Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den,
máte někdo zkušenost s rozhodčím Vlastislavem Vojtkem ? Má radši hubený, menší psy ? Nebo větší, mohutnější ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
Má rád střední kompaktní psy - vyloženě velký psy nemusí (myslím že mu tohle vadí hlavně u fen).

Joooooo to je dobře
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
napsal(a):
Joooooo to je dobře
Co máte za chrtečka?

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Co máte za chrtečka?
Máme BOC
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
napsal(a):
Máme BOC
Já myslela, že Vojtek má aprobaci jen na sk.X (chrti), tak to nevím, a neručím za to, jaký oko má na borderky - znám ho jen od chrtů, a na ty oko má, protože je sám chová.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
balisek
napsal(a):
Ano, pan Vojtek chová krásné afgány - kdysi to byl náš soused. Aprobaci má na všechna plemena.
S Vojtekovýma je i celkem sranda, ne? Na výstavách když neposuzují jsou vždycky taková veselá kopa, a umí i docela dobře zapařit
nechapu

XXX.XXX.211.127

nechapu
napsal(a):
To už musí bejt velká nůůůdááá
Shampoo

XXX.XXX.9.207
Příšernej chlap. Absolutně nerozumí chrtům, jen svým afgánům , je fakt hnusnej a když se blbě vydadinká, to je pane posudek. V životě na tuhle kopii Donalda Trumpa nepůjdu, aby mi na perfektní zkus řekl, že můj pes má blbě zuby, tvl moc. Je nepříjemnej jak osina v řiti, možná manželka je kapku lepší, kdo ví. Nikdy znovu ani náhodou

Shampoo
napsal(a):
Příšernej chlap. Absolutně nerozumí chrtům, jen svým afgánům , je fakt hnusnej a když se blbě vydadinká, to je pane posudek. V životě na tuhle kopii Donalda Trumpa nepůjdu, aby mi na perfektní zkus řekl, že můj pes má blbě zuby, tvl moc. Je nepříjemnej jak osina v řiti, možná manželka je kapku lepší, kdo ví. Nikdy znovu ani náhodou
Po 6 letech?