Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.4.2016 17:02
Tinaa

XXX.XXX.228.221

Dobrý den, poradil by mi prosím někdo přípravek na podporu růstu srsti kromě lososového oleje? Máme pejska, který měl před rokem alergii na antiparazitní obojek a od té doby mu téměř neroste srst - podle krevních testů je v pořádku. Dřív byl huňatý a srst mu rostla rychle :(. Děkuji.

DG

20.4.2016 18:36
DG

XXX.XXX.173.14

Mám s tím taky zkušenost, vyzkoušela jsem toho dost a bohužel vás úplně nepotěším, už se ta srst nejspíše nikdy nevrátí úplně do původního stavu. Ale jestli je pes mladý a vy máte trpělivost tak určitá naděje tu je. Nejvíce mi u psa na osrstění pomohla kvalitní strava, přešli jsme na maso a k tomu vitamíny GIOM srst, podávat minimálně 2 měsíce, pak lososový olej Kronch 2 měsíce a potom pupálkový olej. Srst má pes hustou a lesklou, ale na krku "stopu" po antiparazitním obojku najdu i když už 3 roky používám jen pipety.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.4.2016 18:49
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pomáhá biotin, methionin, vitaminy skupiny B a různé za studena lisované oleje (lněný, slunečnicový, sezamový).

21.4.2016 14:25
inusanka

XXX.XXX.98.58

Mám dobré zkušenosti s Biotinem, dobře funguje i mořská řasa v kombinaci s Biotinem + nějaký ten olej, já střídám lososový a ostropestřcový.

Přidejte reakci

Přidat smajlík