Prosím radu Divné chování

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Proste já

11.4.2016 07:25
Proste já

XXX.XXX.11.29

Včera jsem na hodinku zmizel z domu kdyz jsem se vrátil holcina se choval jako by něco provedla Jako kdyby čekala ze ji sezrvu tak jsem hledal po domě co by mohla povest nic jsem nenašel od kontroli koše prez listy od podlahy kontrola toalety atd znáte to ale proste nic vždy me vytala Olizovala. Ale teď proste divny jako by ji někdo ublížil nebo něco provedla a čekala pokárání. Přišlo mi ze nechce otevřít pusu ze něco snedla ale nic tento stav možná strachu možná uzavřenosti trvá od včera je to hrozne divny není to ona. Jak kdyby měla depku nebo je možný ze ji něco bolí ? Je pusinkovaci tip a teď proste nic vypadá to jako kdyz se pohádáte se ženou a tak pak večer trucuje ze nic nebude. Jídlo pití normálně venku sme byli litala klasicky. Je to pitbullterier. Můj poklad nevím co se mohlo stát za tu hodinku. Nikdo ji nic neudělal a ona asi taky ne nebo jsem to aspoň zatím nenašel.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.4.2016 09:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

Spíš jí něco bude, oni se psi venku chovají jinak než doma i když jsou nemocní. Na psech se nemoc poznává těžko, nejsou uknouraní jako lidi. I hodně nemocný pes venku nebo mezi jinými psy ožije a je schopný i pracovat bez toho aby něco dával znát, nezkušený majitel to mnohdy ani nepostřehne.

11.4.2016 10:01
N.u

XXX.XXX.169.244

No pokud ste nic nenašel možná ještě najdete tak bych především důkladně prohlídka ji.Prohmatala bych jí jestli ji nic nebolí koukla na packy, na zuby, změřila teplotu.Ono to může být i jen psychického rázů. Pokud by tento stav přetrvaval dèle navštívila bych veta.
Kolik fence je roků?

Přidejte reakci

Přidat smajlík