kacenka406@seznam.cz
XXX.XXX.89.198
Zdravím ![]()
Za měsíc si jedeme pro štěně Stafordsirskeho bulteriera a ja uz pomalu vybiram vhodné granulky.Jelikož tomu moc nerozumím, zeptala jsem se v jedné diskuzi, které by mi doporučili.
Byly mi doporučeny tyto 3 značky : Acana, Annamaet a Orijen.
Nevím, které vybrat, spíše me zajímá, které z nich jsou nejlepší, opravdu tomu nerozumím
Uživatel s deaktivovaným účtem
A chovatel krmí nějakými nekvalitními, že chcete hned měnit?
kacenka406@seznam.cz
XXX.XXX.89.198
Chovatel krmí Ekaunobou, tu mi na předchozí diskuzi zkritizovali a radili mi jiné a lepší, tyhle 3 jsem vybrala jako nejlépe hodnocené v diskuzi.
Orijen už je cenově dražší, takže bych raději vybírala mezi tím Annamaetem a Acanou..zajímá me, které je svým složením lepší..
kacenka406@seznam.cz
napsal(a):
Chovatel krmí Ekaunobou, tu mi na předchozí diskuzi zkritizovali a radili mi jiné a lepší, tyhle 3 jsem vybrala jako nejlépe hodnocené v diskuzi.
Orijen už je cenově dražší, takže bych raději vybírala mezi tím Annamaetem a Acanou..zajímá me, které je svým složením lepší..
Chceto vyzkoušet, oboje kvalitní. Záleží co mu sedne, z eukanuby na orijen bych se bála. Naše Annameat nechtěla. Kvaitních granulí je dost ale jde o finanční strop a co pak sedne . Přecházet hodně opatrně
Uživatel s deaktivovaným účtem
kacenka406@seznam.cz
napsal(a):
Jak píše Markéta, opatrně a radši ne velký skok na hodně odlišné složení. A ne hned, přechod do rodiny, očkování atd. je pro štěně zátěžové období, tak ať ho hned nerozhodíte změnou. Pokud nebude mít na Eukanubě permanentně měkké bobky apod., tak ho na ní chvilku nechte. Určitě neměňte při očkování, odčervování aj. Kdyby náhodou přišel průjem nebo alergická reakce, tak pak nebudete vědět možnou příčinu.