S miláčky na dovolené

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.4.2016 18:49
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Tak když nám dnes i sněžilo, založím takové "sluníčkové" téma.
Kam se letos chystáte se svými čtyřnohými miláčky na dovolenou? Máte nějaká oblíbená místa? My přemýšlíme, že bychom jeli na Senec, Mácháč, i třeba Chorvatsko zvažujeme. Budu ráda, když se podělíte o zážitky, fotky, zkušenosti, rady, tipy, triky, hotely, kempy, apod..

26.4.2016 18:59
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Andrýsek3 napsal(a):
Tak když nám dnes i sněžilo, založím takové "sluníčkové" téma.
Kam se letos chystáte se svými čtyřnohými miláčky na dovolenou? Máte nějaká oblíbená místa? My přemýšlíme, že bychom jeli na Senec, Mácháč, i třeba Chorvatsko zvažujeme. Budu ráda, když se podělíte o zážitky, fotky, zkušenosti, rady, tipy, triky, hotely, kempy, apod..

My se letos chystáme na Jižní Moravu. Jedeme celá parta, takže jsme si pronajali celou chatu, kde je 4000m2 oplocený pozemek. Kluci mají v plánu přes den jezdit na kolách, já s kamarádkou, psem a děckem budeme chodit na tůry po okolí a pokud už bude teplo (jedeme v červnu) tak určitě nějaké koupání.

Jinak Chorvatsko se psem máme do budoucna také v plánu, tak ocením zkušenosti těch, co tam se psy jezdí.

26.4.2016 19:00
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

marcelaamax napsal(a):
My se letos chystáme na Jižní Moravu. Jedeme celá parta, takže jsme si pronajali celou chatu, kde je 4000m2 oplocený pozemek. Kluci mají v plánu přes den jezdit na kolách, já s kamarádkou, psem a děckem budeme chodit na tůry po okolí a pokud už bude teplo (jedeme v červnu) tak určitě nějaké koupání.

Jinak Chorvatsko se psem máme do budoucna také v plánu, tak ocením zkušenosti těch, co tam se psy jezdí.

Super! :)
My se právě chystáme v pěti + 4 psi takže se bojím, že sehnat ubytování nebude úplně jednoduché.

26.4.2016 19:05
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Andrýsek3 napsal(a):
My se právě chystáme v pěti + 4 psi takže se bojím, že sehnat ubytování nebude úplně jednoduché.

No my co jsme hledali chatu, tak to bylo tak půl na půl kam pes mohl a kam ne. A když už mohl, tak většinou s příplatkem, sice ne nějak extrémně velkým, ale i tak nechápu, za co ten příplatek vlastně je

26.4.2016 19:13
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

marcelaamax napsal(a):
No my co jsme hledali chatu, tak to bylo tak půl na půl kam pes mohl a kam ne. A když už mohl, tak většinou s příplatkem, sice ne nějak extrémně velkým, ale i tak nechápu, za co ten příplatek vlastně je

My koukali ještě v zimě na Špindl, a tam to bylo většina kam psi mohli za poplatek od 150 do 500 za noc, a někde pouze malý psi. Tak jsem na to zvědavá, abychom nakonec nezůstali doma.

26.4.2016 19:18
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Andrýsek3 napsal(a):
My koukali ještě v zimě na Špindl, a tam to bylo většina kam psi mohli za poplatek od 150 do 500 za noc, a někde pouze malý psi. Tak jsem na to zvědavá, abychom nakonec nezůstali doma.

No po nás ani nechtěli vědět, co je to za psa. Poplatek je myslím 350 Kč za týden, takže to je v pohodě smajlík

26.4.2016 20:22
ainu

XXX.XXX.200.132

Adršpach, Pálava, Bastei, ty všechny mohu z vlastní zkušenosti doporučit, užijete si je stejně skvěle jako psi, kteří mají na tyto místa vstup povolen. O výletech píšu zde, jsou tam i odkazy na ubytování, ceny za parkovné, užitečné informace...
http://www.hafster.cz/category/reporty/vylety/.

26.4.2016 20:40
L(phi)

XXX.XXX.66.47

My sme boli na lyzovacke v Jesenikach a chatku sme v pohode nasli aj bez priplatku za psa.

Adrspach sme boli zrovna posledny vikend a so psom super, odporucam v okoli aj Broumovske steny, menej ludi a niektore trasy boli snad este krajsie nez Adrspach.

Na Slovensku mam zase celkom rada Muransku planinu, tam sice neviem ako s ubytkom ale vylety super, lahsie dlhe trasy kde clovek nemusi rozmyslat nad tym ci nebude musiet tahat psa po skalach a tiez tam neni preludnene.

26.4.2016 20:45
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

L(phi) napsal(a):
My sme boli na lyzovacke v Jesenikach a chatku sme v pohode nasli aj bez priplatku za psa.

Adrspach sme boli zrovna posledny vikend a so psom super, odporucam v okoli aj Broumovske steny, menej ludi a niektore trasy boli snad este krajsie nez Adrspach.

Na Slovensku mam zase celkom rada Muransku planinu, tam sice neviem ako s ubytkom ale vylety super, lahsie dlhe trasy kde clovek nemusi rozmyslat nad tym ci nebude musiet tahat psa po skalach a tiez tam neni preludnene.

Jsme z Trutnova, takže Adršpach, Broumov máme za zadkem. Je tam krásně.

26.4.2016 20:58
noemi

XXX.XXX.64.236

Souhlas - taky mě Broumovky nadchly.
Přidávám inspirační foto.

28.4.2016 08:43
beastije

XXX.XXX.205.71

My jedeme kempovat do Slovinska, vylezt na Triglav, projit si ten jejich narodni park a pak se na tyden placnout k mori v Chorvatsku. Taky jsem zvedava, co a jak sezeneme, ci jak bude spolecne ubytovani na koce, pes straslive hlida...

Montinero

28.4.2016 10:15
Montinero

XXX.XXX.15.134

Tak mi jsme před dvěma roky řešili to samé, nakonec jsme přes kamaráda sehnali ubytování v Chorvatsku, přesně kousek od Makarské, Živogošće Blato a bylo to super. Byli jsme tam se třemi jorkšíry a loni i s roční fenkou Cane corso. Ubytování super, apartmány s klimou, k moři cca.300 metrů, pláž neveřejná tak že se psy ok. V restauraci žádný problém, spíš naopak, naši psi dostali do misky zmrzku a corsička měla asi třikrát za týden kotletku Letos se chystáme zase, tak doufám že vyjde počasí a bude i volný apartmán. Přeji všem krásnou dovolenou ať už u moře nebo tady v Čechách.

28.4.2016 10:18
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Montinero napsal(a):
Tak mi jsme před dvěma roky řešili to samé, nakonec jsme přes kamaráda sehnali ubytování v Chorvatsku, přesně kousek od Makarské, Živogošće Blato a bylo to super. Byli jsme tam se třemi jorkšíry a loni i s roční fenkou Cane corso. Ubytování super, apartmány s klimou, k moři cca.300 metrů, pláž neveřejná tak že se psy ok. V restauraci žádný problém, spíš naopak, naši psi dostali do misky zmrzku a corsička měla asi třikrát za týden kotletku Letos se chystáme zase, tak doufám že vyjde počasí a bude i volný apartmán. Přeji všem krásnou dovolenou ať už u moře nebo tady v Čechách.

Super, díky za příspěvek, Chorvatsko mě taky hodně láká, našla jsem nějaké hotely (penziony), kde psi můžou, ale ráda bych byla i někde ne úplně daleko od civilizace. Kouknu na to.

Montinero

28.4.2016 10:27
Montinero

XXX.XXX.15.134

Je to asi 20km od Makarské, je tam klídek a apartmány jsou u Kate Grle, skoro každý je s výhledem na moře Kate je moc milá paní a 4 psi nebyli problém. Jen jsem s sebou táhla hafo válečků na chlupy a celý apartmán jsme po sobě důkladně vyčistili, někdo prostě chlupy od psů nesnese a tak jsme po sobě nechtěli nechávat binec.

28.4.2016 10:44
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

marcelaamax napsal(a):

Čtu to až dnes, jelikož se dvěma velkými chlupatými psy a dvěma kočkama doma...jsme na dovolené 8let nebyli, jezdíme jen na výlety v rozumné dojezdové vzdálenosti. Jen jsem zvědavá, jelikož Moravačka kam na jižní Moravu to máte? Alespoň přibližně...

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.4.2016 10:58

Pro ty, co se neradi smaží na jihu, doporučuji Dolní Normandii a Bretaň před sezónou. Nádherná příroda, nad Bretaní nekonečné pláže na psí dostihy a skoro ani noha.

28.4.2016 11:40
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pro ty, co se neradi smaží na jihu, doporučuji Dolní Normandii a Bretaň před sezónou. Nádherná příroda, nad Bretaní nekonečné pláže na psí dostihy a skoro ani noha.

Díky, začínám hodně přemýšlet nad dovolenou u moře. Jen najít něco, kde by nás vzali se třemi psy.

28.4.2016 11:49
hlozi

XXX.XXX.97.26

Andrýsek3 napsal(a):

Nebojte, ubytování seženete
my byli vloni s deseti psy na Šumavě, měli jsme pronajaté celé horní patro pensionu
na podzim jsme byli Na celnici, v pensionu pro pejskaře, na pokoji taky s deseti psy...
Byla jsem s pěti psy v pensionu San Leonhard, taky bez potíží...
Zadejte do vyhledávače Dovolená se psem, vyjedou vám stránky zaměřené na ubytování se psy

28.4.2016 11:57
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

hlozi napsal(a):
Nebojte, ubytování seženete
my byli vloni s deseti psy na Šumavě, měli jsme pronajaté celé horní patro pensionu
na podzim jsme byli Na celnici, v pensionu pro pejskaře, na pokoji taky s deseti psy...
Byla jsem s pěti psy v pensionu San Leonhard, taky bez potíží...
Zadejte do vyhledávače Dovolená se psem, vyjedou vám stránky zaměřené na ubytování se psy

Děkuju, jojo o nějakých stránkách už vím, a hledám a hledám. Teda 10 psů Co to bylo za plemena nebo mix? :D.

28.4.2016 12:02

Andrýsek3 napsal(a):
Díky, začínám hodně přemýšlet nad dovolenou u moře. Jen najít něco, kde by nás vzali se třemi psy.

Francie je v tomhle celkem přívětivá. Vesnické domečky nevyjdou draze a většinou mají i zahradu, což je samozřejmě hlavní kritérium výběru.

28.4.2016 12:44
hlozi

XXX.XXX.97.26

Andrýsek3 napsal(a):
Děkuju, jojo o nějakých stránkách už vím, a hledám a hledám. Teda 10 psů Co to bylo za plemena nebo mix? :D.

Na Šumavě jsme byli s mými šesti (dnes už teda sedmi ) a kamarádi, co tam byli s námi měli po jednom, po dvou psech
A na Celnici jsme byli my s našimi šesti a jedni naši kamarádi se čtyřmi psy...(další čtyři nechali doma)..jsme tak trochu šílenci

28.4.2016 13:16
marcelaamax

XXX.XXX.210.214

lesnížínka napsal(a):
Čtu to až dnes, jelikož se dvěma velkými chlupatými psy a dvěma kočkama doma...jsme na dovolené 8let nebyli, jezdíme jen na výlety v rozumné dojezdové vzdálenosti. Jen jsem zvědavá, jelikož Moravačka kam na jižní Moravu to máte? Alespoň přibližně...

Jedeme konkrétně sem: http://www.chaty-chalupy-dds.cz/rozstani/#questions smajlík

28.4.2016 15:33
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

marcelaamax napsal(a):
Jedeme konkrétně sem: http://www.chaty-chalupy-dds.cz/rozstani/#questions smajlík

Ahá, do Krasu, tak to je od nás ještě hodně daleko, my jsme ještě 100km od Brna na východ. Ta chalupa vypadá výborně

Neregistrovaný uživatel

29.4.2016 09:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.32

Rádi jezdíme na Šumavu, do Krkonoš a tak smajlík Vždy si pronajmeme chalupu na týden a jedem. Pak chodíme po okolí.
Posledně jsme byli ve Vidochově a byli jsme na Černé hoře, v zoo, na Prachovských skalách, v českém ráji a tak... Bylo to strašně moc fajn. Letos jedu navštívit rodinu v Chorvatsku, takže psiska vezmu k moři - někteří z naší smečky pojedou k moři prvně... Moc se těším

29.4.2016 12:43

lesnížínka napsal(a):
Ahá, do Krasu, tak to je od nás ještě hodně daleko, my jsme ještě 100km od Brna na východ. Ta chalupa vypadá výborně

Taky jsme cca 100km na východ od Brna, bydlíme asi kousek od sebe

29.4.2016 12:44

My chceme jet na Vysočinu, konkrétně sem: http://www.chaty-chalupy-dds.cz/pohledy/ samozřejmě i s naším psím miláčkem

29.4.2016 20:17
noemi

XXX.XXX.64.236

My chceme jet na Vysočinu, konkrétně sem: http://www.chaty-chalupy-dds.cz/pohledy/ samozřejmě i s naším psím miláčkem

To vypadá krásně .

30.4.2016 14:19
fikovnice

XXX.XXX.30.49

hlozi napsal(a):
Na Šumavě jsme byli s mými šesti (dnes už teda sedmi ) a kamarádi, co tam byli s námi měli po jednom, po dvou psech
A na Celnici jsme byli my s našimi šesti a jedni naši kamarádi se čtyřmi psy...(další čtyři nechali doma)..jsme tak trochu šílenci

30.4.2016 15:05

noemi napsal(a):
To vypadá krásně .

Díky, snad jsme vybrali dobře.

31.5.2016 12:41
petazlesa

XXX.XXX.252.50

Zdravím, chystáme se v létě na dovolenou s naším v té době půročním pesanem. Chtěli bychom zkusit Šumavu nebo Jižní Čechy a Rakousko. Poradíte nějaké tipy na výlety a zkušenosti s cestováním se psem? Chtěli bychom zkusit stan nebo pensiony. Jak to děláte, pokud se chcete někam podívat kam psi úplně nemohou, např. hrad, zámek? Bude to přeci jenom ještě štěně, tak máme i obavy, které bych ale chtěla přítelovi vyvrátitsmajlík děkuju moc za názory a tipy.

31.5.2016 16:12

petazlesa napsal(a):
Zdravím, chystáme se v létě na dovolenou s naším v té době půročním pesanem. Chtěli bychom zkusit Šumavu nebo Jižní Čechy a Rakousko. Poradíte nějaké tipy na výlety a zkušenosti s cestováním se psem? Chtěli bychom zkusit stan nebo pensiony. Jak to děláte, pokud se chcete někam podívat kam psi úplně nemohou, např. hrad, zámek? Bude to přeci jenom ještě štěně, tak máme i obavy, které bych ale chtěla přítelovi vyvrátitsmajlík děkuju moc za názory a tipy.

Asi nejlepší kemp na Šumavě je na Antýglu, i když v létě tam bývá dost lidí. Ale je přímo na břehu Vydry, je tam prodejna základních potravin a za řekou hotel Antýgl, kam se dá chodit na jídlo. Romantické ubytování je na Turnerově chatě, doporučuju se stavit aspoň na jídlo a pozdravit jejich smečku bobtailů a mainské mývalí kočky. A z obou zařízení je řada hezkých vycházek. Buď kolem Hamerského potoka na horskou Kvildu, kolem Vydry na Čeňkovu pilu nebo kolem Vchynicko tetovského kanálu buď na Modravu nebo na opačnou stravu do Srní. Z Modravy je kousek na Tříjezerní slať nebo na Březník, z Kvildy k pramenu Vltavy, z Prášil na rozhlednu a k Prášilskému jezeru, ze Špičáku k Černému nebo Čertovu jezeru, z Kašperských hor na hrad Kašperk a mnoho dalších hezkých tras. Pokud byste měli zájem o bližší podrobnosti, napište. No a pro všechny bych měl jeden dotaz, taky se vám už stalo, že se k vám na tůře přidal cizí pes a šel s vámi na výšlap nebo jsme výjimka? Podělte se o zkušenosti.

31.5.2016 16:37

petazlesa napsal(a):

U Tkadlen v Jindřichově Hradci - hned pod hradem u říčky. Pecka! Ostatně celý JH a okolí je super.

http://www.utkadlen.wz.cz.

31.7.2016 07:32
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Tak to tady trochu oživím. Nakonec nám Chorvatsko padá, kamarádi odřekli a já bych sama neodřídila.. takže přemýšlíme kam teď. Jsme dva a pes. Přemýšleli jsme nad Tatrami.. ráda bych se tam podívala, ale prý to tam není pro psa nic moc.. ještě uvidíme dle počasí, kdyby nebylo moc hezky, tak asi rovnou do hor, ale jedeme na konci srpna a pokud by byly pařáky asi by to na žádné túry nebylo. Doporučil by jste někdo dovolenou na Slovensku, na Moravě, popř. Německo, Rakousko? A názor na Tatry se psem? A znáte někdo na Slovensku něco, kde se dá jak vykoupat, tak nějaké pěkné túry? Děkuji.

31.7.2016 20:31
noemi

XXX.XXX.64.236

Vysoké Tatry - pes na vodítku a s náhubkem...upřímně bych zvolila jinou lokalitu.
Já jsem se vrátila včera - byla jsem bez psů , počasí bouřkové a dešťové - přiznávám, že jednou jsme zahájily ústup kvůli silné bouřce před vrcholem Ostrvy, podruhé jsme strávily v Pieninách bouřku kousek před vrcholem v přístřešku, bez pořádného oblečení promoknutí durch během pár minut, pro psy by to určitě nebylo nic příjemného. Pak už jsme to vzdaly - máme rozum a "odturistěno" do zásoby, takže jsme jen sledovaly, jak se každý den nad vrcholy shlukují mraky a vegetily v pohodě bez výšlapů.

"Na území národného parku môžu návštevníci vodiť psy len s ochranným košom a vodiacim remeňom. V chránených územiach so štvrtým a piatym stupňom ochrany platí zákaz voľného púšťania, vodenia a nosenia psov."
Pohyb psů totiž nově upravil zákon o ochraně přírody a krajiny (č.543/2002 Z.z.), a proto tyto informace chybí v "Návštevnom poriadku" národního parku. Proto zákaz v územích se čtvrtým a pátým stupněm ochrany, který se týká vodění a nošení psů již neplatí. Pes se může pohybovat na vodítku a s náhubkem.
Za porušení zákona, kdy je např. pes puštěný na volno a bez náhubku, hrozí pokuta do výšky 66, - €. Samozřejmě pes může vycestovat společně s vámi na Slovenskou pouze v případě, že mu vystavíte "cestovní pas", tj. pas zvířete v zájmovém chovu. Vydávají ho veterináři. Pes musí být označen mikročipem a musí mít platné očkování proti vzteklině.

Krásné jsou Polské Tatry - ale tam pes nemůže vůbec.

Rakousko nevím - máme ho daleko a pro mne je jazyková bariéra prostě nepřekonatelná .

Miluju MF a VF - tady může pes na vodítku, navolno bych se bála kvůli medvědům...obojí je super, dají se naplánovat i hvězdicové jednodenky, v MF pak hřeben s přespáním na chatách, ve VF se dají využít chaty, případně salaše (nezapomenutelný zážitek) - ovšem nevím, jak jste na tom s taháním velkého batohu .

Jinak u nás (Morava v severním a širším slova smyslu) - Beskydy, Jeseníky... pohodové trasy, a týden na zvládnutí všeho určitě nestačí .

31.7.2016 20:58

Andrýsek3 napsal(a):
Tak to tady trochu oživím. Nakonec nám Chorvatsko padá, kamarádi odřekli a já bych sama neodřídila.. takže přemýšlíme kam teď. Jsme dva a pes. Přemýšleli jsme nad Tatrami.. ráda bych se tam podívala, ale prý to tam není pro psa nic moc.. ještě uvidíme dle počasí, kdyby nebylo moc hezky, tak asi rovnou do hor, ale jedeme na konci srpna a pokud by byly pařáky asi by to na žádné túry nebylo. Doporučil by jste někdo dovolenou na Slovensku, na Moravě, popř. Německo, Rakousko? A názor na Tatry se psem? A znáte někdo na Slovensku něco, kde se dá jak vykoupat, tak nějaké pěkné túry? Děkuji.

Kamarádi byli jednou v Rakousku, kdesi v penzionu na horách a taky tak nějak kolem léta. Absolutně nadšení, oni i čtyřnohá madam. Příroda, místní lidé...

31.7.2016 21:14
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Kamarádi byli jednou v Rakousku, kdesi v penzionu na horách a taky tak nějak kolem léta. Absolutně nadšení, oni i čtyřnohá madam. Příroda, místní lidé...

Mohu doporučit údolí zillertal, potom procházky kolem řeky Inn.
Potom asi nejnavštěvovanější místo Rakouska a to lázeňské městečko Bad Ischl. Krása. Okolní jezera Wolfgangsee, Alterrsee, Mondsee to je žrádlo. Všude samé zimmer frei. Ale asi tam bude přes léto narváno. Všude kopce, lesy, no paráda. Například trasa z Altaussee do Bad Ischlu po červené, či cyklostezce, ale kol málo jsou to kopce, a pak dál na vrcholu po cyklo až do Ischlu, kaňonem říčky Rettenbach. No to bylo žrádlo. Nikdy nic takového jsem neviděl. A pro pěší a psy ideál. Ale chce to už lepší obuv.
Já to jel na kole a byl to zážitek, no prostě to se musí vidět.
Pak zkusím najít fotky, občas jsem zastavoval a kochal se.

31.7.2016 21:26
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

No nic moc fotky, ale prostě. Tak mobil. Když jedu, tak jedu.

31.7.2016 21:32

Se psem bych se do Tater nevydávala, jistá omezení tam jsou a co budete dělat se psem když narazíte na skálu a řetězy ?
Uniklo mi odkud jste, ale se psem je pohoda např. v Lužických horách. Sice malé ( ale zapotíte se tam taky pěkně smajlík ), ale naše.
I když Slovenské hory miluju.

31.7.2016 22:04
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Děkuju všem za super názory, Tatry tedy padají, slyšela jsem právě podobné informace. Jeseníky zní jako dobrá volba není to daleko (my jsme trochu teď bez auta, takže by nás někdo odvezl, nebo.jinak) a slyšela jsem hodně chvály, nikdy jsem na Moravě nebyla stydím se.
Tak jsem šla s návrhy za přítelem, který mi oznámil, že by chtěl jet na týden do Krkonoš, jen připomínám, že oba jsme se narodili a žijeme 20km pod Sněžkou. Včera u nás byla skoro tchýně a koukali na Padesátku, takže musíme do Krkonoš. Do kterých jsem jezdila od svých 6ti let 3krat ročně ale přítel se celý život honí za balónem, takže nebyl ještě ani na Sněžce. na druhou stranu busem jsme tam za 20 minut.

31.7.2016 22:16

Aliens_II napsal(a):
No nic moc fotky, ale prostě. Tak mobil. Když jedu, tak jedu.

Móc pěkný, zvlášť pro měšťáka.

31.7.2016 22:32
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Andrýsek3 napsal(a):
Děkuju všem za super názory, Tatry tedy padají, slyšela jsem právě podobné informace. Jeseníky zní jako dobrá volba není to daleko (my jsme trochu teď bez auta, takže by nás někdo odvezl, nebo.jinak) a slyšela jsem hodně chvály, nikdy jsem na Moravě nebyla stydím se.
Tak jsem šla s návrhy za přítelem, který mi oznámil, že by chtěl jet na týden do Krkonoš, jen připomínám, že oba jsme se narodili a žijeme 20km pod Sněžkou. Včera u nás byla skoro tchýně a koukali na Padesátku, takže musíme do Krkonoš. Do kterých jsem jezdila od svých 6ti let 3krat ročně ale přítel se celý život honí za balónem, takže nebyl ještě ani na Sněžce. na druhou stranu busem jsme tam za 20 minut.

Do Jeseníků. Valte! Je co vidět a jsou krásné.

31.7.2016 22:43
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Móc pěkný, zvlášť pro měšťáka.

Ják měštáka? Já jsem slušný hoch z vesnice. Toho času dočasně a zdá se natrvalo v Pze.

31.7.2016 22:45

Aliens_II napsal(a):
Ják měštáka? Já jsem slušný hoch z vesnice. Toho času dočasně a zdá se natrvalo v Pze.

Měšťákem myslím sebe. A nejsem Jůlina, kdyby něco (zapomněla jsem reagovat).

31.7.2016 22:53
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Měšťákem myslím sebe. A nejsem Jůlina, kdyby něco (zapomněla jsem reagovat).

Vim, vím, že nejste.
Jůlina. Dobře, už budu sekat dobrotu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík