Obrovské psy - nad 80 cm v kohútiku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.4.2016 15:58

Neregistrovaný uživatel

13.4.2016 16:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Máte niekto obríka?

Jééé, Zarathustra Nijinski

13.4.2016 16:15

Máte niekto obríka?

Vždycky se mi mooc líbili...bohužel mému muži se mooc nelíběj, takže u nás to skončilo kompromisem u afgána, ale jsou to nádherná impozantní stvoření

13.4.2016 16:23
Mar-Afra

XXX.XXX.159.138

Vždycky se mi mooc líbili...bohužel mému muži se mooc nelíběj, takže u nás to skončilo kompromisem u afgána, ale jsou to nádherná impozantní stvoření

Nám chybí 10cm, mám peška...pardon omylem jsem to klepl jako odpověď a ne normální příspěvek, bohužel mi to nedovolí smazat.

13.4.2016 21:39
balisek

XXX.XXX.131.211

Měli jsme obříka - 88 cm v kohoutku:.

14.4.2016 06:36

Mar-Afra napsal(a):
Nám chybí 10cm, mám peška...pardon omylem jsem to klepl jako odpověď a ne normální příspěvek, bohužel mi to nedovolí smazat.

No nám taky těch 10 cm...ale to neva, pro mě je ideální velikost psa, když ho chytnu za obojek a nemusím se shýbat...na to těch 70cm taky stačí

14.4.2016 08:19
inusanka

XXX.XXX.98.58

Měli jsme - náš předchozí NF měl přes 80 cm a v nejlepších letech v zimě metrák. Přitom to bylo opravdové Mimi, děti miloval, škoda, že tihle obříci bohužel nejsou dlouhověcí.

14.4.2016 10:32

inusanka napsal(a):
Měli jsme - náš předchozí NF měl přes 80 cm a v nejlepších letech v zimě metrák. Přitom to bylo opravdové Mimi, děti miloval, škoda, že tihle obříci bohužel nejsou dlouhověcí.

Přes 80 cm? Opravdu? Nebo přes 80 kilo?

14.4.2016 11:13
inusanka

XXX.XXX.98.58

Přes 80 cm, váha metrák. Když jsme ho museli uspat, měl 72 kg a to byl na kuřatech s rýží. Byl to abnormálně obrovský NF a to jako štěně nebyl největší z vrhu. Byl ze zvláštního spojení ruské a francouzské krve.

14.4.2016 11:44

inusanka napsal(a):
Přes 80 cm, váha metrák. Když jsme ho museli uspat, měl 72 kg a to byl na kuřatech s rýží. Byl to abnormálně obrovský NF a to jako štěně nebyl největší z vrhu. Byl ze zvláštního spojení ruské a francouzské krve.

Díky za odpověď. Můžete, prosím, napsat jeho jméno, chovku a rodiče? Jestli ne sem veřejně, tak do soukromé zprávy?

16.4.2016 23:07
kmichaal

XXX.XXX.213.198

Já ne, ale soused měl německou dogu harlekýna, které v dobách nejvyšší slávy naměřili 102 centimetrů v kohoutku. Neměl to sice oficiálně na papíře, ale v té době se pravděpodobně jednalo o nejvyššího psa s PP v Česku. Dokonce s nadsázkou tvrdil, že je to možná nejvyšší pes na našem území všech dob, protože když se prý pídil po statistikách velikosti psů na našem území zaměřené právě na dogy a irské vlkodavy, kteří by taktéž připadali v úvahu, tak žádného vyššího psa mezi nimi neobjevil. To je jen taková zajímavost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík