Prosím zkušené o zhodnocení granulek

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kacenka406@seznam.cz

9.4.2016 08:36
kacenka406@seznam.cz

XXX.XXX.89.198

Zdravím smajlík
Za měsíc si jedeme pro štěně Stafordsirskeho bulteriera a ja uz pomalu vybiram vhodné granulky.Jelikož tomu moc nerozumím, zeptala jsem se v jedné diskuzi, které by mi doporučili.

Byly mi doporučeny tyto 3 značky : Acana, Annamaet a Orijen.

Nevím, které vybrat, spíše me zajímá, které z nich jsou nejlepší, opravdu tomu nerozumím smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.4.2016 09:26

A chovatel krmí nějakými nekvalitními, že chcete hned měnit?

kacenka406@seznam.cz

9.4.2016 09:39
kacenka406@seznam.cz

XXX.XXX.89.198

Chovatel krmí Ekaunobou, tu mi na předchozí diskuzi zkritizovali a radili mi jiné a lepší, tyhle 3 jsem vybrala jako nejlépe hodnocené v diskuzi.

Orijen už je cenově dražší, takže bych raději vybírala mezi tím Annamaetem a Acanou..zajímá me, které je svým složením lepší..smajlík

9.4.2016 10:05
Markéta80

XXX.XXX.176.2

kacenka406@seznam.cz napsal(a):
Chovatel krmí Ekaunobou, tu mi na předchozí diskuzi zkritizovali a radili mi jiné a lepší, tyhle 3 jsem vybrala jako nejlépe hodnocené v diskuzi.

Orijen už je cenově dražší, takže bych raději vybírala mezi tím Annamaetem a Acanou..zajímá me, které je svým složením lepší..smajlík

Chceto vyzkoušet, oboje kvalitní. Záleží co mu sedne, z eukanuby na orijen bych se bála. Naše Annameat nechtěla. Kvaitních granulí je dost ale jde o finanční strop a co pak sedne . Přecházet hodně opatrně

9.4.2016 10:23

kacenka406@seznam.cz napsal(a):

Jak píše Markéta, opatrně a radši ne velký skok na hodně odlišné složení. A ne hned, přechod do rodiny, očkování atd. je pro štěně zátěžové období, tak ať ho hned nerozhodíte změnou. Pokud nebude mít na Eukanubě permanentně měkké bobky apod., tak ho na ní chvilku nechte. Určitě neměňte při očkování, odčervování aj. Kdyby náhodou přišel průjem nebo alergická reakce, tak pak nebudete vědět možnou příčinu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík