavení je naučeno od chovatelky na tyto granulky.Taste of the wild puppy.Koukala jsem, že mají nabídku ze dvou příchutí.Taste of the wild High Prairie Puppy (bizon a jehněčí) a pak druhé Taste of the Wild Pacific Stream Puppy(losos a mořské ryby)Máte je už někdo ozkoušené?Pokud bych chtěla pozměnit příchuť, bojim se abych nekoupila 2kg pytel a třeba zbytečně.Musím i na příchuť štěndo převádět po troškách jako se to dělá když převádíte i na jiné značky nebo u stejné značky jen s jinou příchutí se nic nemění.Myslíte že ty lososové budou chutnat?Moc děkuji smajlík

ahohkg

7.4.2016 16:13
ahohkg

XXX.XXX.182.186

Kupte štěndu radši něco kvalitnějšího, když nekrmíte masem.. orijen, acana, essential. :).

7.4.2016 16:19
Ellis17

XXX.XXX.223.123

Jej a mě chovatelka tvrdila že granulky sou právě hodně kvalitní.Můžu se zeptat na názor v čem nejsou ve složení tedy tak dobré?A co jsou ty granulky jak píšete?ty vůbec neznám.Moc děkuji.Jinak ještě raději uvádím o jakého pejska jde je to jorkšírský teriér.Když by bylo raději potřebné vědět.☺.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.4.2016 16:22

Příchutě netřeba složitě převádět. štěňátko si ale fakt zaslouží lepší. a není to vždy o ceně. koukejte na dávkování. drahé nerovná se kvalita.

7.4.2016 16:36
Mar-Afra

XXX.XXX.159.138

Ellis17 napsal(a):
Jej a mě chovatelka tvrdila že granulky sou právě hodně kvalitní.Můžu se zeptat na názor v čem nejsou ve složení tedy tak dobré?A co jsou ty granulky jak píšete?ty vůbec neznám.Moc děkuji.Jinak ještě raději uvádím o jakého pejska jde je to jorkšírský teriér.Když by bylo raději potřebné vědět.☺.

Nejsou špatné, jsou docela slušné, ale ty značky uvedené nahoře jsou přeci jen lepší.

7.4.2016 16:39
Ellis17

XXX.XXX.223.123

Tak moc moc děkuji o granulkách se pokusím něco přečíst které ste mi tu navrhovali a zda u nás seženu.Popřípadě objednám přes net.Určitě si mylím a chtěla bych pro štěndu opravdu kvalitu.Jen takě musím koukat trochu i na tu cenu.smajlík Ale určitě nechci nic za pár kaček a z ňákých marketů aby mi pak štěndo nejedlo nějaké obilí, moučky a drťe v granulích nezmámých původů. Já sem taky vybíravá a snažím se jíst dobře tak i moje štěndo si to zaslouží

7.4.2016 16:40
Ellis17

XXX.XXX.223.123

Děkuju všem.

7.4.2016 16:46

Acana stojí stejně jako totw. žádné výlisky a podobně nepoužívá a jorkovi to vydrží asi hodně dlouho.

7.4.2016 16:54
Ellis17

XXX.XXX.223.123

Je to hrozné vybírat totiž na trhu v granulích.Je už tak strašně moc značek a v obchodech sem už poznala že prostě vám napovídají ledasco jen aby prodali to nejdražší nebo co nejvíce.Ale sou tu řady superprémiové, holistické, granulky klasické duché i jsem koukala i na granulky složením takové čtverečky a jako vlhké které už vlastně neboptnají.

7.4.2016 16:59
Ellis17

XXX.XXX.223.123

JJ máte pravdu.Když má člověk ještě i malé plemeno opravdu si může dopřát i bez problémů kvalitní granulky vždyť mu to vydrží opravdu dlouho.No mít ňákého pořádného bafana když to baští pak pomalu na kyblíčky by bylo horší.☺.Ale když má člověk pěkný vztah k hafikům tak stejně pro ně uděláte první poslední

7.4.2016 17:16

Nebobtná toho více, pečené, lisované a ty čtverečky polovlhké, jo :D
posílám odkaz na 5ti hvězdičková krmiva

http://www.dogfoodadvisor.com/best-dog-foods/best-puppy-foods/best-dry-puppy-foods-5-star/

a tady taky...si kliknout na ranked by: highest ranking
http://www.allaboutdogfood.co.uk/the-dog-food-directory.

7.4.2016 18:34
mgtka

XXX.XXX.92.43

Omlouvám se, že se tady vtlačím Elis do tématu. Zaujala mě Acana puppy small breed, akorát si nejsem jistá jestli je vhodná i jako první granulky pro několikatýdenní mimča?

7.4.2016 21:20

Ellis17 napsal(a):
Je to hrozné vybírat totiž na trhu v granulích.Je už tak strašně moc značek a v obchodech sem už poznala že prostě vám napovídají ledasco jen aby prodali to nejdražší nebo co nejvíce.Ale sou tu řady superprémiové, holistické, granulky klasické duché i jsem koukala i na granulky složením takové čtverečky a jako vlhké které už vlastně neboptnají.

Když jsem vybírala granule, tak jsem vzorky házela do vody. Vlastně vůbec nebobtnaly Oven-Baked (pro mrňata opravdu miniaturní, při pamlskování mi to padalo z rukou :), Marp Holistic neznatelně.

8.4.2016 12:56
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Taky jsem namáčela bezobilnou Acanu, Orijen, Go, Now. Prošly - nebobtnaly.

8.4.2016 21:13
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Ellis17 napsal(a):

Taky máme yorka a jako jediné jí vůbec nesedli . Změnit jo ale pomalu, naší přechody nic nedělají ale nevim no, bud je tak mlsná nebo jí něco vadilo až u acany úspěch a žere rychlostí blesku a ted má orijen a vše ok a asi už zpátky acanu chtít nebude

8.4.2016 22:43
Ellis17

XXX.XXX.223.123

Zdravim smajlík a mohla bych poprosit..Ty granulky od Orienu jsou jake vhodne?Jde o štěndo 3 mesice jorkširka.Orijen dog Puppy.

9.4.2016 08:32
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Ellis17 napsal(a):
Zdravim smajlík a mohla bych poprosit..Ty granulky od Orienu jsou jake vhodne?Jde o štěndo 3 mesice jorkširka.Orijen dog Puppy.

Co zkusit acanu pro štěnata? Aby to nebyl až moc rychlý přechod, orijen dávam až ted už dospělé. Docela jí jel barking heads tiny paws kachna Orijen pro štěnata by to byl tenhle http://www.zoohit.cz/shop/psi/granule/orijen/puppy/122458 já brala jak od acany tak i od orijenu vše po tom 300gr balení . Po orijenu dost psů má průjem proto jsem napřed dala acanu a z ní orijen a už ho žere 10 dní a průjem nemá vše ok tak asi ok. Zítra načnu rybí tak uvidíme ale pokud TOTW sedí tak bych extra rychle neměnila, je to ještě fakt pidi štěně. má se přecházet postupně, u příchutí je to ok, naší to nevadí postupně nepřevádim, zkrmim jedno balení a klidně jiný druh. jednou jsem jí to promíchala a vyžrala jen ty nové . je to blbý že i menší balení má jork na dlouho, ideálně kdyby bylo půl kg balení, proto mě vyhovuje že jsme acanu a orijen mohla nabral všechny druhy kromě pro velká plemena v malém balení. kg by měla přes 2m a pokud by to nechtěla tak co s tim http://www.psimafie.cz/krmivo-pro-psy/acana-puppy-small-breed-340kg/?gclid=CIzmrZL3gMwCFUlmGwodjxEE9A.

9.4.2016 08:41
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Ještě k ceně, naše je lednová takže ted 15m a na den má 30gr takže necelé kilo za měsíc to ani cenu řešit nemusim , když koukam na dávkování u TOTW tak na gr je toho mnohem víc take pak ve výsledku ten cenový rozdíl minimální a u jorka pokud nepřeroste tak toho tolik nesní

Přidejte reakci

Přidat smajlík