Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.4.2016 17:05
arka9

XXX.XXX.125.237

Dobry den,
mám dotaz, poradite mi prosim jaky doplnek je nejlepsi ci nejucinejsi na rust srsti?
Hledam info uz par dni a nemuze se rozhodnout, nechci kupovat predrazene doplnky, ktere nefunguji. Jedna se o problem ktery jsem zavinila ja a to spatnym pouzitim furminatoru, a psovi jsem nevedomky zkratila srst na zadech, jenze ted pres zimu kdyz trochu obrostl tak v tech mistech se mu to krouti nebo spis stoji, je videt ze to postupne odrusta ale velmi pomalu, rozhodla jsem se ze koupim biotin, srst ma jinak krasnou barvu a i lesk, jen se mu ted trochu udelali lupy, ale to zas jak je tepleji tak pes chodi casteji do reky.
Takze z doplnku me byl nejvice doporucen Biotin Canina H5, Canina biotin forte, ... + bych potrebovala poradit jak nebo cim jeste hydratovat srst i pokozku zda mam zvolit primo nejaky dalsi doplnek ci nejaky balzam pro srst, nebo bude dostacujici ten biotin?
Predem dekuji za odpoved.

30.4.2016 18:10
noemi

XXX.XXX.64.236

Biosil Plus z "lidské" lékárny za zhruba 60 Kč.

30.4.2016 18:14
brebera

XXX.XXX.31.114

Taky beru biosil pro lidi. Pak nějaký olej ze zdravé výživy.
Bohužel furminátor je celkem zhouba, možná to bude chtít spíš čas než doplňky a kosmetiku.

30.4.2016 18:15
nexxi

XXX.XXX.228.56

Dávám i oleje do krmení. Ale já je dávám alergičce, atopičce. Na druhou stranu, olivovým olejem když jím sem tam obohatíte jídlo určitě nic nezkazíte.nebo lososový.

30.4.2016 18:24
arka9

XXX.XXX.125.237

ZAD:
Olej davam + piv. kvasnice, krmeny je taky dobre, jde me spis jestli je mozne nejak nakym doplnkem podporit aby chlupy povyrostli smajlík... na trhu je tolik doplnku ze je opravdu tezke vybrat, jsou to jen reklamni tahy ?, kdyz porovnam ten biosil a napr. Canina je neskutecny rozdil, presto ze je hlavni ucinna latka stejna.

30.4.2016 18:35
brebera

XXX.XXX.31.114

Nechci strašit ale možná se ty chlupy srovnají až po přelínání. Viděla jsem tady tímto jednou učesaného briarda a trvalo to skoro 2 roky. A jak rádi to někteří doporučují na dlouhosrsté psy...

Jinak mám hodně dlouhosrsté plemeno a zatím nej zkušenost s biosilem.

30.4.2016 18:56
arka9

XXX.XXX.125.237

Uz jsem bohuzel slysela stejny nazor, je to na dlouho, s furminatorem jsem si hrala v loni v lete, do podzimu to bylo ok, pak to zacinalo byt videt a za pul roku odrostlo asi 4 cm chlupu, jeste ten zbytek, takze verim ze to pak muze komplet byt za 2 roky ok. Pritom jsem ho nedrela, ale pes ma jemne huste chlupy a stejne to s tim neslo jak jsem videla ve videu. Jeste uvidim jestli nekdo napise, jinak asi bych zkusila ten biosil, snad to nevadi ze to je pro lidi, treba kvuli pomeru latek v tablete,.

Přidejte reakci

Přidat smajlík