Bernský salašnický pes 9 let

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2016 22:24
longiv

XXX.XXX.55.166

Včera v pohodě a dnes se nepostaví na zadní nohy/veliké obtíže/ teče mu z očí a trochu i nosu a dost slintá.. občas se třese.. ale jí i pije, během dne vykonal potřebu.. Máme ho doma, tak jsme ho zkusili přikrýt dekou, aby byl v teple... Nemáte někdo nějaké zkušenosti? Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.4.2016 22:31

longiv napsal(a):
Včera v pohodě a dnes se nepostaví na zadní nohy/veliké obtíže/ teče mu z očí a trochu i nosu a dost slintá.. občas se třese.. ale jí i pije, během dne vykonal potřebu.. Máme ho doma, tak jsme ho zkusili přikrýt dekou, aby byl v teple... Nemáte někdo nějaké zkušenosti? Děkuji.

A co říká veterinář ?

10.4.2016 22:34
longiv

XXX.XXX.55.166

Zítra jsem objednáni.. tak jsem se chtěla zeptat jestli neměl někdo podobný nebo stejný problém..

10.4.2016 22:39

longiv napsal(a):
Zítra jsem objednáni.. tak jsem se chtěla zeptat jestli neměl někdo podobný nebo stejný problém..

Já mít takové potíže tak okamžitě volám na veterinu. A neřeším nic na netu.

11.4.2016 07:08

longiv napsal(a):

Může to být cokoliv, bohužel moje zkušenosti s NO...obě feny v 11.letech, trvale..následovalo utracení (kamarádka také NO, to samé shodou okolností také 11 let)
Naproti tomu, když se to stalo mému afgánovi, tak to nemělo vůbec souvislost s nohama, ale s bolestí zad...tam se to samozřejmě vyřešilo.

11.4.2016 10:27
inusanka

XXX.XXX.98.58

Teda za prvé neexistuje objednání u veterináře, pokud něco je akutního, prostě jedeme.
Něco podobného se nám kdysi stalo s naším prvním NF, najednou padl na zadní, hned jsme jeli a ejhle, chřipka. Dostal injekce, jednou jsme ho museli vynést ven vyčůrat, do rána vstal jak řekl veterinář, museli jsme ho sice podpírat, ale ven si došel. Vypadalo to dost hrozivě, jak rychle se to zhoršilo, tak rychle se to zlepšilo. Chce to ale jet hned a nečekat.

11.4.2016 11:16
N.u

XXX.XXX.169.244

Taky si myslím, že to bude něco virového. Jak ste dopadli u veterináře?

11.4.2016 12:14
longiv

XXX.XXX.239.150

Vše moc děkuji za info a rady.. Charon je nastydlý a záda, naštěstí se dokáže projít a udělat potřebu, chutná mu a i pije.. jen musí být pořádně v teple.. Ještě jednou všem moc děkuji za podporu..

11.4.2016 12:15
longiv

XXX.XXX.239.150

Děkuji moc za optání, naštěstí je to nastydnutí a blokace zad.. je doma v teple a odpočívá.. děkuji moc a přeji hezký den Iv.L.

Přidejte reakci

Přidat smajlík