Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.4.2016 14:10
lucius

XXX.XXX.162.48

Poradíte nám nějaký účinný obojek pro tří měsíční štěně?

24.4.2016 16:38
noemi

XXX.XXX.64.236

Čtěte a zjišťujte...někdo je spokojený v určitým výrobkem, jiný ne.
Hodně se kupují obojky FORESTO (někdo píše, že nefunguje), SCALIBOR (u některých psů nežádoucí reakce); KILTIX (smrdí). Některé nesmějí být používány, pokud je zvíře v kontaktu s kočkami.

Doporučuji mrknout tady: https://www.kasa.cz/psi/antiparazitika/ - mají slevu 10% při zadání kódu SLEVA10CHOV
Pokud Vám něco padne do oka (nemám představu o finančních limitech), pak si zjistěte, jak jsou uživatelé spokojeni - ať už tady na ifauně nebo v jiných diskuzích, případně přímo na heurece.

8.4.2017 16:26
Andrýsek3

XXX.XXX.212.59

Máte někdo zkušenost s obojkem od značky Beaphar. Koukala jsem, že mají více druhů, nějaký i přírodní, ale lidé nadávali na špatné složení a zápach. Pak jse našla ještě jeden a tam.byly pozitivní ohlasy. Minulý rok jsme měli Foresto a fungoval skvěle 8 měsíců. Stačí mi i na kratší dobu.

Neregistrovaný uživatel

8.4.2017 16:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Andrýsek3 napsal(a):
Máte někdo zkušenost s obojkem od značky Beaphar. Koukala jsem, že mají více druhů, nějaký i přírodní, ale lidé nadávali na špatné složení a zápach. Pak jse našla ještě jeden a tam.byly pozitivní ohlasy. Minulý rok jsme měli Foresto a fungoval skvěle 8 měsíců. Stačí mi i na kratší dobu.

Tak já letos i přes Foresto tahám klíšťata - jsem docela naštvaná, protože na 4 psy jsem se dost prohnula!

8.4.2017 16:49
Andrýsek3

XXX.XXX.212.59

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak já letos i přes Foresto tahám klíšťata - jsem docela naštvaná, protože na 4 psy jsem se dost prohnula!

Tak to věřím... Chci zkusit něco levnějšího, za stovku mi nebude líto, když to nebude fungovat..Tohle naštve no.. My neměli s ním ani jedno klíště.

Neregistrovaný uživatel

8.4.2017 16:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Andrýsek3 napsal(a):
Tak to věřím... Chci zkusit něco levnějšího, za stovku mi nebude líto, když to nebude fungovat..Tohle naštve no.. My neměli s ním ani jedno klíště.

Já loni taky ne, a teď tahám nachlastaný živý klíšťata

8.4.2017 16:53
Andrýsek3

XXX.XXX.212.59

Já loni taky ne, a teď tahám nachlastaný živý klíšťata

No tak to opravdu zkusím něco jiného, už jsem to právě slyšela víckrát, že jeden rok funguje jeden a druhý už ne. Ale už by to chtělo, denně tahám klíšťata.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.4.2017 18:42

Jelikož si naše štěně pořád hraje a s kámošema okusují krky, nechce se mi obojek dávat, ale na druhou stranu je letos na jaře klíšťat a něco dát musím. Z procházky máme i 4 přicuclý a několik lezoucích. Psa jsem zatím postříkala repelentem na koně (a psy) Absorbine ultra shield...tablety Bravecto ně odrazují, že nacuclé klíště upadne a zcepení až za 12 hodin, já nechci aby vůbec přicuclo...
Obojek más asi nemine, to že nefunguje- není to jako s těma tabletama nebo je třeba ho mít na krku delší dobu?

Neregistrovaný uživatel

8.4.2017 18:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jelikož si naše štěně pořád hraje a s kámošema okusují krky, nechce se mi obojek dávat, ale na druhou stranu je letos na jaře klíšťat a něco dát musím. Z procházky máme i 4 přicuclý a několik lezoucích. Psa jsem zatím postříkala repelentem na koně (a psy) Absorbine ultra shield...tablety Bravecto ně odrazují, že nacuclé klíště upadne a zcepení až za 12 hodin, já nechci aby vůbec přicuclo...
Obojek más asi nemine, to že nefunguje- není to jako s těma tabletama nebo je třeba ho mít na krku delší dobu?

Mí psi už ty obojky mají týden, a tahám klíšťata i v bezprostřední blíízkosti obojku (na krku, za ušima), to by asi nemělo, když deklarují, že zabíjí klíšťata okamžitě a má i repelentní účinek.

8.4.2017 19:00

Mí psi už ty obojky mají týden, a tahám klíšťata i v bezprostřední blíízkosti obojku (na krku, za ušima), to by asi nemělo, když deklarují, že zabíjí klíšťata okamžitě a má i repelentní účinek.

Teď jsem koukala na scalibor a je tam účinnost od 2 týdnů nošení...foresto bude určitě na tom podobně.

Neregistrovaný uživatel

8.4.2017 19:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Teď jsem koukala na scalibor a je tam účinnost od 2 týdnů nošení...foresto bude určitě na tom podobně.

Ne, u foresta píšou že je potřeba před nasazením odstranit již přisátá klíšťata, že že je zabíjí okamžitě, a já tahala po týdenním nošení živá napitá klíšťata z bezprostřední blízkosti obojku!

8.4.2017 19:11
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Andrýsek3 napsal(a):

My máme zkušenost s tímhle .A klíšťat je o hodně míň než bez obojku.Koupit Foresto nebo Kiltix mám obavu, pes dostane alergickou reakci a peníze jsou vyhozený .
https://www.spokojenypes.cz/obojek-antiparazitni-beaphar-diaz-65-cm/.

8.4.2017 19:14

Ne, u foresta píšou že je potřeba před nasazením odstranit již přisátá klíšťata, že že je zabíjí okamžitě, a já tahala po týdenním nošení živá napitá klíšťata z bezprostřední blízkosti obojku!

Bych vydržela...ještě se u některých obojků musí obojek natáhnout-škubnout za něj z obou stran nebo tak něco...taky by obojek měl být co nejblíže u kůže, dyť víte.

Neregistrovaný uživatel

8.4.2017 19:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Bych vydržela...ještě se u některých obojků musí obojek natáhnout-škubnout za něj z obou stran nebo tak něco...taky by obojek měl být co nejblíže u kůže, dyť víte.

Já jsem je měla minulý rok, a bylo to od začátku v pohodě.

8.4.2017 19:39

Já jsem je měla minulý rok, a bylo to od začátku v pohodě.

Jde takovou věc- výrobek vůbec reklamovat? prodejce za to nemůže a dohadovat se s výrobcem?asi ne, co.

8.4.2017 19:50
Andrýsek3

XXX.XXX.212.59

kobylatko napsal(a):
My máme zkušenost s tímhle .A klíšťat je o hodně míň než bez obojku.Koupit Foresto nebo Kiltix mám obavu, pes dostane alergickou reakci a peníze jsou vyhozený .
https://www.spokojenypes.cz/obojek-antiparazitni-beaphar-diaz-65-cm/.

Děkuju. Jakože o dost míň, takže mám očekávat, že ty klíšťata pořád bude tahat jo? Já tuhle havěť fakt nesnáším, a bojím se všech těch nemocí, minulý rok díky Forestu neměl ani jedno, i když je to chemické jak blázen.
Ale asi ho zkusíme, tmza tu stovku, lepší než koupit Foresto,.Které by třeba nefungovalo.
Jinak u Foresta jsme taky měli účinnost asi hned druhý den, ten den co jsme ho nasadili dotahnul klíště a pak už nic až do podzimu.

Neregistrovaný uživatel

8.4.2017 19:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Jde takovou věc- výrobek vůbec reklamovat? prodejce za to nemůže a dohadovat se s výrobcem?asi ne, co.

Prej jo, a slyšela jsem, že někdo byl s reklamací i úspěšný - myslím, že to zrovna bylo u Foresta nebo nějakýho výrobku od Bayeru.

8.4.2017 19:59
Andrýsek3

XXX.XXX.212.59

Prej jo, a slyšela jsem, že někdo byl s reklamací i úspěšný - myslím, že to zrovna bylo u Foresta nebo nějakýho výrobku od Bayeru.

Zkuste prodat třeba o 200 levnější. Pokud máte ještě účtenku a obal. Zrovna včera paní na FB prodávala už rozdělané a použité obojky, jejím psům neseděli. A docela se lidi hrnuli. :).

Neregistrovaný uživatel

8.4.2017 20:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Andrýsek3 napsal(a):
Zkuste prodat třeba o 200 levnější. Pokud máte ještě účtenku a obal. Zrovna včera paní na FB prodávala už rozdělané a použité obojky, jejím psům neseděli. A docela se lidi hrnuli. :).

To neklapne, protože já je mám už ostříhaný - na psech, co mají 45 - 48 cm okolo krku nenechávám 70 cm dlouhý obojky.

8.4.2017 20:15

GDanny

8.4.2017 20:22
GDanny

XXX.XXX.60.1

Rozhodně Foresto! Ti co říkají, že jim nefunguje, tak ho špatně používají. Máme už 3 rokem u obou psů a bylo nalezelo jen jedno klíště za celou dobu. Správné použití: Rozčesat pěsinku aby se dotýkal kůže maximalně, aby se vlezl prst mezi obojek a kuži hafana.

8.4.2017 20:34
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Andrýsek3 napsal(a):
Děkuju. Jakože o dost míň, takže mám očekávat, že ty klíšťata pořád bude tahat jo? Já tuhle havěť fakt nesnáším, a bojím se všech těch nemocí, minulý rok díky Forestu neměl ani jedno, i když je to chemické jak blázen.
Ale asi ho zkusíme, tmza tu stovku, lepší než koupit Foresto,.Které by třeba nefungovalo.
Jinak u Foresta jsme taky měli účinnost asi hned druhý den, ten den co jsme ho nasadili dotahnul klíště a pak už nic až do podzimu.

Něco málo.Já tuhle havět též nemusím, klíšťata tahám jen kleštičkama, nesplachuju, nepálím, nerozšlapávám je, házím je do skleničky kde mám nalitou trošku čističe na wc.

8.4.2017 20:34
Santinan

XXX.XXX.96.13

Kouknete na recenze a na výrobek ktery vas nejvice zaujme.. My uz jsme druhym rokem spokojeni s obojkem Foresto uz jen proto ze je vodeodolny Beaphar nam prestal fungovat po prvnim roce noseni a pak mi dom tahala blechy i klistata takze nic moc.. Jinak u scaliboru dejte pozor nyni je uz jen proti pakomarum a klistatum, uz neni proti blecham... Ale u takhle maleho stenda bych asi prvni rok vydrzela na pipetach, prece jen poroste a celkem rychle.. Z pipet je pro me top advantix uz jen kvuli tomu ze vydrzi i koupani ve vode

8.4.2017 20:35
Andrýsek3

XXX.XXX.212.59

To neklapne, protože já je mám už ostříhaný - na psech, co mají 45 - 48 cm okolo krku nenechávám 70 cm dlouhý obojky.

Aha, no vidíte to mě nenapadlo, já to taky stříhám, paní to tam měla, asi s tím trochu počítala, že psům nesednou.

8.4.2017 20:36
Andrýsek3

XXX.XXX.212.59

kobylatko napsal(a):
Něco málo.Já tuhle havět též nemusím, klíšťata tahám jen kleštičkama, nesplachuju, nepálím, nerozšlapávám je, házím je do skleničky kde mám nalitou trošku čističe na wc.

Jasně, no asi ho objednám. Děkuji. :).

8.4.2017 20:41
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Andrýsek3 napsal(a):
Jasně, no asi ho objednám. Děkuji. :).

Tak za zkoušku nic nedáš .No já přemýšlím ještě nad nějakým koňským repelentem .

Neregistrovaný uživatel

8.4.2017 20:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

GDanny napsal(a):
Rozhodně Foresto! Ti co říkají, že jim nefunguje, tak ho špatně používají. Máme už 3 rokem u obou psů a bylo nalezelo jen jedno klíště za celou dobu. Správné použití: Rozčesat pěsinku aby se dotýkal kůže maximalně, aby se vlezl prst mezi obojek a kuži hafana.

Myslíte, že jsem za tak krátkou dobu zhloupla natolik, že ještě loni jsem uměla nasadit obojek tak aby psovi fungoval, a letos už to nedokážu... ?!
Ty obojky mě stály přes 3000Kč, takže mám sakra zájem na tom, aby fungovaly, ale zatím se to bohužel nedaří

8.4.2017 21:09

OT: čím dýl čtu diskusi o klíšťatech, tím mám větší pocit, že po mě lezou
zacítím lechtání, odkreju tričko a ono tam není, už po několikáté... .

8.4.2017 22:53
Clayton

XXX.XXX.209.78

Myslíte, že jsem za tak krátkou dobu zhloupla natolik, že ještě loni jsem uměla nasadit obojek tak aby psovi fungoval, a letos už to nedokážu... ?!
Ty obojky mě stály přes 3000Kč, takže mám sakra zájem na tom, aby fungovaly, ale zatím se to bohužel nedaří

Já jsem třeba vypozorovala, že letos je Foresto úplně jiný, takový měkčí. Minulý rok byl mnohem tvrdší a hůř se ohýbal, tak třeba by to mohlo být tím. Nám teda zatím funguje. Letos jsme ještě neměli ani jedno klíště.

Accuracy

10.4.2017 12:46
Accuracy

XXX.XXX.1.187

kobylatko napsal(a):

Jé, to je jak u nás. Akorát já tam mám nalitou slivovici. Klíšťata pak mají hezkou smrt...

Tedysek

10.4.2017 12:50
Tedysek

XXX.XXX.34.73

Napis na výrobce a měj po ruce uctenku. Znám paní co získala své peníze zpět.

Neregistrovaný uživatel

10.4.2017 13:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Tedysek napsal(a):
Napis na výrobce a měj po ruce uctenku. Znám paní co získala své peníze zpět.

Já taky vím o případech, kdy Bayer vracel peníze, ale už jsem ty obojky ostříhala, takže na reklamaci už to není. Před chvilkou jsem zase tahala klíště cca 5cm od obojku

10.4.2017 14:45

Já taky vím o případech, kdy Bayer vracel peníze, ale už jsem ty obojky ostříhala, takže na reklamaci už to není. Před chvilkou jsem zase tahala klíště cca 5cm od obojku

Vyfotit, poslat výrobci...stříhla, nestříhla to by na funkci obojku nemělo mít vliv, prostě je nefunkční.

Neregistrovaný uživatel

10.4.2017 14:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Vyfotit, poslat výrobci...stříhla, nestříhla to by na funkci obojku nemělo mít vliv, prostě je nefunkční.

To jo, ale už není v původním stavu.

Tedysek

10.4.2017 16:51
Tedysek

XXX.XXX.0.245

To nemá na to vliv. Jen jim napiš a zavolej.

12.4.2017 15:31

Tak jsem dneska koupila Bravecto tabletu, máme denně několik klíšťat, tak uvidím, jak se to zlepší...

12.4.2017 16:42
Andrýsek3

XXX.XXX.212.59

Já dnes koupila ten Beaphar, tak uvidíme za 99 Kč ve zverimexu, dokonce levnější než na netu.

12.4.2017 17:16
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Andrýsek3 napsal(a):
Já dnes koupila ten Beaphar, tak uvidíme za 99 Kč ve zverimexu, dokonce levnější než na netu.

Tssss .Já ho brala ve zveri za 119 Kč .

19.4.2017 15:31
macomb

XXX.XXX.200.139

Andrýsek3 napsal(a):

Já ho používám už 3 sezonu na kočky a super, za pár korun hodně muziky. smajlík Na psa to ještě vyzkoušený nemám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík